Konkurrence: Vind alle nye Wet n wild paletter

Tirsdagstip: Sørg for at pleje neglebåndene på tæerne.

CND fødder

Foto: CND

Kender du det, at man får kigget på noget og så kan man nærmest ikke holde op med at kigge igen.
I går skete det for mig… Jeg kom til at kigge ned på et sæt fødder, da jeg stod i køen i Fakta. Det ville jeg virkelig ønske, at jeg ikke var kommet til.
Bag mig stod dette sæt fødder, neglene var lakeret med en rød farve, men der var en (alt for) stor udvoksning og neglebåndene sad nærmest en halv centimeter ned på hver negl. De var hornede, tykke og meget lidt kønne.
Det pynter næsten altid med neglelak på tæerne, men når man ikke plejer huden og neglebåndene omkring neglene, så ser fødderne alligevel sørgelige ud.

Der findes masser af produkter til at få bugt med hårde neglebånd og det behøver ikke tage tid. En gang om ugen inden du skal i bad, kan du for eksempel bruge en neglebåndsfjerner, som du smører på hele vejen rundt i kanten af neglen. Når du alligevel står med skuresvampen, skubber du stille og roligt neglebåndene op på plads. Skift din neglelak, hvis den skaller og endelig også inden udvoksningen bliver for voldsom.
Måske er det ikke så tit, at der er nogen, som nærstuderer dine fødder, men hold dem pæne alligevel.

14 kommentarer

 • Anja

  Tragisk, alvorligt og morsomt på samme tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anja!

   Du har ret, det var også sådan jeg havde det i Fakta…
   Life is a rollercoaster, haha!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Er det egentlig bedst at bløde neglebåndene op i varmt vand inden man skubber dem tilbage? Eller er det ligemeget. Jeg har i øvrigt også et godt tip – Matas har en luksusskrub til huden (deres egen med striberne) uden parfume som indeholder sukker og jojobaolie og koster i øvrigt 70 kr. Man får virkelig en dejlig blød hud når man har brugt den i badet. Jeg synes klart at den er meget bedre end de andre skrub. Anbefaling herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lika!
   Hvis du gør det i badet, burde de bløde nok op til, at du forsigtigt kan skubbe dem op, når du tørrer dig.
   Det lyder som en lækker skrub, tak for tippet :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Mine øjne fanger også tit mindre kønne fødder og tæer, kan ikke lade være at kigge. En ekstrem tør og hård hud på hælene er heller ikke ligefrem kønt at se på. Men egentlig er jeg meget overrasket over hvor mange der ikke plejer deres fødder………….det er virkelig mange der ikke gør. Og der er også virkelig mange kvinder der ikke plejer deres hud. Var en gang hos en kvinde hvor jeg så spørger hende om hun ikke har en creme til ansigtet jeg må låne da jeg føler mig lidt udtørret i ansigtet, hun svarede blot sådan noget har jeg ikke bruger aldrig sådan noget. WHAT tænkte jeg (men vil lige hilse og sige det ses også meget tydeligt at hendes hud ikke bliver plejet). Men jeg er også ofte blevet mobbet af andre kvinder fordi jeg går op i pleje af min hud osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina!

   Det kender jeg udemærket, mine veninder har altid syntes, at jeg var godt tosset, når jeg brugte penge på pleje og renseprodukter. Jeg er da dødmisundelig på alle dem, som ser vildt godt ud uden makeup og som aldrig i deres liv har haft brug for creme osv. Min hud har bare altid været på tværs.

   Jeg undrer mig igen og igen, når jeg ser en kvinde med et par lækre og dyre sandaler og totalt uplejede fødder, med parmesanost hæle, lange tånegle osv.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Parmesanosthæle?!! Hvordan ser de da ud!? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Uha Anne, de ser fæle ud :)

   Du kan med sikkerhed forestille dig det uden forklaring, uff :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jo fantasien fejler ikke noget – men jeg har aldrig hørt det udtryk før – “spånpladehæle” tror jeg nok min mor kaldte det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Sådan er det vist med familiejargonen :) Hos os hedder det parmasanosthæle

   POtato/poTAto :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene

  Olivenolie er godt mod alt (!) Gnid de sprukne hæle ind i en skefuld om aftenen inden sengetid og sov evt. med et par bomuldsstrømper på. Voila! Fine og hele fødder igen :D
  Og selvfølgelig er en god scrub heller aldrig af vejen, for at fjerne døde hudceller.

  Rigtig god dag!

  /Cecilie, Beauty Block

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Cecilie
   Jeg er desværre en være sippe med dufte og synes olivenolie dufter lige kraftigt nok, men konsistensen er ganske rigtigt skøn. I stedet for olivenolie bruger jeg mandelolie eller Quas helt vidunderlige Body Butter med shea smør og avokadoolie.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Godt du ikke så mine fødder/negle ;) Jeg har tabt begge mine storetås negle, og det ser altså bare ikke kønt ud! Specielt ikke, når nu det skal forestille at være sandal tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Kristina

   Det lyder slet ikke rart! God bedring eller hvad man siger :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind alle nye Wet n wild paletter