Peacocky og Future Face er kommet online

Vind komplet makeup-sæt fra Max Factor

Max Factor Experience

Efter en veloverstået modeuge har Max Factor besluttet at glæde Pudderdåsernes læsere med en flot præmie. Derfor kan du nu vinde et sæt bestående af:

En Xperience Weightless Foundation SPF 10
En Xperience Sheer Gloss Balm SPF 10
En Xperience Volumising Mascara

Alt, hvad du skal gøre for at vinde, er at hjælpe os med at svare på et lille spørgsmål: Hvis du skulle deltage i et arrangement med Pudderdåserne, hvordan skulle det så være?

Du kan for eksempel svare på hvad skulle der foregå? Hvor skulle det være? Hvornår på dagen? Hvor meget måtte det koste? Eller har du andre gode idéer til et sådan arrangement? Du behøver ikke svare på det hele, det kan bare være en enkelt idé. Vi vil så gerne ses med jer på en eller anden måde, men ved endnu ikke, hvordan det skulle foregå. Du kan både svare her og på Facebook.

Vi trækker lod mandag aften kl. 20, så alle svar skal være her inden da.

19 kommentarer

 • Kathrine

  Hej søde pudderdåser. Jeg ville elske et halv-dags makeup-kursus med et tema, fx.:
  -brude-makeup (hvad skal man huske mht. blitz-fotografering og lysreflekterende make up, hvordan får man den til at holde hele dagen og aftenen og modstå alle glædestårerne, osv) eller
  -arbejds-makeup (hvordan ser man professionel ud uden at ligne en sminkedukke, hvordan lægger man en god foundation og concealer) eller
  -fest-makeup (falske øjenvipper! Glitter, glimmer og gloss!).
  Arrangementet skal helst vare en eftermiddag og gerne ligge på en søndag. Jeg tænker at man kan spare mange udgifter ved at få sponsoreret produkterne fra et firma, evt kombineret med at deltagere køber et lille makeup-kit af dette firma i forlængelse af arrangementet.
  Det var bare mine tanker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Jeg synes (som Kathrine), at tema-relaterede arrangementer kunne være sagen.
  Det kunne være med rent fokus på make-up eller hudpleje, men jeg synes også, at en kombination af plejende råd og gode make-up tips kunne være festligt.
  Måske inddelt i temaer efter sæson, all natural eller allergivenligt. Altsammen ting, som I ved rigtig meget om.

  Det er svært at sige, hvad der er en fair pris, for det afhænger meget af indholdet.
  For mig vil et mindre arrangement med færre pladser være mere tiltalende end et, hvor der er plads til mange, men det er nok en smagssag. Der må gerne være afsat god tid til det, så man har mulighed for at stille spørgsmål og deltage.
  Og så synes jeg, at det vigtigste er, at der er mulighed for selv at prøve. At få fingrene i krukkerne.

  Håber, det hjælper jer lidt på vej.

  Vh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville elske at “lære” at læse indholdsfortegneleser og vide hvilke stoffer der reelt gavner huden/gør en forskel. Det skulle naturligvis formidles på en spændende måde, men jeg tror, at der er generelt er brug for den slags. Mange er jo meget allergibevidste osv, men ender så med at købe produkter med eksempelvis æteriske olier, fordi de ikke ved bedre eller lokkes af en salgsassistent, der siger, at det ikke skader allergikere. Hvis man ikke har et problem med dem, er det jo også helt fint, men igen, det er bare rart at vide, hvad man helt reelt køber.
  Det skulle foregå om aftenen, og kunne måske arrangeres i fx i forbindelse med Magasin i Lyngby, der er ved at ombygge kosmetikafdelingen. For at få et sted til at lægge hus til, er I selvfølgelig nødt til også at anbefale produkter, og det kunne så gøres ved, at I udvalgte forskellige produkter fra de forskellige mærker og stande, som på den ene eller anden måde udmærker sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte L.

  Jeg stemmer også for Magasin Lyngby og evt. en aften – startende f.eks. kl. 17 eller 17:30 ELLER en lørdag formiddag. Deltagerne kunne gerne betale et gebyr og så samtidig få en goodiebag – det elsker de fleste piger. Jeg selv er vil med prøver på make-up og parfume, og er også meget glad for at teste produkter for diverse kosmetikfirmaer; hvis det skulle være.
  Gerne en lille servering med et par sandwich og noget økologisk at drikke – eller hvad med Joe and the Juice ???
  Gerne instruktion i “hvad klæder mig” og hvad findes der af lækre fornuftige produkter; altså produkter uden parabener o.lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mit forslag er det skal være et tema. Fx. sådan et om uren hud, og hvad man kan gøre for at ens hud bliver normal og lækker!! Det skulle også gerne indeholde noget om make-up, fx. en hverdags make-up, som man kan få hjælp til at lægge. Om aftenen ville jeg foretrække, også skulle der serveres en let anretning og lidt at drikke til.

