Danmarks billigste kemiske peeling: HTH

Fredagsfavorit: Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder i farven Antigua

Første gang jeg så denne bronzer fra Bobbi Brown, havde jeg temmelig svært ved at tro på, at det rent faktisk var en bronzer. Den er nemlig meget mere rød, end nogen bronzer jeg er stødt på før.
Den er meget velegnet til helt lyse hudtoner og med det in mente, giver den rødlige farve lige pludselig rigtig god mening. Jeg kender i hvert fald ikke ret mange med lys hud, som starter med at blive brune. De fleste starter med en rødlig nuance, når huden bliver udsat for sol (ikke at forveksle med solskoldet hud).
Måske lyder det ikke særlig tiltalende at børste rødlig solpudder i ansigtet, men den giver den mest naturlige glød, jeg nogensinde har opnået med en bronzer.
Det er særlig nu, hvor det sidste af sommerfarven er helt forsvundet, at Illuminating Bronzing Powder kommer til sin ret. Den meget fine pudder er nem at dosere og giver et diskret shimmer til kinderne og ansigtet.
Du kan finde Bobbi Brown i Magasin eller i Magasins Webshop. Illuminating Bronzing Powder koster 280 kr., men er på tilbud i denne weekend til 252 kr.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks billigste kemiske peeling: HTH