Konkurrence: Vind komplet sæt TRESemmé 24 Hour Body

11.04.11
TRESemmé 24 Hour Body
TRESemmé 24 Hour Body
Foto: TRESemmé

Både Helene og jeg er vilde med TRESemmés 24 Hour Body serie, som virker super godt til vores tynde skandinaviske fine hår. Det er en serie super produkter til at give fylde og struktur til fint, skandinavisk hår, som vi også skrev i anmeldelsen.

Nu giver TRESemmé en af Pudderdåsernes læsere mulighed for at vinde et komplet sæt med alle produkter fra serien til en værdi af cirka 470 kroner. Serien består af:

  • 24 Hour Body Shampoo
  • 24 Hour Body Conditioner
  • 24 Hour Body Root Boosting Spray
  • 24 Hour Body Sculpting Spray Gel
  • 24 Hour Body Dramatic Volume Blow Dry Lotion
  • 24 Hour Body Finishing Spray

Vi har selv spurgt TRESemmé, om de ikke ville lave denne konkurrence med os, da vi begge bruger disse produkter og varmt kan anbefale dem til alle med tyndt hår. Så det er ikke et hvilken som helst produkt for os.

Alt hvad du skal gøre for at være i konkurrencen om et komplet sæt TRESemmé 24 Hour Body er at lægge en kommentar her på siden inden torsdag 14. april kl. 21.

Også til de kendte
TRESemmés danske lead stylist hedder Lasse Pedersen. Han har sat smukt hår på en masse danske VIPs, bl.a. Medina, Karen, Pernille Rosendahl, Helena Christensen og Camille Jones og er en af seks nominerede til Dansk Fashion Awards som årets hårstylist. Han har været nomineret 2 gange før. Du kan se Lasse sætte hår på Camille Jones i denne YouTube video hvor han også bruger nogle af 24 Hour Body produkterne:

 

Her kan du købe det
TRESemmé er en serie produkter, du kun kan købe i dagligvarehandlen. Det gør også, at priserne er til at betale. Alle produkter koster 89 kroner stykket.

OBS: DER ER SÅ MANGE, DER HAR VÆRET INTERESSEREDE I AT VÆRE MED, AT VORES KOMMENTARSYSTEM IKKE KAN RUMME DET. DET VISER DERFOR KUN ET FÅTAL AF DE KOMMENTARER DER ER KOMMET. BARE ROLIG, VI HAR FÅET DEM ALLE SAMMEN, OG JEG KAN SE DEM ALLE I VORES BACKEND, SÅ LODTRÆKNINGEN ER GÅET KORREKT TIL.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
Maria

Hvor er det fedt, at det er produkter, I begge er glade for, der kan vindes den her gang. Jeg selv og mit flade hår krydser fingre og tæer.

Ann Sonne

God konkurrence.. Lige hvad jeg står og mangler! 😉

Caroline

Fedt! Har sjældent haft gode resultater med volume-shampoo+balsam, men det her lyder da lovende 😀

Kathrine

Uh! Dette er lige noget for mig og mit uforskammet flade hår. Måske det så kan opføre sig ordentligt?! 🙂

Nadia

Nu er der blevet snakket om TRESemmé lige siden jeg kom ind i blogverdenen (2 år siden ca.) og har stadig ikke prøvet dem! Kunne være super at vinde, da der jo må være noget om det 🙂

Line B.

Fantastisk konkurrence, i to!
Har prøvet det meste med hensyn til hårpleje – enten er det for hårdt ved håret, for dyrt eller uden effekt. Denne serie lyder bestemt som noget mit slidte fehår ville synes om 😀

Kirsten

Lækker præmie!

Mille

Lige hvad jeg trænger til!

Nina

FED præmie 😀
Jeg sværger normalt til Paul Mitchell, men de her produkter har jo en vanvittig god pris ift. kvalitet og kvantitet!

Inge

Ih, har gerne ville prøve produkterne siden jeg læste jeres anmeldelse, så det er jo en helt perfekt præmie. Fingers crossed 😉

Din kommentar