Anmeldelse: MAC Tweezers pincet

Dåsedarlings: En blød tandbørste

Curaprox

Curaprox Extra Soft tandbørste

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Nej, det her er ikke for at minde jer om, at I skal huske at børste jeres tænder, men derimod et af Pudderdåsernes ældste og billigste skønhedstips: En blød tandbørste. Den er din bedste ven i kampen mod tørre, ru læber.

Glem alt om specielle produkter til at eksfoliere læberne med, det nemmeste, billigste og bedste er at børste dem lige så forsigtigt med en blød tandbørste med jævne mellemrum. Det holder dem fine og bløde. Tandbørsten kan være hvilken som helst, bare den hedder noget med blød eller soft. En babytandbørste er også godt.

Derefter smører du læberne ind i en god læbepomade. For eksempel Decubal Lips & Dry Spots Balm, som har været en favorit længe eller Forsvarets Hudsalve, som også er en yndlings.

Her kan du købe det
Gå efter de tandbørster, der hedder noget med ekstra blød eller soft, eller køb simpelthen en babytandbørste. De koster mellem 15 og 20 kroner på apoteket eller i supermarkedet.

2 kommentarer

  • Julie

    Gør I det med en våd eller tør tandbørste?
    Og tak for endnu et godt tip :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: MAC Tweezers pincet