Urban Decay Naked 2 paletten er landet i UK

Tirsdagstip: Husk SPF i sneen (og i solen)

Hvis du ikke er lige så fanatisk, som jeg er med hensyn til solcreme, (det vil sige, at du bruger høj SPF altid), så lov mig at du husker den på skiferien (ja, selvfølgelig også på solferien og alle de andre ferier).

På vej hjem fra arbejde søndag morgen, kom der en stor flok unge mennesker ind i S-toget på Hovedbanen. En hel del af dem havde den klassiske skimaske, det vil sige knastørre læber, rød og eventuelt skallende næse og selvfølgelig tydelige aftegninger af skibriller.

Ikke nok med at kulden er rigtig hård ved huden, så reflekterer sneen solens stråler virkelig effektivt. Derfor er UV påvirkningen af din vinterblege hud massiv og du risikerer en voldsom forbrænding. Sørg især for ekstra beskyttelse på næsen, ørerne og læberne, som er ekstra udsat.

Billedekilde: Riksheim

12 kommentarer

 • Ditte

  Fedt indlæg. Jeg tager til de franske alper på fredag, og på min pakkeliste havde jeg fuldstændig glemt at skrive solcreme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ditte
   Uha sikke en gyser!
   Håber du husker den nu :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Leder på 2 år efter en god og ikke alt for dyr frostcreme som ikke er for tyk og som ikke fryser på min hud som underlagscreme inden solcremen. Har hentet prøver på Toleriane og Lipikar fra La Roche-posay på apoteket i dag. Har I nogle gode ideer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Bodil!
  Når du skriver tyk er det så konsistensen, som ikke må være sej eller må cremen ikke være fedtet. Har du prøvet med en olie?

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har et spørgsmål ang. vinterhudpleje, som jeg gerne ville høre jeres mening om!
  Jeg er i den heldige situation, at min hud ikke reagerer på kulden, hvis bare jeg sørger for at pleje den, som sædvanligt. Dvs. at jeg renser morgen og aften og bruger AHA/BHA under cremen om aftenen og spf 30 om dagen, men altså ikke federe cremer end normalt.
  Skal man bruge feder creme end normalt uanset hvordan ens hud reagerer på kulden?
  Jeg har tendens til at få små sprængte blodkar på kinderne. Er der noget jeg kan gøre, for at undgå det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Næ. Hvis din hud har det godt så lad den da endelig være! If it works, don’t fix it!

   Forsvinder blodkarene igen eller bliver de? Hvor sidder de?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Der er ikke overvældende mange, men de er blivende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Og de sidder på kinderne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hrmmmm….. Jeg tænker bare lige højt, at hvis du har rødsprængte kinder, så prøv lige at tjekke det, der hedder Rosacea. Det kan se ud på mange måder, mildt og slemt. Men kig lige…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hvis det er det, er det i hvert fald en meget mild form!
   Jeg har bare lagt mærke til at jeg er begyndt at få nogle bitte små blodkar hist og pist (jeg har en enkelt der er ret tydelig øverst på højre kind) og jeg vil jo gerne forebygge at der kommer mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hmmm…. Jeg ved det faktisk ikke, om man reelt kan påvirke det. Jeg skal tænke over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Det er selvfølgelig fedtet jeg mener. Er ikke vild med olie i ansigtet om dagen, synes det er for fedtet og gør at fundationen ikke sidder ordentlig fast. Til kroppen er jeg dog vild med olie her i den kolde tid, specielt solsikkeolie gør en dejlig blød!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked 2 paletten er landet i UK