Looks og anmeldelse: Urban Decay Naked palette

Få din foundation til at holde længere: Brug fingrene

 

Pudderdåserne er pensel-dåser. Vi har begge flere pensler end de fleste kunstmalere, men de sidste par dage har jeg faktisk lagt foundation på med fingrene – stik imod hvad jeg altid har prædiket.

For den anden dag var jeg på besøg hos Gitte, og hun mindede mig om noget, som jeg egentlig havde haft mistanke om et godt stykke tid, nemlig at foundation holder bedre, hvis den bliver masseret ind i huden med fingrene.

Det giver klart det pæneste resultat at lægge foundation med pensel, det er udenfor for enhver tvivl for mig, men foundationen lægger sig også mere uden på huden, når den bliver lagt med pensel. Hvis du i stedet lægger den med fingrene, får du den masseret mere ind i huden.

Jeg har jo, som I nok ved, problemer med at få foundation til at holde, så da både fredag og lørdag aften i denne weekend bød på fester, så lod jeg penslen ligge og fandt fingrene frem. Og ganske rigtigt – min foundation holdt meget bedre end normalt og blev siddende hele aftenen – stik mod sædvane. Det gav det sidste ekstra til den gode effekt, jeg har af Urban Decays All Nighter.

Så hvis du har svært ved at få foundation til at holde, så prøv at massere den bedre ind i huden med fingrene. Jeg er og bliver en penseldåse og bliver aldrig frøken finger, men lige i dette tilfælde, så kan det være et forsøg værd, hvis du har problemer.

4 kommentarer

 • Nana R.

  Tror I, man ville få en bedre effekt, hvis man lagde et forsigtigt lag med fingrene, for at lægge en bund, og så brugte pensel over, også i et forsigtigt lag, så man ligesom fik begge dele?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er bestemt et forsøg værd. Prøv det og lad os høre, hvordan det går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var faktisk også min tanke. For at man så sluttede finishen af med penslen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nene

  Sjovt, jeg synes det helt modsatte..!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks og anmeldelse: Urban Decay Naked palette