De bedste produkter til DIY bryllupsmakeup

A-Derma Epithéliale A.H: Anti age-creme til discountpris

Det var faktisk en af vores læsere, Julie, der gjorde mig opmærksom på denne lille juvel for snart meget lang tid siden. Jeg bestilte den på nettet (hey den koster jo kun 80 kroner), og så har den ellers ligget i mine meget store skuffer med to-do test-produkter og levet en hensygnende uåbnet tilværelse siden. Indtil jeg for en måneds tid siden fandt den frem. Og dammit – det skulle jeg have gjort for meget længe siden!

Når man ser på ingredienslisten forstår man ikke, hvorfor denne creme koster 80 kroner. Eller også forstår man ikke, hvorfor alle andre koster meget mere? For denne indeholder en sand overflod af fantastiske ingredienser, som er guf for huden og indeholder absolut intet, som kan genere den – ikke engang parfume.

Der er fem interessante ingredienser i A-Derma Epithéliale (og faktisk ikke så pokkers meget andet).

Hyaluronsyre og retinol
Først og fremmest er der 0,2 % sodium hyaluronate. Det er en form for hyaluronsyre, som du kender fra fx. filleren Restylane. Der er ingen sammenligning mellem at sprøjte hyaluronsyre i indenfra som med Restylane og bruge det udvendigt. Men hyaluronsyre er en af mine yndlingsingredienser af mange andre årsager. Det kan vand i huden og reducere tabet af væske fra huden. Det gør ikke, at dine rynker forsvinder, men din hud bliver gennemfugtet, ser sundere, mere glødende og derigennem yngre ud.

Derudover er der retinol i. Ikke stor mængder men lidt. Det er en af de mest gennemtestede og tjekkede anti-age ingredienser, vi kender til. Den er smæk-fyldt med antioxidanter i form af squalane og e-vitamin og ikke mindst er den næst-største ingrediens i produktet shea smør. Samtidig har den de samme beroligende ingredienser, som A-Derma Exomega.

Effekten har været ret dramatisk for mig. Min hud, som har været fuldstændig udtørret og udsultet af en række forskellige årsager, suger denne creme til sig. Og resultatet har været gennemfugtet, glødende hud med mindre rødme, som generelt ser meget bedre ud og har det dejligt.

Det er en meget fugt-givende creme, men på en ikke-fedtende måde. Den trænger meget hurtigt ind.  Det er uden sammenligning en af de allerbedste ansigtscremer, jeg har prøvet. Og den kunne med rette komme med anti-age påstande, men gør det ikke – den bliver solgt som en reparerende creme til småskader hos voksne og børn. Til 80 kroner på apoteket. Og det kan du såmænd også bruge den til.

Her kan du købe det (opdateret)
A-Derma Epithéliale A.H er udgået fra det danske sortiment, men kan heldigvis stadig købes i udlandet. Den er fravalgt i Danmark, fordi den indeholder parabener, og det er de danske forbrugere bange for. Så nu må vi altså til udlandet efter den (skide tak!!!). Det er heldigvis ikke så svært.

Opdateret oktober 2012: Det skifter hele tiden, hvor den er udsolgt og på lager. eChemist og hos Escentual.

Har du prøvet den?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

88 kommentarer

 • Annette

  Du anbefalede den jo til min i mailen forleden dag, og efter at have læst dette indlæg er jeg solgt! Den skal jeg da have! Og den ødelægger ikke ens økonomi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Måske man skulle prøve den, har altid haft fin hud aldrig problemer med acne eller noget. Men nu er mine kinder begyndt at klø og er rug og tørre så det klør sindssygt meget. Bruger normalt HTH cremen som i anbefalede engang, men mon denne kan hjælpe? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det tror jeg. Hvordan virker HTH for dig? Du kan sagtens bruge dem sammen (HTH først)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louisa

   HTH cremen virker fint, men de dage det er rigtig slemt så svider det at få HTH cremen på. Det er som om at min hud går helt amok hvis jeg bruger pudder eller mineral Foundation. Kan man godt pludselig blive allergisk over for det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det kan man godt, eller bare blive irriteret af det – pudder kan udtørre huden (og mineralsk foundation er bare pudder). Helene oplever det samme med mineralsk pudder fx.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Hej Katja din skønne dåse – jeg læste godt dengang hende Julie anbefalet den og straks købte jeg den. Jeg bruger den på min hals og bryst fordi jeg har tendens til at blive rød netop der og hold da op min hud på halsen er blevet så meget bedre/pænere at jeg er blevet helt afhængig af cremen. Også kan man forøvrig købe de samme produkter som på de danske apotekter men bare meget billigere på denne hjemmeside her: http://www.apo-rot.de

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Tina. Fedt at høre! Ja jeg kender godt Apo-rot, men denne kunne jeg kun finde til 15 euro der, så den er af en eller anden grund billigere i Danmark? Det er lidt sært, men det sker engang i mellem.

   Har selv fundet den på en engelsk webshop billigere, men efter fragt var det meningsløst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   ØV er den dyre – altså jeg ved fx. at Vichy solcreme er billigere på hjemmesiden. Jeg har også lige været i Berlin og gik ind på en af deres Apotekter for at se om der var noget at spare på den solcreme jeg bruger fra Vichy der var ca. 25 kr at spare desværre fik jeg ikke lige kigget på cremen her nu ærger jeg mig over jeg ikke gjorde HI HI!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det skulle du have gjort – især nu hvor jeg ser at den er udgået :-S Så skal vi til Apo-rot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Katje
  Hvor er jeg glad for, at mit indlæg kunne bruges, så andre kan få øjnene op for dette skønne produkt!!!!
  Hilsen julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Der skulle selvfølgelig stå “Hej Katja”
   Sorry…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Julie. Du kan tro jeg er dig taknemmelig. Den creme holder jeg godt fast i! Kram Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Har længe haft lyst til at prøve en creme, der gør mere end bare at fugte. Men af en eller anden grund er de bare enten helt enormt dyre eller proppet med parfume, parabener og jeg-ved-ikke-hvad.

  Vil klart prøve denne! Og hvis den giver yngre hud, så må jeg få babyhud – for jeg er kun 18 ;) Og hvis jeg ikke kan lide den, så vil min mor garanteret blive glad for den.

  Jeg tænkte i øvrigt på, om I har nogle tips mod talgknopper i ansigtet? Jeg er den heldige indehaver af ret fin ansigtshud (på trods af lidt tørhed), men jeg har altså et par talgknopper. Og jeg bliver tit rådet til at prøve skrubbecremer, men jeg synes overhovedet ikke at det virker? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Charlotte
   Når du siger talgknopper – hvad mener du så? Hvor sidder de helt præcis? Og hvordan ser de ud?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Louise

   Jeg tror i hvert fald, at det er talgknopper. Det er især omkring næsen og sommetider ved øjnene. Det er bittesmå, hvide buler. Jeg har (en gang eller to) prøvet at prikke hul med en nål, og så har jeg set, at det er en lillebitte hård kugle, der er indeni. Helt lille som et sandkorn :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Okay. Prøv at læse her: http://pudderdaaserne.dk/2011/08/21/forstorrede-porer-og-hudorme-eksfoliering-og-peeling/
   Jeg ved godt, der står hudorme og porer, men løsningen er helt den samme :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Den må jeg prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Øv, cremen er udgået :-( Ekspedienten på apoteket mente, at det kun var i DK, og at det var muligt, at den stadigvæk blev solgt i udlandet. Så det er tid til at hamstre, hvis man finder rester på et apotek.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, hun har ret. Undskyld I er gået forgæves :-( Se opdateringen – man kan heldigvis købe den i udlandet og online

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Nogen der har fundet den på et apotek i Kbh. området eller har et godt link til hvor den kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækket, den tror jeg lige skal afprøves, ville være dejligt hvis den hjalp :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Apotekeren fra Svaneapoteket i Holstebro siger den er udgået???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja og det har han ret i, at den er i DK. :-( Se min opdatering – heldigvis kan den fåes online!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Det er også det der står i indlægget jo ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Hov, der blandede jeg mig for hurtigt. Undskyld ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hej hej…

  Cremen kan også købes her
  http://www.echemist.co.uk/p-aderma-epitheliale-ah-repairing-cream-40ml

  Fra England, og gratis fragt hvis under 2 kg :-) Se det er dejligt .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har købt Exoderma, efter at have læst med herinde og har er glad for den indtil videre (selvom jeg ikke synes min hud er blevet renere, men jeg har intet udslet mere og huden heler hurtigere)

  Jeg synes det er lidt svært at læse ud af indlæggende hvad forskellen på Exoderma og denne skulle være? Det lyder som om de gavner det samme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også en body/face creme fra A-derma, og jeg eeeelsker den! Fantastisk godt mærke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Katja
  Lige et spørgsmål, må man komme det på øjnene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej Katja!

