Her kan du følge Pudderdåserne

IKEA billedhylder på badeværelset

Mit badeværelse er mere eller mindre konstant et mindre kaos. Jeg har egentlig ret god skabsplads, men alt er bag lukkede skabslåger, og det gør det lidt vanskelligt at få fat i de ting, man nu engang bruger hver dag mere eller mindre. De ting ender så typisk på bordet i badeværelset, og når man så samtidig tester en millard nye produkter hele tiden – ja, så har vi rodet…

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg måtte have nogle små åbne hylder til det, jeg har brug for at få fat i på daglig basis. Det var ikke nemt at finde en god løsning – indtil Kira Eggers foreslog mig at bruge Ribba billedrammer, som hun har set en anden gøre.

Og dem har jeg så sat op i dag. Det virker ret perfekt og meget billige. Det er billedhylder, og de er derfor meget smalle. Der kan fint stå selv tykke flasker – men ikke mere. Se fx. min voks, den er nødt til at stå på skrå. Men det er en god ting tænker jeg, minimerer risikoen for rod. Og så er de fine.

Og så koster de 39 kroner stykket.

Her kan du købe det
Du kan købe RIBBA billedhylde i IKEA i tre farver og to længder. Jeg har brugt de hvide i 55 cm til 39 kroner stykket.

IKEA RIBBA billedhylder på badeværelsetFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

33 kommentarer

 • Lis T

  Det var godt nok smart. Den idé vil jeg nok også bruge! Tak til dig og Kira :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Så længe den er bred nok til en flaske Bioderma, så er den helt OK til mig! :D Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Præcis :-D (det er kun 250 ml tror jeg….)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Dem har jeg også, jeg har bare vendt dem om, så der ikke er den der kant, ellers kunne mine parfumer ikke står der. De er super-gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er også en god måde at gøre det på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et godt tip :-) Så det på http://www.mindthebeauty.dk for noget tid siden, hvorefter jeg tog i IKEA og anskaffede mig sådan en RIBA-hylde. Desværre har jeg ikke fået den hængt op endnu – må virkelig gøres snart, for vores badeværelsesbord er et stort rod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sådan en hylde har jeg også, jeg bruger den bare til krydderidåser i køkkenet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har også to i stuen som der rent faktisk er billeder på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Det er så smart. Vi har også længe haft en hylde ved puslebordet med alle de nøvendige ting og sager til bleskift :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Årh det er også en god ide. 7-9-13 så er puslebordet dog snart overflødigt her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde præcis de hylder på mit badeværelse, da jeg boede på kollegium. Det var vildt smart, og de passede perfekt til alverdens spraydåser, krukker og flasker!

  De kan varmt anbefales! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt at høre. Jeg er også blevet virkelig glad for dem allerede

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  off topic, men hvad synes i om ingredienslisten på Juhldal shampoo nr. 1(Aqua, Sodium Coco Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Yucca Schidigera Stem Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Isoamyl Methoxycinnamate, Spinacia Oleracea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid.)
  kan se der er en masse ekstrakter i, og mener(ret mig hvis jeg er forkert) at en pudderdåse har skrevet at det er parfumestoffer.
  jeg har tykt, krøllet, tørt og ødlagt hår, men da jeg snart skal klippes korthåret er det mest min hovedbund jeg bekymre mig om. den er helt tør og men masser af skæl og selvom hovedbunden er tør, bliver håret tættest på hovedet ekstremt hurtig fedtet:/
  har tænkt på purely professional men det er lidt for dyrt, så hvis det skulle være derfra må det være Kids Baby shampoo:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej M. Jeg kender ikke Juhldals shampoo. Men ingredienserne ser fine ud. Planteekstrakter kan både være parfumerede og ikke-parfumerede. Disse ser ok ud.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok smart ! – Jeg er ret vild med både denne idé og idéen med neglelakkerne i sættekassen, som en anden har linket til. Jeg selv er også lidt i tænkebox, hvordan jeg får plads til det hele. Jeg mener selv, at jeg har for lidt plads – kæresten mener, at der er tale om for mange produkter.. ak ja, godt det er mig der har ret ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Selvfølgelig er det dig, der har ret, det kan der ikke være tvivl om!!!

   :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har kigget på de selvsamme hylder – blot til mine kogebøger i køkkenet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Oooh, som holder når de er åbne eller…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er skide smarte! Har før i tiden brugt dem til andet end billeder. Dog ikke på badeværelset, men det er da en god idé! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Baklund

  Har brugt de samme hylder til smykker efter at have monteret knubber på kanten hvor halskæder kunne hænge ned fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da en vanvitigt god idé! Dem vil jeg helt sikkert huske, når vi forhåbentlig flytter inden længe og derfor får et mindre badeværelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Holder hylden stadig? Jeg mener, der kan jo godt være fugtigt på sådan et badeværelse, og jeg har oplevet at mine billedehylder i køkkenet, hvor mine krydderier står på, ikke er så flotte mere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Marianne. Jeg bor ikke samme sted mere, så det kan jeg ikke svare på. Men de holdt fint i 2 år cirka, som var den tid de hang der, før vi flyttede. :) Hvor længe har dine hylder i køkkenet hængt?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan du følge Pudderdåserne