Pudderdåsernes julekalender den 23. december

23.12.11
ShaveSafe

Så er der sandelig kun en dag tilbage… i morgen sidder de fleste af os med familien eller gode venner og hygger det bedste vi har lært. Min familie er lillebitte, så det bliver stille og roligt. Vi spiser tidligt, går rundt om træet, pakker gaver op og hygger. Det er efterhånden en tradition, at jeg arbejder i julenætterne, det gør jeg også i år, så når klokken er omkring 21.30 drager jeg af sted. Det plejer at være super hyggeligt og det satser jeg også på at det bliver i år.

Hvis du har vundet og endnu ikke har hørt fra mig, er det ikke en forglemmelse, jeg har simpelthen ikke været hjemme til at få skrevet mail til dig. Tjek din inbox i morgen og hvis du stadig ikke har hørt fra mig, så vær sød at skrive til mig på helene@pudderdaaserne.dk. Jeg har endnu ikke modtaget fejlmeddelelser, men derfor kan der alligevel være en eller anden god grund til, at du ikke har modtaget en mail.

Reglerne
I Pudderdåsernes julekalender skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, i dag deltager du i lodtrækningen, hvis du fortæller mig, hvordan du plejer at holde jul. Hvornår jeg lukker kommentarfeltet i morgen, ved jeg ikke helt, men jeg håber på at nå det, inden jeg tager på arbejde. I morgen kommer den sidste konkurrence på, vinderen trækker jeg først den 26. december. E-mail adresser og links i kommentarerne vil ikke blive godkendt.

Vinderne
Gårsdagens vindere er fundet ved at først at finde ud af hvor mange, som var interesserede i henholdsvis Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt). Derefter blev alle kommentarer skrevet op under hver sin Lash Art med nummeret på kommentaren. De kommentatorer som ikke nævnte en specifik Lash Art blev fordelt tilfældigt på Combi, Punk og Fancy (der var så mange, som ønskede Sindy). Vinderen af hver Lash Art er derefter trukket af dåsernes helt egen Techguy på Facebook chatten. Han er vores helt og det er ham I skal takke for, at vores RSS feed ikke ser mærkeligt ud mere. Numrene han trak, var 2, 33, 14 og 9, det betyder at Anne N har vundet Sindy, Else har vundet Combi, Sofie Jørgensen har vundet Punk og Shila har vundet Fancy

Udover de forskellige Lash Art fra Make Up Store har alle vinderne vundet:

Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest.

Låge nummer 23
Det er en meget heldig vinder, jeg trækker i morgen. Jeg overvejer lidt, hvilket alias jeg skal bruge for at være med selv og jeg ved at Katja har det på samme måde. Dagens præmie er nemlig intet mindre end fantastisk. Præmien består af et års forbrug af ShaveSafes fabelagtige barberskum. Det vil sige i morgen trækker jeg en vinder, som vil modtage:

4 styks ShaveSafe

Du bliver måske træt af at høre på mig gentage mig selv… men det lever jeg gerne med, for ShaveSafe er utrolig god, helt fantastisk, særdeles fremragende og overordentlig effektiv. Så nu sagde jeg det… igen. Hvis ikke du allerede har prøvet den, så er det ikke for sent. Du kan købe ShaveSafe lige her.
Og hvis du ikke helt forstår, hvorfor jeg er så begejstret, så kan du læse meget mere i min anmeldelse her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
Pernille

Det er et helt fantastisk produkt, kunne være så skønt at vinde!
Min familie holder skiftevis jul hos mine forældre, og hos min onkel og tante. I år skal vi være hos mine forældre. Vi bliver 15 mennesker i år og maden består af den sædvanlige julemad med både ænder og flæskesteg og alt tilbehøret. Til dessert er der Risalamande med én mandel i.
Vi mødes kl.18 allesammen, hvor efter vi spiser og hygger. Når vi er færdige med maden, sætter vi os allesammen ned og hygger og slår lidt mave. Og cirka kl.21 danser vi om juletræet og bagefter åbner vi gaver, hvor hver enkelt åbner en gave af gangen så alle ser hvad alle får.
Jeg elsker mine juleaftener! Det er en fantastisk aften <3
God jul til jer og jeres kære 🙂