  Tak for tippet! Har lige købt den i England til 53,88 kr :-)

  Har dog et spørgsmål: Man må da gerne bruge serum fra et andet mærke under, ikke? Bruger pt Germaine de Capuccine’s C-vitamin serum, og ellers bruger jeg Beauté Pacifique’s Defy Damage.
  Ved du om det er godt at bruge noget over?

  med venlig hilsen
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Karin
   Selvfølgelig må du det. Jeg bruger også pt et andet serum under som jeg tester.
   Hvad ville du bruge over? Jeg har svært ved at se, hvad du har brug for mere (andet end solcreme og makeup selvfølgelig)
   KH. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin V. Sørensen

   Tak for den hurtige respons :-)
   Nej, ok, jeg vidste bare ikke om det var en fuldgyldig dagcreme, eller det var mere en anti-age ting der ikke fungerer alene!
   En skam der ikke er solfaktor i den!

   KH
   Karin

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej Katja!

  Nu skrev jeg ligeså glad at jeg havde bestilt og købt denne creme hos echemist.co.uk, men nu har jeg lige fået en mail fra dem hvor de skriver at den er udgået fra deres lager :-(
  Kender du evt et andet godt og billigt sted? Synes det kan være lidt svært at overskue!

  kh
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nå for dælen – vi har nok fået den udsolgt. Der er et link mere i artiklen til escentual :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Jeg har også bestilt den hos dem og fik en mail torsdag d. 19. om at nu var den afsendt, så de må have fået den igen.
   Jeg glæder mig virkelig til at prøve den på min stakkels rosaceaplagede hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Altså, med dem mener jeg echemist.co.uk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Hvorfor er I/vi ikke bange for de parabener der er i denne creme?? (for normalt er jeg en af dem der er bange for dem ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej
  Jeg har også den creme i anmelder – og er rigtig tilfreds med den! Men nu er jeg pludselig blevet i tvivl om den må bruges når man er gravid?? Har virkelig dårlige erfaringer med diverse øko produkter der er proppet med alle mulige olier da jeg slår ud og hæver i ansigtet! Det ser farligt ud og er pokkers ubehageligt. Så jeg er ikke parabene skræmt, selvom jeg er gravid. Men blev alligevel lidt i tvivl med den anmeldte creme – håber I kan hjælpe :-)
  Mvh Signe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Signe
   Efter min bedste overbevisning må du i hvert fald bruge den.
   Men jeg hører heller ikke til de parabene-forskrækkede ;) Tværtimod. Læs mere på http://dinhverdag.astma-allergi.dk/deklarationer/forbruger/parabener/
   Der er iø. ikke nogle produkter jeg ikke vil bruge som gravid kontra ikke-gravid (udover visse a-vitamin produkter). Jeg passer på mig selv – gravid eller ej, men var langt fra en overforsigtig gravid :) Men det er selvfølgelig et meget personligt valgt.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hey Katja

  Jeg er inde på echemist, men der hedder den Aderma Epitheliale AH i stedet for HA. Er det den samme creme? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Joan. Både jeg og Echemist kalder AH? Hvor ser du HA?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  På det billede du har illustreret denne artikel med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det var da spøjst… Det skal du ikke tage dig af, det er AH jeg skriver om

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

   Super, jeg køber straks vidunderet :) God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   I lige måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabah

  har du et link til der hvor cremen er inkl porto? det link du har sat ind virker nemlig ikke :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg har lige (i dag den 29 oktober) bestilt cremen til 64,50 inkl porto fra eChemist.co.uk. Det er anden gang jeg bestiller cremen hos dem. Jeg elsker den! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er dejligt at høre Sofie. Jeg elsker den også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej!

  Tak for skønne tips! Jeg var lige nu inde fpr at bestille flere forskellige A-derma produkter på Escentual’s hjemmeside, og de er på lager – kan lægges i kurv – men når jeg så vælger, at de skal til Danmark, får jeg meldimg om, at disse produkter ikke kan sendes til Danmark… Ved du – eller nogen andre – hvorfor?!?

  Bedste hilsner Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabah

   Igår bestilte jeg cremen til 64,50 inkl porto fra eChemist.co.uk. Den anden side sender ikke til Danmark – har prøvet som du.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej
  Har nu læst rigtig meget om denne ‘vidundercreme’. Min hud er forholdsvis normal, ikke tør, men kan mangle fugt. Af og til får jeg en bums. Tror du, at denne creme vil være god til mig?
  På forhånd tak for et svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej!

  Bruger I de hver dag (både morgen og aften)?) – og er det under/over dagcreme osv. – hvad er den ‘rigtige rækkefølge’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej dåser!:-)
  Jeg ved godt, at dette er et ældre indlæg, men jeg håber I vil svare alligevel. Jeg er fast læser af jeres skønne blog, så I er selvfølgelig det første sted jeg søger, når jeg har behov for et nyt produkt.

  Når alt kommer til alt, er det faktisk min kæreste der har behov for en go ansigtscreme. Han døjer normalt ikke med sin hud – kan dog få en urenhed from time to time. Hans hud kan have lidt en tendens til at skinne og så har han tydelige porer i t-zonen og på æblet af kinden. Samtidig skal det måske nævnes, at han er ret lys og fregnet (leverpostejshår og skæget bliver lettere rødligt – fregner på underarme og ben, ellers lys hud). Han plejer at smøre sig med creme i ansigtet – gerne en lidt lettere der ikke fedter for meget.

  Nu er problemet så, at nu hvor det er blevet koldere i luften, er hans hud begyndt at blive meget rød. Ikke eksem, bare rødblusset. Samtidig er min fornemmelse, at hans hud virker tørrere og trænger til mere fugt. Han sidder desuden i bilen det meste af dagen, hvor han er udsat for aircondition. Kunne dette være en creme for ham?? Eller er der andet I vil anbefale?

  Et andet spørgsmål er: hvis man ikke lider af atopisk eksem – er denne og A-derma Exomega stadig cremer I vil anbefale??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg kan så se, at Escentual ikke sender denne til Danmark:-(

   Kan I anbefale en anden ansigtscreme som giver masser af fugt, uden at fedte og som afhjælper rødmen?

   På forhånd mange tak!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Et rungende JA! Jeg har ikke selv eksem. Helene heller ikke. A-Derma er fantastisk og din mand vil have rigtig god gavn af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Louise, du kan købe den hos echemist.co.uk. Jeg har lige bestilt den i sidste uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  hmm nu siger hjemmesiden i linker til “Cannot ship this product to Denmark”.. mystisk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ann og Maria, har I prøvet echemist.co.uk? Jeg har bestilt der for et par uger siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ann & Maria – det skifter hele tiden, hvor den kan købes, og jeg kan ikke holde indlægget opdateret hurtigt nok. Prøv jer frem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hej :)
  Er dette en creme i vil anbefale til daglig brug?
  har den SPF?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, der er ikke SPF i. Men ja, det er afgjort til daglig brug (men ikke som solbeskyttelse).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej,
  jeg er ret vild med jeres blog, og jeg har nu købt to tuber af denne creme (fra England), efter jeres fine ord, men min hud skaller, ser ikke pænere ud og den føles slet ikke behagelig ´(
  Jeg vil gerne af med dem, den ene er brugt meget lidt (tre ‘gange’) den anden er helt ny. Jeg kan sende den hvorhen det skal være (i DK) hvis nogen vil have dem? :)
  Mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Julie :) Så skal du i hvert fald også stoppe med den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

   Hej Julie. Hvad skal du have for dem? Jeg har nemlig lige overvejet at bestille fra England. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej. Har lige købt A-Derma Epithéliale A.H fra overstående link. På emballagens liste over ingredienser syntes retinol dog at være forsvundet – kan det mon betyde at A-Derma har ændret på cremens formel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg har for nylig købt denne creme efter at have læst det her indlæg – og nøj hvor er den billig (købte den på tilbud på echemist til 53 kr)

  Jeg har inden for de sidste måneder skiftet lidt i min rutine, eller faktisk lavet en rutine. jeg plejede sjældent at gøre noget som helst for min hud før – andet end at tage makeup af, og har aldrig haft nogen problemer med uren hus eller andet. Jeg har heller ikke som sådan problemer med min hud nu, men kan godt se at den begynder at ældes og miste lidt af den unge glød (er 24) og spændstighed.

  Jeg synes ikke at A-derma repair cremem giver mig nok fugt, så nu ved jeg slet ikke hvad jeg skal kombinere den med. Har ind til nu brugt cnlinique superdefence spf 25 (da jeg elsker at der er solcreme i) og den har fungeret rigtig fint ind til videre, ikke noget specielt, men har da heller ikke været så tør i huden. Er der en billigere udgave af en fugtcreme (cremen er nu tom og jeg er på SU), som i vil kunne anbefale sammen med repair? og er det forkert at jeg bruger repair som den eneste creme? :) Jeg er dog egentlig villig til at betale for et godt produkt – bare det så er super godt :)

  Jeg har helt normal hud – måske hen af det tøre omkring næsen over vinteren, og dertil har jeg da også overvejet at rense mit ansigt i olie frem for renseprodukter :) Jeg skriver lige min rutine og produkter ned herunder, så kan se rækkefølgen og hvad jeg bruger, hvis det kan hjælpe.

  – bioderma sensibo til øjenmakeup

  – avene clenance gel til ansigtsrens

  – origins unites state skin tonic (had jet dog ikke brugt de sidste to uger, da jeg har læst flere steder her inde, at skintonic er unødvendigt – overvejer dog at bruge den op grundet min nærighed) :)

  – avene clearence K exfoliering (bruger jeg i perioder)

  – a-derma repair

  – origins drink up overnight (burger jeg kun hvis jeg føler mig tør omkring næsen i perioder)

  kunne godt tænke mig et ekstra produkt til at gennemfugte min hud uden at gøre den fedtet og samtidig gerne noget rigtig god antiage eller lignende, så min hud forbliver ung så lang tid som muligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Sine

   Hvis du vil have en creme som bare fugter, fedter og beroliger, så er A-Derma Exomega jo uovertruffen. Men der er ikke spor antiage der: http://pudderdaaserne.dk/2012/04/18/dasedarling-og-bloggerfavorit-a-derma-exomega/

   Må jeg ydmygt have lov at foreslå vores egen, som netop gør det, du beskriver? http://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/anti-age-ansigtscreme/

   Ellers kunne jeg forestille mig serier som Vichy Dermsource eller Olay Regenerist, hvis ikke det skal blive alt for dyrt.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Tror måske jeg havde glemt at slå ‘besked om nye kommentarer’ til :(

   Tusind tak for svaret :)
   Havde faktisk håbet at netop jeres egen var i Magasin, da de havde 20% :) Men overvejer stadig om jeg skal bruge den, måske i stedet for avene clearence K.

   Jeg har i mellemtiden dog flottet mig lidt og købt (Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler – Day Cream For Dry Skin SPF15 50ml) samt (Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler Concentrate – Wrinkle Filling Concentrated Treatment)
   Endte med kun at give 360 for disse to, fordi i gjorde opmærksom på en dejlig besparelse :) Så tusind tak for det og svaret :)

   Glæder mig super meget til at prøve disse to.

   Kan jeg bruge jeres samtidig med at jeg bruger hyaluron filler? eller er det lidt a la samme slags produkt? Synes jeg har meget svært ved forskellen mellem serum, denne her fra eucerin samt den fra jeres mærke du ovenfor har anbefalet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Glemte faktisk at skrive at a-derma her har hjulpet helt vildt på en infektion/byld, som jeg fik i ansigtet i forsommeren. Havde et blåt mærke og en ‘indhulning’, som bare ikke forsvandt – men efter at have brugt den her creme forsvandt det blå mærke på en uge. og Synes også at ‘indhulningen’ er forsvundet lidt, men det kan jo bare være synsbedrag pga det blå mærke nu er væk :) Bare lige lidt information om noget jeg oplevede ved produktet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Sejt! Tillykke med resultatet :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg så lige epitheliale på apoteket i dag, så noget kunne tyde på den er tilbage i DK. Kunne dog ikke få øje på prisen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den er nemlig tilbage! Men den er blevet reformuleret. Jeg er i gang med at teste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hej og tak for informationer omkring dette produkt. Jeg var ved apoteket i dag. De har fået produktet tilbage i sortimentet 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så er den nye version ligeså godt? Jeg prøver at finde en creme eller serum m Hyaluronsyre eller retinol i – men helst en der er til at betale 😉 Har I nogle bud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg døjer med BiG-TIME tør hud, og vinteren gør den bestemt ikke bedre.. Nu kan jeg se, at indlægget er fra 2012 – men kan produktet købes nogen steder? Kh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Malene

   Den er desværre blevet omformuleret, men det er stadig et godt produkt. Den fåes på apoteket under samme navn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste produkter til DIY bryllupsmakeup