Gæsteblog: De bedste produkter til både dig og dit barn

Fredagsfavorit: Bruseolie fra Yves Rochere

Mit arbejdsliv er meget mere hektisk end det plejer at være. Tiden er knap og jeg har brug for ro og forkælelse i de daglige rutiner. Heldigvis dukkede denne bruseolie op i postkassen for noget tid siden og dens heftige duft af vanilje er fantastisk afslappende. Duften er ikke afslappende på den søvndyssende måde, trods de meget orientalske noter er duften forholdsvis let.
Konsistensen fortjener et afsnit for sig selv, for i flasken ligner det mest af alt en tyktflydende ravfarvet olie. Når man får den ud i hånden, forvandler den sig til det lækreste mælkede skum.
Efter et bad med bruseolien virker huden både blød og lækker. Hvis du eller din hud er parfumesart er det ikke et badeprodukt til dig, men er du til gengæld vild med varme dufte, synes jeg, du skal tage og prøve denne lækre sæbede bruseolie.
Min nysgerrighed er vagt og det bliver helt sikkert ikke det sidste produkt fra Tradition de Hammam serien på min hylde.Bruseolien koster ca. 65 kroner og kan købes i Yves Rochers webshop. Udover bruseolien kan du i Tradition de Hammam serien fra Yves Rocher finde: En marokkansk ler maske til både hud og hår, en plejende kropsbalm, en peeling, en fast sæbe og en massage olie. Alle produkterne koster mellem 65-145 kr.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

 • Lene Haumann Jensen

  Glædelig Jul og pas lige på med for megen juletravlhed, for megen travlhed, kan blive farligt <3

  Men til din skønne konkurrence, jeg synes jo jeg absolut trænger til forkælelse <3 Gik for nogle dage ned med en Diskusprolaps, så jeg ligger mest og jamrer mig. Den slags er ikke sjovt, kan jeg da mærke, tror snart mine stakkels små hunde er ved at være træt af min jammer. Julegave og julegaveindkøb er lige sat på stand-by.
  Så Kære Julemand, hvis du lige ser min besked, vil du så ikke forlæle mig lidt med dejlig præmie <3
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblog: De bedste produkter til både dig og dit barn