Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

22 kommentarer

 1. Tak for reminderen.

  Hvor lang tid kan sådan en mandelolie holde sig?

  • Pudderdåse Helene

   Hej Ditte!

   Det ved jeg faktisk ikke, her bliver sådan en flaske med 500 ml. brugt på højst et par måneder og det holder den fint til :)

   Mvh. Helene

 2. HR

  Troede faktisk man primært bruger olier på kroppen og ikke i ansigtet?
  Er det ikke noget fedtet stads at få i ansigtet?!

  • Pudderdåse Helene

   Hej HR

   Det er naturligvis en smagssag om deter for fedtet eller ej. Jeg kan godt røbe, at det var noget af en omvæltning for mig, da jeg startede med olie for cirka 11 år siden. Olie er efter min mening lige velegnede i ansigtet og på kroppen, det er bare mængden af den, som varierer :)

   Mvh. Helene

 3. Nu må jeg jo ikke bruge mandelolie, men jeg har henholdsvis købt noget abrikoskerneolie fra Urtegaarden og noget arganolie fra Primavera (tænkte det er et frø, ikke en nød). Er det fornuftige alternativer?

  Jeg har prøvet arganolien, den virkede fint på kinderne under min dagcreme og fedtede ikke. Den anden har jeg til gode at prøve.

  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte
   Jeg skrev om mandelolie, fordi den kan findes stort set over alt (også i supermarkedet), det betyder langt fra. at det er den eneste olie, jeg bruger. Både argan-og abrikoskerneolie er rigtig lækre olier og absolut gode alternativer.

   Mvh. Helene

 4. Jeg har købt en lille flaske avocado olie, primært til mine kinder og neglebånd.
  Jeg putter også lidt i hårspidserne mens håret endnu er vådt.

  • Pudderdåse Helene

   Avocadoolie er både lækker indvortes og udvortes, mums!

 5. Dette spørgsmål har egentlig ikke noget med indlægget at gøre, men jeg vil lige høre dig om noget – hvad er den bedste børste at bruge til at lægge øjenskygge? Det skal gerne være fra et mærke, som jeg kan købe her i USA :)
  Tak på forhånd!!
  KH Cecilie

  • Pudderdåse Helene

   Hej Cecilie
   Godt spørgsmål…som jeg først vil besvare med et spørgsmål… Til hvilken type øjenskygge skal penslen bruges?
   Da penslerne skal købes i USA, anbefaler jeg udelukkende MAC, da det er dem jeg har mest erfaring med.
   Mine favorit pensler er:
   219 blyantspensel til mere præcis påføring
   217 blendepensel til at blende overgange eller lægge skyggen meget let
   239 alm. øjenskyggepensel rigtig god til de fleste typer øjenskygge.
   226 (desværre lmt. men kommer i et af julesættene i år). Genial til globelinjen og lette skygger.

   Spørg endelig mere, hvis mit svar ikke er grundigt nok :)

   Mvh. Helene

 6. Marie

  Hvis man så samtidig har problemer med lidt uren hud, kan jojjobaolie vise sig ret nyttigt – jeg har i hvert fald aldrig haft lækrere hud end siden jeg startede med et par dråber under cremen
  Mvh Marie

  • Pudderdåse Helene

   Det lyder da dejligt Marie!
   Mvh. Helene

 7. Astrid

  Elsker olier i ansigtet og mandel olie er super- elsker dog mest min olie fra Amazing space- som er dansk og som man samtidig kan drikke. Da jeg nu er kostvejleder ved jeg hvor vigtigt det er at få de gode olier indenfor i kroppen også, for at holde huden glat og blød, olien er helt ren for aroma og æteriske olier og dufter kun af olie. Der er abrikoskerne oie og omega 3-6-9 samt inca ichi en lille special superfrugt fra sydamerika i,.

  • Pudderdåse Helene

   Den olie lyder spændende Astrid, den bliver jeg vist nødt til at kigge nærmere på :D

   Mvh. Helene

 8. Hvor køber du din mandelolie? :)

 9. Maria

  Olie-kosttilskud giver også et ekstra boost til både hud og hår – specielt nu her i vintermånederne!

  • Pudderdåse Helene

   Hej Maria!

   Det er desværre uendelig sjældent, at jeg kan tage mig sammen til at få spist den slags. Det er kun til den daglige dressing til salaten, jeg husker det.
   Mvh. Helene

 10. Line

  Kære Dåser :)

  Er blevet ops på at universet med olie til ansigtet ikke kun er for dem med tør hud. Jeg har selv kombineret hud, men efter hvad jeg har ladet mig høre skulle det ikke være nogen hindring i at gå i krig med olierne, tværtimod kan de nok forbedre den kombinerede hud.

  Men har i nogle erfaringer med ansigtsolier, nu når der hos jer også til tider er kombineret hud ? Og hvilke olier kan bruges frem for alt, der findes jo et hav af dem (mandel, argan, jojoba osv)

  De bedste hilsner Line :)

  • Pudderdåse Katja

   Kære Line

   Der er forskel på olie, men olie er fedt og der er ikke noget der er bedre egnet til andet ofht. kombineret hud. Læs mere om forskellige typer her: http://pudderdaaserne.dk/2011/05/29/bland-din-egen-kropsolie/

   Kombineret hud er jo kendetegnet ved tørre områder blandet med fedtede områder hud. Olie er fedt, og hvis du har områder med fedtet hud er det næppe sandsynligt at olie vil hjælpe på det. Hvorimod de tørre områder vil kunne lide det. Så prøv dig frem og brug gerne olie på de tørre områder og pas på i den andre områder. Ligesom med creme til kombineret hud.

   Brug det fx. typisk på dine tørre kinder med spar på det fedtede næseparti. Eller hvad der nu passer til dig.

   Kh. Katja

 11. henrik Boysen

  hej er der nogle der ved hvor man kan købe ren kokos olie som dufter af kokos

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk