Fredagsfavorit: Genial emballage

OPI Designer Series

Glitter er godt, meget glitter er meget godt!

De elleve glitter lakker, som Designer Series fra OPI består af, er endelig kommet til Danmark og jeg er som forventet vildt begejstret.

Serien består af to typer glitterlakker, den ene er klassisk glitter lak, som tørrer op og er lidt ru på overfladen. Den anden indeholder langt mindre glitterpartikler og er mere perlemorsagtig i konsistensen. Begge typer indeholder diamant støv og glitrer helt utrolig smukt.

Mikkel og jeg gik en dag og talte om disse lakker og var rørende enige om, hvor smukke de er, Katja grinede af os. Sædvanligvis havde jeg også moret mig over, at ingredienslisten byder på diamants støv, for det er nok ikke en overvældende mængde, vi taler om. Jeg skriver sædvanligvis, for nu har jeg haft alle lakkerne på og de kan bare noget andet end almindelig glitter lak og jeg har immervæk noget af et erfaringsgrundlag lige netop på dette område. Billederne kan på ingen måde hamle op med virkeligheden, når det gælder disse lakkers glitren.

Jeg kunne fremhæve mange af farverne som eksempel, men jeg kan ligeså godt komme til sagen og vise dig dem, for det gælder faktisk alle elleve, at de har en lækkerhedsværdi udover det sædvanlige.

Du har måske læst at holdbarheden skulle være bedre, det er ikke noget OPI lover. Glitter lakker holder generelt bedre, men (og det er et stort men) når de så begynder at skalle af, så sker det ofte i store flager. Jeg har kun testet holdbarheden på de lakker med den grove glitter og sådan en lakering holder cirka tre dage på mine negle, som sjældent bliver behandlet særlig pænt. Holdbarheden bliver efter min kære mors udsagn forlænget betragteligt af en almindelig overlak, men DS Top Coat får glitteret til at glitre endnu mere. Jeg har kun testet med den, for jeg vil langt hellere have en smuk glitter effekt, end jeg vil have holdbarhed.

Designer Series 2012
Der er blevet skiftet lidt ud i serien hen ad vejen, men de elleve lakker serien på nuværende tidspunkt består af, kan du se herunder. Alle lakkerne er udstyret med den gode brede pensel, som OPI er kendt og elsket for. Den får glitteret til at ligge flot og jævnt på neglen ved første strøg.

Som sædvanlig er der et enkelt lag på pegefingeren og to lag på de resterende fingre. De to lakker med det grove glitter er smukkest efter et tredje lag lak.
Da jeg ikke har alle lakkerne, drog jeg ind til Magasin, hvor jeg prøvede de resterende tre. Billederne er taget i kunstigt lys med min mobiltelefon, men farverne synes jeg alligevel er vellignende.

DS Classic
Photobucket
Smuk og klædelig beige nuance. En rigtig flot og anderledes nude, glitteret er fint og changerer guld, lys blå og lys grøn. Et enkelt lag dækker fint, to lag øger intensiteten og effekten af glitteret.

DS Glow
Photobucket
Flot gylden nuance med både kobber og bronzefarvet glitter, lakken ser næsten flydende ud på neglen. Som DS Classic er DS Glow rigtig fin med et enkelt lag, men effekten er smukkest med to lag.

DS Reflection
Photobucket
Pink nuance med lyserødt, rødt og guld glitter. Glitteret er mere diskret i denne lak, som dækker fantastisk allerede med et lag.

DS Extravagance
Photobucket
Lækker dyb lilla nuance med pink, grønt og lyserødt glitter. Det er sjældent at mørkelakker dækker så godt med bare et lag, med to lag bliver farven blot dybere.

DS Magic
Photobucket
Super smuk klar blå nuance med glitter i lysegrøn og forskellige lilla nuancer. Den ser trist ud med kun et lag men med to til tre lag lever den fint op til sit navn, farven er intens, lækker og changerer på smukkeste vis.

DS Mystery
Photobucket
Helt mørk lilla nuance med helt fint kobber glitter. Først troede jeg den var brun, men den snyder fordi den er så mørk, da jeg kom hjem kunne jeg godt se at den var lilla. Med to lag er den helt gennemfarvet.

DS Temptation
Photobucket
Lækker blålilla nuance med meget og groft glitter i guld, blå, lilla og grønne nuancer. Jeg bruger ordet groft for at beskrive konsistensen, for lakken bliver helt ru på overfladen, når den tørrer op. Ellers er der absolut intet groft over den, tværtimod er den rigtig, rigtig fin.

DS Bold
Photobucket
Transparent pink base med rødt, lyserødt og pink glitter. Den ligner mere en klassisk glimmer lak end de andre lakker i kollektionen, men det gør den ikke mindre fin. Også i denne lak er glitteret groft, men det er nemt at fordele jævnt på neglene.

DS Reserve
Photobucket
Lyserød nuance med let lilla skær, fint glitter i lyslilla, lyserød og guld. Sådan ser den ud med to lag.

DS Opulence
Photobucket
Gammelrosa nuance med fint guld, lysegrønt og pink glitter. På billedet er der to lag af lakken på.

DS Radiance
Photobucket
Flydende sølv, med fint sølvglitter. Med DS Top Coat bliver den endnu mere flydende at se på. Meget iøjnefaldende allerede efter et lag, her er der dog to.

Neglelakkerne fra OPI koster 175 kroner stykket og kan købes i Magasin, i Magasins webshop og på negleklinikker.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Anne N.

  Åh… jeg har sagt det før, men jeg elsker de her indlæg Helene! Det er farligt at læse jeres blog – jeg har nu lyst til at købe alle de smukke lakker, dog især DS Mystery, da jeg er mest til mørke lakker, men DS Temptation er også vildt flot og speciel og ligner ikke noget jeg har set før.

  Jeg vil lige give en tilbagemelding på Qua Organic’s Extra Rich Premium Face Cream og Concentrated Avocado&Shea Butter, som jeg købte for en måneds tid siden (ved ikke om du kan huske, at jeg skrev til dig, det var mig, der også spurgte om renseservietter). Jeg er super glad for dem, og synes de virker rigtig lækre og “naturlige”. De har helt sikkert overhalet Origins, som jeg plejer at bruge, og min hud er blevet meget pænere efter jeg er begyndt at bruge Qua’s. Så TAK for endnu en super anbefaling!

  Rigtig god weekend Helene <3

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne

   Hvor er det bare dejligt at høre! Det er jeg virkelig glad for. Det er ikke mange dage siden, jeg tænkte på at jeg skulle “finde” dig på bloggen og spørge :-* Så det er skønt med en tilbagemelding. Tak for det!
   DS Mystery måtte jeg også bare eje, den er så fin!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tak for fin anmeldelse – men i min Magasin koster lakkerne altså 175 kr. stykket og ikke 125 kr som anført i anmeldelsen (desværre).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Signe!

   Det er bare, fordi jeg er en klovn…De koster 175 kroner, fuldstændig som du siger.

   Jeg synes også, det er dyrt….men de er fine og forstår man begrænsningens fine kunst, er de jo ikke dyrere end så meget andet.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har lige købt DS classic. Jeg går næsten aldrig med neglelak, men da jeg så dit billedet af DS classic måtte jeg bare eje den! Og hold da op den har ikke skuffet. I min optik er det noget af det smukkeste, jeg nogensinde har haft på neglene. Den er tilpas diskret til at jeg ikke bliver generet af den, og tilpas glitrende til at den stadig får neglene til at tage sig smukt ud :) Tak for en fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mia

   Lige DS Classic var ikke en af dem, som jeg fik som tester. Og jeg måtte også bare eje den <3 Den er nemlig SÅ smuk.

   Mange tak for roser :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Genial emballage