Læbestift til en 50'er: Wet 'n Wild Megashield Lip Color SPF 15

Fredagsfavorit: Kalahari Bath And Shower Gel Tsamma Blend

Når opgaverne hober sig op og timerne ikke helt slår til. Og der i forvejen er skåret helt ind til benet, når det gælder daglig forkælelse, så er det ekstra vigtigt for mig, at der ikke bliver pillet ved rutinerne. Rutinerne er mit helle og der skal virkelig ske noget ekstraordinært, før de bliver droppet.
Min rutine omfatter blandt andet et bad til at vågne på. Hvert eneste sekund af den stille stund for mig selv nyder jeg til fulde. Her skal jeg kun koncentrere mig om mig. Ingen børn, ingen opgaver, ingen mand, ingen kolleger, intet kan i de små fem minutter fjerne mit fokus fra mig.
For nylig modtog jeg en Kalahari Bath And Shower Gel i duftvarianten Tsamma Blend og den har været en vigtig del af min rutine siden. Den dufter fantastisk både sprødt og grønt. Det er ikke en duft type, jeg normalt går efter, men denne her kan noget. Den dufter af morgen, af dugvådt græs og af nyudsprungne blomster. Den er rar, meget rar og den blide duft vækker mig lige så stille. Den tager mig der hen, hvor alt andet er ligegyldigt. Der hvor mine tanker står stille og sjælen får fred. Kalahari er ikke nogen billig serie, men hold op hvor er den bare effektiv.

Prisen på Kalahari Bath And Shower Gel er 275 kroner og den kan købes i udvalgte klinikker. Duft lys, Hand Balm og Body Butter kan købes på SpaShop.dk. Og hele sortimentet kan findes hos vores søde læser Silke, som er indehaver af negleklinikken Silkyway, som du finder på Lars Bjørnsstræde 19, kl, tv, 1454 København K.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læbestift til en 50'er: Wet 'n Wild Megashield Lip Color SPF 15