  En anden idé kunne være en slags chat, hvor folk der bor langt væk kan få gode råd. Det mangler jeg ofte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig en dybdegående debat/oplæg omkring hvad der er godt at putte i hovedet og hvad man skal holde sig fra. Også hvilke produkter der egentlig bare er vand på flaske – hvordan spotter man dem.

  Sådan en lille lektion i, hvordan man får mest for sine penge, og undgår en masse fejlkøb. For jeg har da lært så meget, at man ikke skal stole på, hvad producenten siger produktet kan, men hvordan man så finder sandheden, ville jeg gerne lære.

  Hvilke ingredienser virker faktisk og hvilke er bare flotte ord?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kunne godt tænke mig et allaround kursus, hvor man lære lidt om de forskellige teknikker (hvilken pensler til hvad, hvilken streger er bedste at bruge til hvad, hvilken rækkefølge, man lægger makeuppen)hvordan man kan bruge skygger til at fremhæve eller nedtone noget ved ansigtet. og et lille fordrag om hvordan man holder huden sund så makeupen også ser bedre ud osv.
  og sidst men ikke mindst ville det være fedt at få lagt en make-up efter valg (daglig dag, gå i byen make-up, vild og vovet mak-up og ligne) fx synes jeg ikke jeg har behov for at få vist en daglig dags make-up ,men en vild og vovet make-up ville jeg elske, da jeg tit gerne vil ha en, men for det meste altid ender med en standard gå i byn make-up.
  Jeg vil selvfølgelig helst gerne ha det forgår i Århus og vil også gerne betale ekstra for at slippe for at skulle tag helt til KBH
  stedet ja der ville Magasin´s mac afdeling jo være oplagt da i benytter det meget, men det ville være fantatisk, hvis det ikke kun handlede om mac produkter :)
  Tidspunkte ville være bedst om aften, evt weekendet, man kunne lave event med inkl. forplejning (fx tapas og drinks) + en gave til deltagerne til en værdi af et eller andet, hvad i nu fx kan få sponsorert :D
  Og hvis stemningen er helt i top når event er overstået, kunne det jo være nogle ville være villige til en tur i byen og få nogle drinks :D

  Pris for hele herlighede 500-700kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det kunne være super at få gennemgået “fælderne” i kosmetikkens verden fx i forbindelse med deklaration af indholdet i produkterne. Hvad er farligt, hvad virker, hvad er IKKE farligt som mange tror osv.
  Dagen kunne krydres med at alle blev inspireret af tidens trends og farver efter oplæg fra en af Dåserne. Måske krydret med at man lagde en make-up på sig selv til sidst.

  Jeg vil gerne betale for det, men prisen afhænger jo meget af hvad der er indeholdt i kurset. Jeg er villig til at betale for “ægte” fagpersoner og også lidt mad og drikke. Maks er dog nok 500 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nyholm

  Som andre også har nævnt kunne det være super fedt med et “kursus” i at læse indholdsdeklarationen på diverse kosmetikprodukter og vide, hvilke ingredienser man skal holde sig fra og hvorfor.
  Det ville være super fedt hvis det kunne ligge en lørdag eftermiddag (eller formiddag), så flest mulige fra landet kan deltage i stedet for at placere det en hverdagsaften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Temaer er en god idé fx aftenmakeup, fotomakeup, korrektionsmakeup. Helst med mulighed for selv at lægge sin egen makeup og med en makeupartist som ikke er afhæning af et firma, som hjælper undervejs. Skal helst foregå efter arbejdstid, desværre har jeg selv for travlt til at kunne deltage i weekenden, men det kunne også være en mulighed. Hvor det foregår er ikke så vigtigt, bare der er god forplejning med frisk juice, god te og kaffe, frugt ,grønt og sundt slik samt evt. lidt lækkert at spise hvis det er sidst på dagen.

  Vil egentlig hellere have rabatmulighed frem for en goodiebag – da jeg altid ender med at smide indholdet ud fordi det ikke passer til mig eller fordi jeg ikke kan tåle det.

