Fredagsfavorit: Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder i farven Antigua

21.10.11
Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder

Første gang jeg så denne bronzer fra Bobbi Brown, havde jeg temmelig svært ved at tro på, at det rent faktisk var en bronzer. Den er nemlig meget mere rød, end nogen bronzer jeg er stødt på før.
Den er meget velegnet til helt lyse hudtoner og med det in mente, giver den rødlige farve lige pludselig rigtig god mening. Jeg kender i hvert fald ikke ret mange med lys hud, som starter med at blive brune. De fleste starter med en rødlig nuance, når huden bliver udsat for sol (ikke at forveksle med solskoldet hud).
Måske lyder det ikke særlig tiltalende at børste rødlig solpudder i ansigtet, men den giver den mest naturlige glød, jeg nogensinde har opnået med en bronzer.
Det er særlig nu, hvor det sidste af sommerfarven er helt forsvundet, at Illuminating Bronzing Powder kommer til sin ret. Den meget fine pudder er nem at dosere og giver et diskret shimmer til kinderne og ansigtet.
Du kan finde Bobbi Brown i Magasin eller i Magasins Webshop. Illuminating Bronzing Powder koster 280 kr., men er på tilbud i denne weekend til 252 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *