Sådan vælger du den rigtige farve foundation

Fredagsfavorit: Toni & Guy Reconstruction Mask

Da min søn annoncerede, at håret skulle have lov at gro, accepterede jeg mod visse løfter. Nu er det jo begrænset, hvad man kan forlange af en dreng på seks år, når det gælder pleje af håret. Så løftet bestod mere i et løfte om ingen brok med hensyn til moderens beslutninger angående denne pleje.
Når man er 10 år, er det ikke altid nemt at se mening med galskaben (altså selv samme beslutninger, som man højt og helligt har lovet, at man ikke vil brokke sig over). Det kan i visse tilfælde afføde en del diskussioner, som sædvanligvis meget kontant (og en smule unfair) afsluttes med et spørgsmål om besøg hos frisøren. Sønnen må have lige præcis den frisure, som han ønsker, men skal håret være langt, så skal det også være velplejet. Slid på håret er uundgåeligt og det betyder, at de ting, vi plejer håret med, skal være effektive.

Vi har testet rigtig mange hårkure og langt de fleste fungerer heldigvis upåklageligt. Der er dog nogle, som skiller sig ud og her kommer Toni & Guy Reconstruction Mask ind i billedet, for det er godt nok længe siden håret har været så medgørligt i så lang tid.
Sønnens hår er virkelig langt og efter en dag i skole og på klub, er filtret hår en helt naturlig følge. Vi har en aftale om, at han altid selv reder håret først, og så reder jeg det igennem for at sikre fuldstændig elimination af knuder, filter og ugler. Det plejer at gå sådan, at håret midt i nakken er meget filtret efter sønnens gennemredning. Sådan har det slet ikke været i denne uge, sønnen har nemlig præsteret et helt uglefrit hår på egen hånd (til meget stor tilfredshed hos os begge). Samtidig bifalder han duften, som ellers er temmelig kraftig, men ikke overdrevet feminin.

For at teste om kuren fungerer i tyndt (og sjasket), skandinavisk hår, har jeg naturligvis også testet den i mit eget hår. Det er dog ikke et helt fair testgrundlag, for mit hår er på ingen måde slidt og i øvrigt er det så kort at en kur (i mine øjne) er svær at retfærdiggøre. Både fordi det simpelthen er unødvendigt med den behandling håret ellers gennemgår, men også fordi det er ualmindelig besværligt at nøjes med at fordele kuren i spidserne alene.
Mit hår blev virkelig blødt og derfor nærmest umuligt at sætte, den forholdsvis store mængde silikone og olie (mineralsk) tyngede mit fine hår, men det var meget blødt og lækkert i mange dage trods ihærdig hårvask. Har du langt hår af samme type som mit, kan du sagtens få glæde af hårkuren, men hold dig til at fordele produktet i længderne.

Toni & Guy Reconstruction Mask er denne fredags favorit, fordi det er en fryd at se sønnens succes med hårbørsten. Fordi håret nærmest strutter at sundhed i dagene efter kuren, fordi den er meget drøj og dufter rigtig dejligt.

Du kan finde Reconstruction Mask fra Toni & Guy i Matas, hvor den koster 129,95 kroner for 200 ml.

I næste uge skal Pudderdåserne til bloggerevent hos Toni & Guy og høre om den helt nye stylingserie. Som skulle hjælpe dig med at få håret til at matche garderoben bedre. Det er helt sikkert et af mine ømme punkter, så jeg glæder mig.

2 kommentarer

 • Camilla

  Tak for tippet, Helene – jeg må fluks have fat i en bøtte :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla
   Jeg håber, du bliver glad for den, som vi er :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vælger du den rigtige farve foundation