Sådan styrer du naturkrøllet hår

Fredagsfavorit: Dr. Kadir Exclusive Organic Care Passion Fruit Body Cream Butter og Passion Fruit Sugar Cane Body Scrub Soap

Hvis du havde sagt til mig for et halvt år siden, at jeg ville begynde at bruge creme til kroppen næsten hver dag, havde jeg nok rullet lidt med øjnene. At jeg så er endt med at blive næsten lige så afhængig af at prøve nye produkter, det er nærmest en joke… jeg griner i hvert fald af det selv.

En dag hvor jeg alligevel var i Hellerup, slog jeg et smut forbi EGO:ECO, hvor man kan købe en af mine absolutte favorit serier nemlig Qua Organic. Der var en del af de brands, som var på hylderne, som jeg aldrig før er stødt på. Et af dem var Dr. Kadir Organic Care. Produkterne var på bud og jeg købte både en Body Scrub Soap og en Body Cream Butter.
Først og fremmest dufter begge dele virkelig dejligt, for det andet er de begge to unikke i konsistensen. Body Scrub Soap er ret hård og skal ”graves” ud, jeg bruger en ske og det fungerer rigtig godt. Den bliver skummet op med vand og man bruger derfor ikke særlig meget, som gør den virkelig drøj i brug. Cremen er bare lækker, virkelig fed og god. Jeg er vild med det sæt.

Body Cream Butter koster 399 kroner og Body Scrub Soap koster 350 kroner og begge dele kan købes i EGO:ECO både i butikken i Hellerup og i webshoppen.

3 kommentarer

 • Lonnie

  Men, men jeg troede da sådanne nogle scrubs var noget værre noget og alt for voldsomme, når det gælder exfoliering?
  Men bortset fra det lyder det som nogle lækre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lonnie!
   I ansigtet skal du være forsigtig med de scrubs med “korn” i og det gælder naturligvis også, hvis du har sart hud på kroppen. Det har jeg ikke og jeg elsker fornemmelsen. Det er selvfølgelig ikke noget jeg gør i tide og utide.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

   Okay, gotcha. Tak for opklaringen. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan styrer du naturkrøllet hår