  Med hensyntil at forstå indholdsdek. så er det en god idé – men hvad den enkelte kan tåle kan være meget individuelt og noget man er nødt til løbende at teste sig for og prøve sig frem til i samarbejde med sin hudlæge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej skønne(på alle måder :D) Pudderdåser :)

  Årh jeg synes et arrangement med Jer, ville lyde helt fantastisk ligemeget hvad og hvordan :)

  Det kunne være rigtig fedt at have sådan et :”Find dine farver og produkter” kursus,
  hvor man kunne få hjælp til lige præcis hvilken makeup, der passede ens egen øjenfarve og hudtone, hvilke produkter der var gode til ens hud og hår, hvad man kunne gøre for at fremhæve dit og skjule dat o.s.v.:D
  Det skulle selvfølgelig ikke være sådan at i gik rundt til hver og en og så stod lang tid ved hver, men at I ligesom grundlæggende fortalte, hvordan man vælger farver og produkter der passer lige præcis én selv, viste nogle eksempler og sådan og at man så bagefter selv kunne prøve lidt.
  Altså da jeg kommer fra den helt anden del af landet, ville jeg helt klart foretrække at det var en weekenddag, allermest optimalt lørdag eftermiddag! Mht. pris synes jeg meget det kommer an på arrangementet, der nu ville være. Et sådan arrangement som jeg har beskrevet hvor man også ville kunne prøve lidt makeup og sådan, vil jeg gerne give nogle hundrede kroner for.

  Og en lille goodiebag eller en smule rabat, ville da absolut heller ikke være af vejen :D

  Håber I finder ud af noget lige meget hvad det så bliver :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine L

  Det kunne være superfedt hvis I lavede arrangementer! :D
  Det kunne være fedt hvis I kørte med forskellige temaer. fx kunne I lave en rigtig Sex and the city tøseaften med en lille drink måske (: , hvor vi lærer at lave de perfekte smokey eyes eller bare super flot fest make up. (Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at lære!)
  Eller et tema, hvor man lærer at lægge en rigtig flot dags make-up med fokus på foundation.

  Og som nogle af de andre også nævner så ville en lille goodiebag heller ikke være helt skidt! :D (så længe det er noget brugbart der er i dem :)

  Sådan et arrangement ville jeg da godt give i hvert fald omkring 200kr for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine-Helene

  Jeg villle helt klart gerne komme til en aften, hvor i talte mere om jeres koncept, baggrunden for at være de ‘dåser’ i er og ikke mindst specialet som vist startede det hele. Det kunne krydres med lidt mere hands on tips og triks of the trade. Altså en live version af det i gør i forvejen så godt.

  Jeg giver gerne de knap 400,- i mac standen for at få hands on tips og triks og lidt produkter med hjem, så det betaler jeg også gerne for en aften med lidt til ganen, huden og hjernen.

  Kh
  S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Linde Pedersen

  Hej Pudderdåser :)
  Hvis jeg skulle til sådan et arrangement med makeup, ville jeg gerne kunne prøve produkterne. Eller dvs. kunne blive sminket af en der ved noget om det.
  Det skulle være noget ala en “kvinde kend din krop” , bare med makeup. Hvad type passer til sart hud, lys hud, mørk hud, fedtet hud osv.
  Hvad er godt til fest, hverdag og weekend smart.
  Hilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Tornvig-Korup

  Jeg vil sætte pris på en gennemgang af farver, hvilke pensler man skal bruge og især hvor lidt, man skal bruge for at det er godt. Less is more ;)
  Jeg vil gerne give penge for gode produkter, men ofte oplever jeg at et bliver for gammelt. Smide alt for meget make-up ud, da det bliver for gammelt.

  Derudover vil jeg gerne have et tema om fx. aldrene hud med urenheder.
  Skal man bruge specielle renseprodukter før anti-age cremer eller omvendt?

  Arrangementet skal ikke være for stort. Max. 15 pers.

  Hilsen Heto

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Heto!

  Tak for dit forslag, desværre er konkurrencen slut.

  Flere forslag kan vi dog altid bruge.

  Du skriver, at du gerne vil betale for gode produkter, men at du ender med at smide dem ud, fordi de bliver for gamle. Er det, fordi du ikke ved, hvordan du skal bruge dem?

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene.

  Nja… jeg mener, hvor lidt kan man “nøjes” med??

  Jeg bruger ikke make-up i hverdagen, udover mascara, da jeg ikke har/ vil bruge min sparsomme tid, på en fuld make-up hverdag.
  Så det er nok mere, hvor lidt, skal der til for at det ser fuldendt ud?

  MVH Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Christensen

  Jeg syntes, i skulle lave en event om aftenen, hvor i deler ud jeres viden om make-up, viser et par make-up tricks på en almindelig kvinde, fortæller lidt om de nye produkter/looks, hvad i har på hjerte, samt giver folk mulighed for at stille spørgsmål etc. Jeg er sikker på, mange gerne vil betale ca. 150 kr. for et par underholdende og lærerige timer, så der er til leje af lokaler etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peacocky og Future Face er kommet online