Fredagsfavorit: L’Oréal Paris Le Vernis i farven 213 Sassy Pink

Travel size favoritter: Klorane tørshampoo og La Roche-Posay Eau Thermale

Det er snart sommerferie tid, og det betyder også jagt på produkter i rejsestørrelse. Men jeg nægter altså at købe nogle dårligere produkter, end jeg er vant til, bare fordi jeg skal på ferie. Så pakker jeg hellere de store.

Heldigvis er en god veninde eneansvarlig for tipsene i denne artikel. Kloranes tørshampoo nu kommet til Danmark i rejsestørrelse (eller i hvert fald til Steno Apoteket i København, hvor jeg snuppede den). Jeg ved ikke, om den er på alle apoteker med Klorane, det er weekend jo. Men den søde ekspedient på Steno sagde, at det var første år, de havde fået den.

TRESemmé er stadig nok min yndlingstørshampoo, men denne kommer meget tæt på. Læs anmeldelsen her. Og TRESemmé er ikke kommet i rejsestørrelse. Og denne er en seriøst fiks lille sag, der især er et must til den kommende Roskilde Festival.

Det gælder også La Roche-Posay Eau Thermale i 50 ml. JA det er kildevand og kun kildevand og ikke andet end kildevand. Men denne flaske går i håndbagage på den der lange flyvetur, hvor aircondition og flyveluft gør hud og slimhinder til indtørrede rosiner. Og så føles det bare virkelig rart. (Jeg sidder lige nu med en eller anden allergisk nældefeber fucked up reaktion på gud-ved-hvad og jeg kan virkelig anbefale et lindrende pust kildevand.) Det gør næppe meget andet, men det føles dælme rart!

Og de andre 200 ml. flasker får du ikke gennem security i lufthavnen. Denne er en limited  udgave på et særligt udvalg af apoteker.

Her kan du købe det
La Roche-Posay Eau Thermale i 50 ml. og Klorane Tørshampoo 50 ml. kan købes på udvalgte apoteket i Danmark. Jeg har købt disse på Steno Apoteket på Vesterbrogade i København.

Alle apoteker i Danmark forhandler La Roche-Posay, og det er kun et udvalg af dem, der har denne rejseversion. Jeg ved ikke, om det er alle Klorane-forhandlerne, der har 50 ml. størrelsen.

50 ml. Klorane Tørshampoo koster 34,50 og 50 ml. Eau Thermale fra La Roche-Posay koster 39 kroner. Begge produkter fås også i en stor version.

Hvilke produkter i rejsestørrelse kan du anbefale?

 

 

 

4 kommentarer

 • heto

  Jeg kan helt klar anbefale Vichy’s Eau Thermale. Den fåes også i 50 ml. ,
  på mit lokale apotek i Horsens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den er også god. Gad vide, om de har den på alle apoteker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis T

  ikke produkter, men jeg har et udvalg af Matas små flasker som jeg så hælder shampoo, balsam, toner osv. på. Så har jeg kun med hvad der skal bruges på ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: L’Oréal Paris Le Vernis i farven 213 Sassy Pink