Pudderdåsernes julekalender den 16. december

16.12.11

Du skal ikke snydes for den dejlige præmie bag lågen denne fredag. Det gik ikke helt som planlagt i går og derfor får du i dag muligheden for at kommenterer to gange og dermed være med i konkurrencen om indholdet bag lågerne fra både den 15. og den 16. december.

E-mail adresser og links i kommentarerne bliver ikke godkendt, ligesom kun én kommentar per indlæg gælder som et lod i konkurrencen.

Dagens låge
Bag lågen denne fredag gemmer sig et lille solstrejf til de kolde og knap så solrige måneder. Det er en af Pudderdåsernes favoritter, som vi har fået lov til at dele med jer. Det er en dejlig pakke med produkter fra Vita Liberata:

Photobucket

Luxery Tanning Mitt
Tinted Self Tan Gel: Body
Tinted Self Tan Gel: Face

Det er lugten, der altid har afskrækket mig fra at bruge selvbruner og det er præcis, derfor Pudderdåserne elsker Vita Liberata, den lugter nemlig slet ikke. Den lette gele formel er let at fordele med den medfølgende handske og farven er fin, når du bruger den rette mængde. Det er en mørk selvbruner, så det er meget vigtigt, at du ikke er gavmild med geléen. Læs mere om selvbruner og anmeldelse af Vita Liberata her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
104 kommentarer
Ditte Mehner Kristiansen

Årh. 🙂

Solveig

Vi prøver lykken! X

Din kommentar