Vind et lækkert sæt fra Vita Liberata

Fredagsfavorit: Hampehandske

Det er ikke nyt for mig at bruge en skrubbehandske, det, der derimod er nyt, er at den er lavet af hamp. Dengang jeg købte min første handske, var den godt nok også lavet af hamp, men jeg synes det gjorde sindssygt ondt at bruge den og lod derfor være. Når man ikke bruger den, udebliver effekten og den savnede jeg. Derfor kastede jeg mig over de smarte mange farvede fingervanter, som er strikket af sådan noget plastikgarn. De er ganske effektive og indtil for nylig, troede jeg også, at de var effektive nok.

I november måned kastede jeg mig atter over hårfjerning med andet end skraber. Det startede med, at jeg blev lokket til at prøve, fordi jeg fortalte om mine dårlige oplevelser med voks. Fantastiske Stella, ejeren af Beauty Avenue fortalte om sugaring og jeg fik lyst til at gøre op med fortiden. Det er en beslutning, jeg har været utrolig glad for, men det har også betydet, at der er kommet nye rutiner på banen.

En af de rutiner er tørbørstning. Du har med al sandsynlighed læst om fortræffelighederne ved tørbørstning mange gange og jeg kan kun sige en ting: nemlig at det passer. Min hud har aldrig haft det så godt, været så glat og det bedste af det hele indgroede hår er en saga blot. Jeg bruger selvfølgelig stadig min yndlings barberskum ShaveSafe som efterfølgende behandling, når jeg har fået fjernet hår. Men der er ingen tvivl om, at hampehandsken spiller en væsentlig rolle i bekæmpelsen af de forbandede røde knopper.
Husk at bruge bodylotion efterfølgende, din hud vil elske dig for det.

Hampehandsker kan købes i The Body Shop, Matas, helsekost butikker, stormagasiner og parfumerier og koster mellem 30 og 150 kroner.

Pssst husk at deltage i vores konkurrence om lidt solskin på dåse.

6 kommentarer

 • Til os der nu ikke har hørt en masse om tørbørstningens fortræffeligheder, kan I så kaste et link ind eller et eller andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Spændende! Men hvordan gør man det der tørbørstning? Kan det have en gavnlig effekt på keratosis pilaris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg tørbørster med en hamphandske inden hvert bad og det har virkelig haft en god effekt på mit keratosis pilaris. Tørbørstningen fjerner det ikke fuldstændigt (der er der vidst intet der kan desværre…), men huden bliver glat og knopperne er markant mindre synlige :) Jeg kan tydeligt mærke og se når jeg glemmer tørbørstningen, så jeg har gjort det til en fast rutine. Huske at komme bodylotion på bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må slutte mig til ovenstående… Har hørt så meget godt om tørbørstning, men har aldrig fundet ud af, hvordan man gør. Er det så simpelt, som navnet antyder – at man børster sin hud med en handske, mens huden er tør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har en børste istedet for hamphandske. Er det ene bedre end det andet? Og så synes jeg altså at tørbørstning gør ondt. Er det meningen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Til Anne, Julie, Baysen og Caroline!

  Det bliver et tirsdagstip har jeg besluttet. Derfor håber jeg at I vil læse med på tirsdag :-D

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et lækkert sæt fra Vita Liberata