Qua Organic

Makeup alert: Rouge Allure Laque udgår

Hvis du, som pudderdåserne er fan af Rouge Allure Laque, er det nu du skal ud og hamstre. Det er i dag kommet mig for øre, at Chanel har valgt at lade Rouge Allure Laque udgå helt af sortimentet. Det er svært helt at fatte denne beslutning. Både Katja og jeg er store fans af disse utrolig cremede, super holdbare og helt fantastisk smukke læbestifter.
Faktisk sidder jeg her med cykelnøglen klar og goodies pakket til udrykning, når Katja læser dette. Hendes reaktion vil jeg ikke gengive, da den helt sikkert indeholder nogle frygtelige gloser.

Kære Chanel, Det er en virkelig skidt beslutning at lade Rouge Allure Laque udgå, så er det sagt. ØV!

5 kommentarer

 • Æv det lyder da ærgerligt min yndlings røde læbestift er Rouge Allure Dragon, så det kunne da godt være jeg skulle nappe en ekstra eller købe nogle af de andre farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Ja, jeg er altså også temmelig træt af det :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Rasmussen

  Hej piger!
  Jeg er begyndt at tænke meget over, hvad det er jeg putter på min krop. Mht skønhedsprodukter synes jeg, det er forholdsvist nemt at finde ud af, hvad der er sundt, for der er efterhånden mange mærker på markedet, men mht hårprodukter er jeg lost! Kender i nogle grønne produkter? Jeg ved fx. Derma laver nogle, men det er helt elendige! Så lidt luksus men stadig “sunde” produkter?
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HUUUUARGH!

  Er der ikke en lov mod den slags altså?

  Ahmen….

  Verden er fuld af almindelige læbestifter men Rouge Allure Laque er et fantastisk unikt produkt. Og så er det DET de fjerner? Nogen skal have en dumflad…. KÆFT jeg er træt af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Qua Organic