Anmeldelse: Cliniques 3-trins hudplejesystem

Konkurrence: Vind komplet sæt TRESemmé 24 Hour Body

TRESemmé 24 Hour Body

Foto: TRESemmé

Både Helene og jeg er vilde med TRESemmés 24 Hour Body serie, som virker super godt til vores tynde skandinaviske fine hår. Det er en serie super produkter til at give fylde og struktur til fint, skandinavisk hår, som vi også skrev i anmeldelsen.

Nu giver TRESemmé en af Pudderdåsernes læsere mulighed for at vinde et komplet sæt med alle produkter fra serien til en værdi af cirka 470 kroner. Serien består af:

  • 24 Hour Body Shampoo
  • 24 Hour Body Conditioner
  • 24 Hour Body Root Boosting Spray
  • 24 Hour Body Sculpting Spray Gel
  • 24 Hour Body Dramatic Volume Blow Dry Lotion
  • 24 Hour Body Finishing Spray

Vi har selv spurgt TRESemmé, om de ikke ville lave denne konkurrence med os, da vi begge bruger disse produkter og varmt kan anbefale dem til alle med tyndt hår. Så det er ikke et hvilken som helst produkt for os.

Alt hvad du skal gøre for at være i konkurrencen om et komplet sæt TRESemmé 24 Hour Body er at lægge en kommentar her på siden inden torsdag 14. april kl. 21.

Også til de kendte
TRESemmés danske lead stylist hedder Lasse Pedersen. Han har sat smukt hår på en masse danske VIPs, bl.a. Medina, Karen, Pernille Rosendahl, Helena Christensen og Camille Jones og er en af seks nominerede til Dansk Fashion Awards som årets hårstylist. Han har været nomineret 2 gange før. Du kan se Lasse sætte hår på Camille Jones i denne YouTube video hvor han også bruger nogle af 24 Hour Body produkterne:

 

Her kan du købe det
TRESemmé er en serie produkter, du kun kan købe i dagligvarehandlen. Det gør også, at priserne er til at betale. Alle produkter koster 89 kroner stykket.

OBS: DER ER SÅ MANGE, DER HAR VÆRET INTERESSEREDE I AT VÆRE MED, AT VORES KOMMENTARSYSTEM IKKE KAN RUMME DET. DET VISER DERFOR KUN ET FÅTAL AF DE KOMMENTARER DER ER KOMMET. BARE ROLIG, VI HAR FÅET DEM ALLE SAMMEN, OG JEG KAN SE DEM ALLE I VORES BACKEND, SÅ LODTRÆKNINGEN ER GÅET KORREKT TIL.

Næste indlæg

Anmeldelse: Cliniques 3-trins hudplejesystem