Vind lækker læbepomade fra Cornelius

26.11.10
Cornelius Almond Butter

Cornelius Almond Butter
Cornelius Care har været så søde at udlodde 5 af deres skønne Cornelius Almond lip balm, som er en fin lille læbebalsam kun lavet på plantefedt. Den indeholder blandt andet mandelolie, jojoba og aloe vera som er perfekt til at holde dine vintertørre læber bløde og fugtige.

Alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at svare enten her eller på vores Facebook-side på, hvad du bruger på dine læber i de vinterkolde måneder. Lykkens gudinde, aka min mand Peter, trækker lod søndag aften.

Så hvad smører du på dine læber i vintermånederne?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Nina Bendix

Den lyserøde fra Balm Balm er min favorit, men alle deres varianter fungerer for mig

Anna Sparsø

Hmm, min favorit er 8 hour cream

Anna Sparsø

Avènes lip balm er min klare favorit i disse kolde tider 🙂

Klara Ege

Jeg er en sucker for den klassiske Vaseline-dåse… min mormor introducerede den for mig og har aldrig set tilbage nu. ER dog opmærksom på, at der er forskellige usunde ting i den, så er på vagt efter et alternativ

Pudderdåse Katja

Klara der er absolut intet skidt i den gule kløver Vaseline. Det er ren petrolatum, som er en af de mest sikre og gennemtestede og bedste fedtstoffer til huden der findes. En masse øko-producenters markedsføring har sat petrolatum i et dårligt lys, men der er intet om sagen. Så brug du den endeligt! Det er et fremragende middel.

Ditte

Jeg bruger gloMinerals The Mint Balm 🙂

Jytte

Du skal holde dig fra Clarins læbepomade Moistrue Replenishing Lip Balm with essential rose Wax, den giver blærer omkring munden og opsvulmede læber. Jeg var i gang med tube nr. 2 da jeg fik den reaktion.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *