NARS sommer 2011 kollektion

Culture Bio fra Yves Rocher

Yves Rocher Culture Bio 

Nogen af jer kan måske huske Yves Rocher som noget med en masse frimærkelignende klistermærker, urteteer og diverse sære gaver. I mange år har firmaet levet et forholdsvist anonymt liv, som et lidt kikset postordre firma, men der er ingen tvivl om at Yves Rocher er på vej tilbage på det danske marked. Pudderdåserne har kigget den legendariske Den Grønne Bog igennem og testet nogle af produkterne. Dette er den første anmeldelse af de testede produkter.
Jeg har selv brugt mange af Yves Rochers produkter, men det er næsten tyve år siden, så det var nødvendigt med en genopfriskning. Yves Rocher lod desværre den bedste makeupfjerner nogensinde udgå, jeg har aldrig fundet en, der var lige så fantastisk som den (waaaahhh!). Min tidligere begejstring for nogle af produkterne, har gjort at jeg uden tøven, kastede mig ud i denne test.

Culture Bio
Denne økologiske hudplejeserie omfatter en hel del produkter. Yves Rocher har nemlig delt plejen op, sådan at der er opkvikkende og stimulerende ingredienser i produkterne til morgenen, hvor produkterne til aftenen i stedet indeholder afslappende og beroligende ingredienser. Det opkvikkende og afslappende består primært i den aromaterapeutiske virkning. De produkter, jeg har testet, er del af morgenserien og de er kraftigt parfumerede. Produkterne har en høj andel af naturlige og økologiske ingredienser og er alle Ecocert certificerede.
De fleste af produkterne indeholder en del forskellige æteriske olier for eksempel: lavendel, appelsin og pomerans, derfor er det vigtigt at være opmærksom med henblik på allergi. Begge produkter til øjnene skulle være uparfumerede, det gælder for øjencremen, men makeupfjerneren har jeg ikke testet. På alle produkterne er en fin blomst med et tal i, tallet fortæller hvor mange forskellige økologiske planteekstrakter der er i det pågældende produkt.

Skintonic til morgenen
Lad det være sagt med det samme, jeg er en sucker for skintonics og vand på sprayform. Derfor vinder denne skintonic øjeblikkeligt mit hjerte. Når det er sagt er jeg ikke særlig begejstret for duften og det faktum at der er en rimelig stor andel af udtørrende ingredienser som pebermynte og alkohol i.
Den tørrer som forventet hurtigt ind og huden føles hverken stram eller ubehagelig (som jeg ellers oplever, når der er alkohol i). Skintonic til morgenen indeholder 4 forskellige planteekstrakter: æteriske olie og ekstrakt af pebermynte, troldnøddevand, ekstrakt af morgenfrue og aloe vera.

Skintonic til morgenen koster 109 kr. for 200 ml. og kan købes her.

Energigivende Serum
Dette serum dufter virkelig kraftigt. Duften minder mig om Ricola instant urtete og den kan vist mest beskrives som meget aromatisk. Energigivende Serum indeholder 14 forskellige planteekstrakter: grøn te, morgenfrue, oliven, havre, karse, kamille, passionsblomst, aloe vera pulver, troldnøddevand, jojobaolie og æterisk olie fra pebermynte, lavendel, appelsin og pomerans.
Energigivende Serum har en behagelig konsistens og trænger nemt og hurtigt ind i huden, duften forsvinder heldigvis ret hurtigt. 

Energigivende Serum koster 219 kr. for 30 ml. og kan købes her.

Dagcreme
Min hud er for tør til at få gavn af denne creme, den trænger lynhurtigt ind i huden og efterlader ingen fedt eller beskyttelse. Det er selvfølgelig en fordel, når man skal have makeup på, men i længden er det efter min mening ikke særlig behageligt.
Dagcremen indeholder 11 forskellige planteekstrakter: grøn te, morgenfrue, oliven, troldnødevand, aloe vera, sheasmør, hasselnøddeolie og æteriske olier fra pebermynte, lavendel, appelsin og pomerans.

Dagcremen koster 149 kr. for 50 ml. og kan købes her.

Opfriskende Øjencreme
Min erfaring med øjencremer er yderst begrænset. Derfor har jeg lokket min mor, som er hardcore øjencremebruger til at teste den. Hendes dom er at den ikke den virker så drøj. Grunden er, at den ligesom de øvrige produkter i serien tørrer meget hurtigt. Hvor min mor, som er vant til noget andet, ser det som en ulempe, ser jeg det som en fordel. Opfriskende øjencreme indeholder 6 planteekstrakter: troldnøddevand, passionsblomst, morgenfrue, kamille, mandelolie, aloe vera.

Opfriskende øjencreme koster 119 kr. for 15 ml. og kan købes her.

De øvrige produkter i Culture Bio-serien kan købes i Yves Rochers danske webshop her og koster mellem 49-219 kr.

Hvad er jeres erfaringer med Yves Rocher?

8 kommentarer

 • Jeg synes, det største problem med Yves Rocher er, at produkterne er så kraftigt parfumerede, og det har de altid været. Ellers tror jeg såmænd det er udmærkede produkter. Jeg har altid moret mig over deres omtaler af produkterne, de har ligesom opfundet deres egne ord som fx skærgivende, genaktiverende creme og udredende shampoo :D

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ja, jeg kunne også godt tænke mig at se nogle uparfumerede produkter. Den fantastiske øjenmakeupfjerner, som udgik, var netop uparfumeret <3
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hihi. Fantastiske ord :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De lavede også en gang en helt fantastisk hårlak! Men næh, nej.. Den er også udgået.. Har dog gemt flasken i tilfælde af at de en dag begynder at producere den igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Øv, det er så trist at sige farvel til yndlingsprodukter :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste make-up fjerner jeg har prøvet og KUN bruger er Lid-Care.
  http://www.lid-care.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Den har jeg aldrig hørt om, kan den kun købes via hjemmesiden?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Berg

  Skøn side i har. Bedste makeup-fjerner må da være anglamark (superbrugsen), uparfumeret, mild og virker bare! Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARS sommer 2011 kollektion