Lørdagslook: Grå, blå og lilla

Vinderen af Rimmel 1000 Kisses

Rimmel 1000 Kisses

Jeg skal finde en vinder af de mange kys fra Rimmel i form af 3 Lip Tint fra den Rimmel London 1000 Kisses serie. Jeg har siddet og tænkt over hvordan.

Jeg har ryddet op i min makeup i dag (gud fri mig…) og jeg overvejede at tælle, hvor mange Rimmel produkter, der var i min samling. Eller hvor mange produkter jeg har smidt ud i dag, fordi de var for gamle. Alternativt hvor meget jeg har pakket ned til “genbrug” til nogle helt særlige kvinder, som har meget mere brug for det end nogen jeg kender. Men alle tre regnestykker var totalt uoverskuelige.

Så begyndte jeg også at tælle, hvor mange produkter Rimmel har på sin hjemmeside, men så besindede jeg mig…

Helenes favorit er Perpetual Plum, men jeg er mere til den lidt mørke Grippy Grape, og da den har nummer 200, så bliver vinderen:

LÆRKE

Tillykke Lærke, jeg skriver lige en mail til dig.

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Grå, blå og lilla