Aloe Vera som after sun

Fredagsfavorit: Matas Fod- og hælkur

Matas Fod- og Hælkur

Denne creme er kun ganske få måneder ældre end Pudderdåserne og vi har aldrig lagt skjul på at den har en helt speciel plads i vores hjerter eller rettere en helt fast plads på begge dåsers natbord. Det er den vi anbefaler hver gang, vi bliver spurgt. I kender måske dens fortræffeligheder, ellers kan I læse mere om dem her.

Grunden til at den skal fremhæves i dag er ikke for dens evner som fodcreme. Nej, i dag vil jeg hylde den, for dens fantastiske evne til at holde mine neglebånd bløde og medgørlige. Det er et hårdt job, for jeg er IKKE god ved mine hænder. De bliver sprittet af og vasket utallige gange på en dag. Neglelak og neglelakfjerner et par gange om ugen hjælper heller ikke på tørheden. Håndcremer, negleolie og andre lignende produkter bliver desværre ikke brugt så flittigt, som de burde.
En ting er fast og det er fodcremen, det går bare ikke uden og derfor er det jo rigtig dejligt at den også gider pleje mine neglebånd. Jeg har tidligere udtrykt min glæde over produkter, som kan mere, end det de er beregnet til. Matas Fod- og hælkur hjælper lynhurtigt på mine fødder og nu også på mine neglebånd.

16 kommentarer

 • Charlotte M

  Ej hvor smart da :)

  Jeg tænkte på om I ville undersøge noget om neglelakker? Har et par gange hørt om “sundere neglelak”, men jeg ved simpelthen ikke hvad der menes.
  Derudover synes jeg det ville være interessant at høre noget om, hvor usundt det egentlig er. For helt ærligt, det kan jo ikke være helt sundt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Charlotte

   Det kan du tro! I dag har jeg endelig fundet et sted, hvor jeg kan få ren besked og svar på mine 1000 spørgsmål.
   Generelt er “sund” neglelak uden Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyd og Toluene. Der er mange af de almindelige neglelakmærker, som er uden de ting i dag. Jeg har aldrig prøvet nogle af de vandbaserede neglelakker, men vi tester naturligvis også dem, når vi når så langt.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   DBP er forbudt at bruge i EU i kosmetiske produkter, herunder også neglelak, så på de europæiske markeder kan man slet ikke købe neglelak længere med DBP i. Det er et phtalat og kan virke hormonforstyrrende, så det er forbudt nu.

   Formaldehyd og Toluene er selvfølgelig ikke sunde kemikalier på nogen måde, men de er sikre at bruge i de små koncentrationer de er i i neglelak ifølge EU’s undersøgelser. Faktisk bliver vi udsat for mest formaldehyd i de bygninger, vi bor i, og det er det også vurderet som sikkert. Så sunde neglelakker er efter min mening også dem med Formaldehyd og Toluene. Eller rettere sagt, sunde neglelakker findes ikke. Men der er ikke umiddelbart nogen grund til at undgå disse stoffer specielt fremfor så meget andet. Af traditionelle neglelakker er der ingen grund til at foretrække nogle bestemte fremfor andre.

   Jeg har dog endnu ikke forsøgt mig med de nye vandbaserede, men vi skal selvfølgelig gøre forsøget :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Der er heller ikke formaldehyd i neglelakker, kun i neglehærdere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Præcis og det virker faaaantastisk :-D I love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Til og med i morgen er der “ta’ tre og betal for to”- tilbud i matas på de stribede fodprodukter! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej Helene
  På opfordring af dig/jer har jeg købt creme for et par uger siden – og den er fantastisk!! Intet mindre:-)
  Vil bare gøre opmærksom på, at den findes i to versioner: en uden parfume og en med, som er den på billedet. Det ved du sikkert alt om, jeg synes bare, at det er lidt fræk, at den uden parfume har et “uden parfume”-mærke udenpå og den med har et “ekstra pleje”-mærke udenpå (som man kan se på billedet). Det er vel næppe parfumen, der gør den ekstraplejende.
  Tak for vedens bedste blog (og for mig dyreste: har købt en helt masse Paula’s choise til ansigtet og MD til armknopperne:)
  God lørdag
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Mette. Det er godt set, det har jeg slet ikke lagt mærke til. Og de er helt ens derudover? Jeg må lige nærstudere dem, hvis ikke der er andet end parfume ekstra i den anden, så er det godt nok frækt! Godt set!
   Og tak for de pæne ord, dem er vi glade for. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mette

   Mange tak for de pæne ord :)
   Jeg så det godt sidste gang, jeg købte en men havde ikke tid til at læse ingredienserne igennem. Da jeg betalte, spurgte jeg, hvad forskellen er. Ekspedienten læste heller ikke ingredienserne igennem, men sagde uden at blinke at det kun er parfumen.

   Ærlig talt har jeg glemt alt om det siden og derfor ikke tjekket.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej igen
  Jeg TROR, at de er ens derudover. Faktisk nærstuderede jeg dem ikke, men valgte helt automatisk den uden parfume.
  Kh Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg skal prøve at kigge på dem næste gang jeg er i Matas

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tippet – det vil jeg helt sikkert prøve, da mine neglebånd bestemt heller ikke har det for godt!
  Og tusind tusind tak for Depend neglelakkerne – jeg modtog dem i fredags. Farverne er SÅ fine og ligner slet ikke nogle jeg allerede har, så det er bare helt perfekt! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla!

   Så håber jeg, det virker lige så godt på dig!

   Hvor er det godt at høre at du er glad for lakkerne.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Matas hælkur virker!

  Har købt mig fattig i alverdens dyre ting, men det er slut nu. Jeg bruger den faktisk dagligt og mine fødder har aldrig haft det bedre.

  Så skal jeg bare kombinere med Jeres tip om Nettos skuresvampe i stedet for fodfilen, og babyfødderne må være lige om hjørnet.

  Det med hænderne skal prøves – ja, for hvem vasker ikke hænder utallige gange i løbet af en dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja men altså den ER bare fantastisk. Tak for tilbagemeldingen, det er godt at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aloe Vera som after sun