Sarah S

Vi har stadig små børn i familien, så vi får besøg af min fars familie 🙂 Vi skal i den lokale kirke (som altid!), se de sidste afsnit af julekalenderen og så skal vi (eller det bliver nok kun mig) se Disneys Juleshow. Og så står den ellers på helt traditionel julemad + dessert, juletræ og gaveuddeling. Altid en rigtig hyggelig aften, som plejer at slutte med en gang natmad og evt. en hyggelig familiefilm!
Rigtig glædelig jul 🙂

Anne J.

Jeg plejer at holde jul helt traditionelt. Har ikke selv børn endnu, så julen bliver fejret ved mine forældre med min bror. Vi forbereder julemad, drikke jule the, ser Disneys juleshow (bliver aldrig for gammel til det!!!), mens den øvrige familie kommer dryssende. Ved 7-tiden spiser vi mad og senere danser vi om juletræet, pakker gaver op og hygger os med konfekt osv. Jeg GLÆDER mig 🙂
Håber at I begge får en skøn juleaften!

Kat

Jeg holder jul med svigerfamiliem = hjælææ,ælælllpp

Thea

Lækker præmie! Jeg skal holde jul med halvdelen af mine mange søskende, mine forældre, min mormor og onkel. 🙂 Det er som det plejer og skal nok blive rigtig hyggeligt! Vi plejer at se Disneys Juleshow + julekalenderne, spise forholdsvis tidligt, danse om juletræet, give og åbne gaver – og så evt. spille et spil eller hygge med noget andet. Jeg glæder mig super meget.
Glædelig jul til jer, Pudderdåser – og tak for en dejlig og inspirerende blog!

Birdie

Jeg skal holde jul med mand, børn, mormor og oldemormor, Vi bliver 7 voksne og tre børn fra 0 til 9 år.
Vi spiser farseret og barderet kalkun – som altid.I år, er der nogle som vil have flæsesteg også..Den tilberedes på weberen, så har “drengene” da den at passe..;D))
Hvis vi kan få alle ender til at nå sammen, ja så går vi til julegudstjeneste, mens kalkunen passes af dem, som ikke vil med.
Vi får Ris a´lamande med mandel – og så er det jo spændende, hvem der sidder og lusker med mandlen..
Juletræet er 280 høj, for vi har højt til loftet..Og når der er børn, og barnlige sjæle, ja så skal træet være højt..
Julegaver deles ud. Og det skiftes vi til..Vi får kigget hinandens gaver, drikker kaffe, og kan slet ikke spise alt det guf, og småkager jule-aften.
Børnene leger lidt, men er i grunden bedre tjent med at pakke ud 1. juledag, så der gemmes nogle til næste dag, hvor vi bare hygger, inden det går løs igen..
Jeg vil jo rigtig gerne vinde..Får vokset ben mv. om sommeren, men om vinteren – vil jeg helst ikke lide så for skønheden..
Rigtig glædelig jul, og jeg sender en mail…
Julehilsen fra birthe

sisse hansen

Jeg holder altid hjemme ved min søster. hvor vi bliver 12. Glæder mig!

Kristina H.

Jeg skal i år holde jul med hos min mor. Som skilsmisse-barn har mine juleaftener gået på skift, men glæder mig altid ekstra til at være hos min mor, da jeg har et meget tættere forhold til hende. Inden det går løs med and og gaver når jeg lige frokost med min dejlige kæreste og hans søde forældre. God jul til jer og tak for en super blog! 🙂

Thea-Eline

Jeg holder altid jul med min mor, søster, svoger og niece:) I år joiner min kæreste os, så det bliver bare helt perfekt:)

Lotte

Jeg holder jul hos mine forældre sammen med min bror i år, det bliver hyggeligt!

Din kommentar