Clinique: The New Black Collection

Tirsdagstip: Brug lidt ekstra tid på dine rutiner

Det er desværre ikke helt unormalt, at den der kommer på sidstepladsen i en kvindes liv, er hende selv. Det gælder både opmærksomhed, tøj indkøb og tid.
Manglende tid og fordybelse gør ikke noget godt for nogen og derfor skal du sørge for at få prioriteret dig selv langt højere, end du sikkert gør nu. Start et af de steder hvor du bedst kan mærke og se forandringen.

De fleste af os skynder os gennem rutinerne og afrensningen om aftenen er måske blevet kortet så meget ned, at den er ikkeeksisterende. Uanset om du har makeup på eller ej, skal huden renses for alt det snavs og forurening, der sætter sig på den i løbet af dagen.
Bare fem minutter til aftenrutinen kan for eksempel ses meget hurtigt. Brug tid på at få renseproduktet masseret ordentligt ind i huden, det vil sige minimum tredive sekunder. Det skal naturligvis fjernes eller vaskes lige så grundigt af igen. Derefter skal du bruge tid på at smøre dine foretrukne cremer og hvad du ellers bruger ind i huden. Du kan også supplere med en rense-, skrubbe- eller fugtmaske et par gange om ugen.
Du vil lynhurtigt kunne se resultater og forhåbentlig også mærke roen sænke sig, når du giver dig selv lidt bedre tid til at fordybe dig i dine rutiner.

Billedekilde: 6  Foot Long Hair

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique: The New Black Collection