Anmeldelse: Makeup fra Aveda

Fredagsfavorit: Chaos paletten fra Sleek

I-Divine i Chaos fra Sleek

Når jeg tager fejl, indrømmer jeg det gerne. Min anmeldelse af i-Divine paletten var nok ikke så positiv, som den burde være. Om jeg forstår, hvordan jeg kunne blive skuffet over noget så fantastisk.

Paletten er meget mere anvendelig, end jeg havde turdet drømme om. Skyggerne er lette at blende, de holder fantastisk og så er det muligt at finde et match til næsten samtlige farverige look, man kan ønske sig.

Det jeg rigtig godt kan lide er, at alle skyggerne er matte, jeg bruger næsten udelukkende matte skygger i globelinjen og med denne samling øjenskygger, er det muligt at finde en fræk kontrast eller en mørkere nuance til de fleste looks. Jeg har manglet en lilla, men med lidt snilde kan man nemt fremtrylle, de farver paletten ikke indeholder, netop fordi farverne blender som en drøm.

I-Divine paletten i farven Chaos kan købes hos Makeup Online her, hvor de koster 85 kr. eller hos Sleek Makeup hvor paletterne koster 8.50 € (porto 9 €) eller hos GLAMR hvor de koster 6.49 £ (porto 4.5-7.9 £). Sidst men ikke mindst kan Sleek købes på eBay, hvor man især kan spare på portoen.

4 kommentarer

 • Mette Straa

  Har lige bestilt paletten Storm og en blush! I lokker mig i fordærv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Jeg kan se, det er en gammel anmeldelse, men tager nu chancen. Jeg overvejer kraftigt at bestille en hel del produkter fra Sleek Makeup’s egen side. På Trustpilot er der én anmeldelse, og den er meget lidt flatterende. Har du oplevet problemer med levering og dobbeltbetaling af manglende levering ved bestilling på deres egen webshop?
  Håber på svar :)
  Kiki

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Makeup fra Aveda