Tirsdagstip: Brug resterne af sommerens solcreme på hænderne.

13.09.11
Vintersol

Var du optimistisk, da du købte solcreme i foråret? Så står du sandsynligvis med en god portion creme tilbage. Du kan selvfølgelig krydse fingre og håbe at solcremen kan bruges til næste år. Desværre går det ofte ud over konsistensen, når man gemmer cremen (og lugten og de solfiltre, der er i cremen). Det er kun et problem med de cremer, du allerede har taget hul på, de uåbnede kan fint holde sig inde bagerst i skabet.
Det er ikke for at være lyseslukker, men det er ikke så sandsynligt, at vi får en hel masse sol de næste par måneder. Mine solcremer bliver brugt hele året ikke kun i ansigtet men også på hænderne.
Grunden er, at jeg simpelthen er hundeangst for at få pigmentpletter på håndryggene. Håndryggene bliver immervæk udsat for en hel del sol i løbet af en dag. Derfor har jeg altid en solcreme stående på bordet i entréen, på den måde ser jeg den, hver gang jeg skal ud og husker at give hænderne en omgang.
En anden ting der gør solcreme, så utrolig velegnet til håndryggene er den (som regel) fede konsistens. Det beskytter mod kulden, hvis du ikke er så flittig til at bruge handsker.

Billedekilde: Riksheim

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Louise

Så tilføjer jeg lige en besættelse mere til listen 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Louise!
Ja, men det er en god en af slagsen 😛
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *