Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

31 kommentarer

 1. Lis T

  Det var godt nok smart. Den idé vil jeg nok også bruge! Tak til dig og Kira :-)

 2. Advo

  Så længe den er bred nok til en flaske Bioderma, så er den helt OK til mig! :D Tak for tippet!

  • Pudderdåse Katja

   Præcis :-D (det er kun 250 ml tror jeg….)

 3. Simone

  Dem har jeg også, jeg har bare vendt dem om, så der ikke er den der kant, ellers kunne mine parfumer ikke står der. De er super-gode!

  • Pudderdåse Katja

   Det er også en god måde at gøre det på.

 4. Det er virkelig et godt tip :-) Så det på http://www.mindthebeauty.dk for noget tid siden, hvorefter jeg tog i IKEA og anskaffede mig sådan en RIBA-hylde. Desværre har jeg ikke fået den hængt op endnu – må virkelig gøres snart, for vores badeværelsesbord er et stort rod.

 5. Line

  Sådan en hylde har jeg også, jeg bruger den bare til krydderidåser i køkkenet :D

  • Pudderdåse Katja

   Jeg har også to i stuen som der rent faktisk er billeder på :)

 6. Annette

  Det er så smart. Vi har også længe haft en hylde ved puslebordet med alle de nøvendige ting og sager til bleskift :)

  • Pudderdåse Katja

   Årh det er også en god ide. 7-9-13 så er puslebordet dog snart overflødigt her.

 7. Jeg havde præcis de hylder på mit badeværelse, da jeg boede på kollegium. Det var vildt smart, og de passede perfekt til alverdens spraydåser, krukker og flasker!

  De kan varmt anbefales! :)

  • Pudderdåse Katja

   Fedt at høre. Jeg er også blevet virkelig glad for dem allerede

 8. M.

  off topic, men hvad synes i om ingredienslisten på Juhldal shampoo nr. 1(Aqua, Sodium Coco Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Yucca Schidigera Stem Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Isoamyl Methoxycinnamate, Spinacia Oleracea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid.)
  kan se der er en masse ekstrakter i, og mener(ret mig hvis jeg er forkert) at en pudderdåse har skrevet at det er parfumestoffer.
  jeg har tykt, krøllet, tørt og ødlagt hår, men da jeg snart skal klippes korthåret er det mest min hovedbund jeg bekymre mig om. den er helt tør og men masser af skæl og selvom hovedbunden er tør, bliver håret tættest på hovedet ekstremt hurtig fedtet:/
  har tænkt på purely professional men det er lidt for dyrt, så hvis det skulle være derfra må det være Kids Baby shampoo:)

  • Pudderdåse Katja

   Hej M. Jeg kender ikke Juhldals shampoo. Men ingredienserne ser fine ud. Planteekstrakter kan både være parfumerede og ikke-parfumerede. Disse ser ok ud.
   Kh. Katja

 9. Det er godt nok smart ! – Jeg er ret vild med både denne idé og idéen med neglelakkerne i sættekassen, som en anden har linket til. Jeg selv er også lidt i tænkebox, hvordan jeg får plads til det hele. Jeg mener selv, at jeg har for lidt plads – kæresten mener, at der er tale om for mange produkter.. ak ja, godt det er mig der har ret ;-)

  • Pudderdåse Helene

   Selvfølgelig er det dig, der har ret, det kan der ikke være tvivl om!!!

   :-*

   Kh. Helene

 10. Anna

  Jeg har kigget på de selvsamme hylder – blot til mine kogebøger i køkkenet :-)

  • Pudderdåse Katja

   Oooh, som holder når de er åbne eller…?

 11. De er skide smarte! Har før i tiden brugt dem til andet end billeder. Dog ikke på badeværelset, men det er da en god idé! :D

  • Pudderdåse Katja

   Hvad har du ellers brugt dem til?

 12. Sisse Baklund

  Har brugt de samme hylder til smykker efter at have monteret knubber på kanten hvor halskæder kunne hænge ned fra

  • Pudderdåse Katja

   Hvor fint! Det var en god ide

 13. Det er da en vanvitigt god idé! Dem vil jeg helt sikkert huske, når vi forhåbentlig flytter inden længe og derfor får et mindre badeværelse :)

  • Pudderdåse Katja

   Dejligt at du kunne bruge den.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk