Maison Martin Margiela: En duft uden titel

Fredagsfavorit: Purely Professional Wax 2

Pålidelige hårprodukter er alfa og omega, når man skal sætte hår, som skal holde hele dagen. Vi (ups, det er i virkeligheden nok kun mig) har et arsenal af forskellige stylingprodukter herhjemme og de bliver brugt flittigt alt efter, hvordan mit hår skal sidde.
Min yngste har eksperimenteret en del med frisuren på det sidste og der skal immervæk noget til at holde sådan en rockabilly pandekrølleting på plads en hel dag eller en hanekam for den sags skyld. Selv pomadehår kan være en udfordring, når man er en dreng med kæmpe D, med alt hvad det indebærer af moslen rundt, klatren i træer, slåen kolbøtter og så videre. Det produkt, som har vist sig at klare denne udfordring til UG med kryds og slange, er Purely Professionals Wax 2. Hanekammen blev lidt træt efter nogle timer, men den kunne nemt rejses op igen.
Når jeg bruger Wax 2 selv, holder effekten udmærket hele dagen uden at blive klam, klistret eller se fedtet ud. Jeg glæder mig til at sætte mit nyklippede hår med den i morgen, det skal nemlig til den ”forkerte” side i forhold til, hvad jeg er vant til.

Wax 2 fra Purely Professional kan købes hos udvalgte frisører og koster cirka 110 kr. for 80 ml. Du kan også købe produkterne online på Purely Professionals eget site her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maison Martin Margiela: En duft uden titel