Fredagsfavorit: Genial emballage

03.03.12

I dag kan jeg præsentere, den hidtil særeste favorit i hele Pudderdåsernes historie. Jo, den er god nok, der er ingen slå eller stavefejl i overskriften. Det er vitterlig emballage, jeg har været mest begejstret over denne uge.

Hvis du har fulgt med fra starten, ved du, at hverken Katja eller jeg er særlig begejstrede for den gængse cremebeholder nemlig dåsen, krukken eller hvad du vælger at kalde den. Grunden er naturligvis, at vi hver dag skal stå og stikke vores fingre ned i cremen og dermed udsætter den for voldsom kontaminering. En anden grund er, at de gode indholdsstoffer som cremen indeholder, meget hurtigt ilter og dermed bliver ineffektive. Det er super ærgerligt, for efter ganske kort tid står du tilbage med en blanding af vand og fedtstoffer uden den tilstræbte effekt.

Trommehvirvel… ja, pointen kommer nu. Se lige på billedet. Er det ikke et fantastisk syn? Det er lækker emballage! Øjencreme med pumpe og en natcreme i utraditionel pumpeflaske, jeg er solgt. Firmaer, som gør mig den tjeneste at gøre sig umage med emballagen, vinder mig over hver gang.

Cremerne på billedet er Guinot Time Logic Age Serum Eyes og Make Up Store HydraNight.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Heidi

Det er ikke mindre end genialt! 🙂
Den lille ser enda ud til at kunne genbruges til yndlingscremen som ikke kommer i pumpe 😉
Hader også det krukkesjov, har aldrig kunnet se det smarte i det. Så jeg leder altid efter god creme på tube og nu også på pumpe – det vinder heldigvis mere og mere frem.
Tak for en god og informativ blog.

Pudderdåse Helene

Hej Heidi
Og tak for ros <3
Mvh. Helene

Annette

Åh, jeg er også stor modstander af creme i bøtter. Især nu hvor der er meget snak om naturlige/økologiske produkter uden konserveringsmidler. Jeg kan næsten se hvordan bakterierne vokser, i sådan en bøtte uden konserveringsmidler. Ad ad ad ad!
Det værste er næsten sådan nogle læbepomader i bøtter, som folk har i tasken, og derfor stikker fingeren i flere gange om dagen, uanset hvor fingrene har været før.

Pudderdåse Helene

UHHH jeg får helt gåsehud ved tanken….
Helene er sart på den måde, hahaha!
Mvh. Helene

Annette

Haha, godt at høre at det ikke kun er mig der er sippet! 😉

Pudderdåse Helene

<3 Det kan du stole trygt på at det IKKE er!

lis T

Fin emballage – og indholdet????

Pudderdåse Helene

Hej Lis!
Altså både øjencremen fra Guinot og natcremen fra Make Up Store er udmærkede cremer. Den opmærksomme læser ved, at jeg ikke har den store fidus til øjencremer, men denne fugter huden fint og er ganske behagelig at bruge. Natcremen HydraNight har jeg brugt, som dagcreme, jeg elsker duften.
Det er med fuldt overlæg, at jeg ikke har nævnt cremerne med et ord. Det vigtige i denne sammenhæng er nemlig, de helt fantastiske pumpeflasker begge disse cremer er i.
Mvh. Helene

Sabrina Krighaar

Creme med pumpe er lykken! Ikke nok med at det er langt mere praktisk end krukke, jeg synes også det er meget nemmere at få det hele med ud i forhold til creme i tube, i hvert fald med dem jeg har prøvet.

Pudderdåse Helene

Hej Sabrina
Det er også min erfaring!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *