CND The Look A/W 2011

25.01.12

Alle de nye neglelakker er på vej ud i butikkerne og jeg glæder mig rigtig meget til at dele de fine forårskollektioner med dig i de kommende uger. Der ligger stadig et hav af billeder på min computer af neglelakker fra efterårs og vinterkollektionerne, som jeg har samlet for at dele mine favoritter med dig. Tiden har bare ikke været med mig og billederne ligger bare der, æv!

Kedelige omstændigheder
Siden august har jeg ikke brugt neglelak, så ofte som jeg plejer på grund af mit arbejde. Dagene, til jeg igen kunne lakere neglene, er blevet talt. Nu behøver jeg heldigvis ikke at tælle mere og derfor har jeg lyst til at dele særligt de neglelakker, som ikke var til at undgå denne vinter, nemlig CNDs særkollektioner The Look A/W 2011. Kig selv i CNDs smukke lookbook og bliv inspireret (og når nu du alligevel kigger, skulle du tage at kigge i de gamle også), det er altid interessant og MEGET inspirerende efter min mening.

To særlige sæt
Det er særligt to af CNDs særkollektioner, jeg har forelsket mig i. Det ene sæt består af to lakker, som jeg ved første færd ikke anså som særlig specielle nemlig Plum Truffle Sparkle (gammelrosa glitter i klar base) og Plum Truffle (den lækreste bærnuance denne sæson). I realiteten er det nok det par, som har været oftest på mine negle, de gange neglene har været lakeret.

CND Look a/w 2011, Plum Truffle Sparkle, Plum Truffle,
Fra venstre mod højre er det Plum Truffle Sparkle, Plum Truffle og Plum Truffle Sparkle som effektlak over Plum Truffle.

Det andet sæt består af tre lakker Midnight Sapphire (dyb mørk og lidt støvet blå nuance), Dark Amethyst (støvet og meget mørk blomme nuance) og Sheer 24k Sparkle Effect (guldglitter i flager i klar base). Både Midnight Sapphire og Dark Amethyst er, som navnene antyder virkelig mørke, men hold da op hvor er de smukke og med den flagede guldglitter oven på bliver de bare endnu mere flotte. Det startede med at være Dark Amethyst, som var favoritten, men som ugerne er gået, er jeg blevet mere og mere vild med Midnight Sapphire.

CND Look a/w 2011, Midnight Sapphire, Dark Amethyst, Sheer 24k Sparkle Effect,
Fra venstre mod højre er det Sheer 24k Sparkle Effect, Dark Amethyst, Sheer 24k Sparkle Effect som effektlak over Dark Amethyst, Midnight Sapphire og Sheer 24k Sparkle Effect brugt som effektlak over Midnight Sapphire.

Holdbarhed
CND laver nogle fantastiske lakker, for det første dækker de virkelig godt (på billederne har jeg et enkelt lag lak på pegefingeren), for det andet holder de lang tid. En lakering med under og overlak forbliver intakt i minimum fire dage på mine negle og det er store sager, for jeg er ikke god ved mine hænder og mine negle er meget bløde.

Her kan de købes
CND bliver solgt i negleklinikker rundt omkring i landet og kan også findes i et par butikker, indtast dit postnummer i søgefunktionen og vælg CND i produktfeltet, sådan finder du salgsstederne nær dig. Sættet med to neglelakker koster 195 kroner og sættet med tre neglelakker koster 239 kroner. Du kan også købe CNDs neglelakker direkte i Insight Cosmetics Groups webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Teresa

Jeg har lige lagt mærke til at jeg ikke får jeres indlæg i min Google Reader mere. Det sidste indlæg jeg fik var Derma Eco-indlæget. Ved I hvad der er gået galt?

Pudderdåse Katja

Av! Jeg finder ud af det

Teresa

Nu virker det 🙂

Pudderdåse Katja

Yay! Mange tak fordi du gjorde opmærksom på det!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *