Smokey eyes med Smut

Sparegrisen: God antirynkecreme, 20 procent på parfumer mm.

Benefit Powder Time Lover Christmas Collection

Så er vi klar med ugens Sparegris igen. Der er gratis fragt fra England på Benefit, MD Formulations og Essie, billig og rigtig god antirynkecreme i Matas og et par gengangere fra sidste uge.

Spar 20 procent på parfumer og Clinique i Magasin

Hvis du har et magasinkort, kan du spare 20 procent på alle parfumer (undtagen gaveæsker) søndag 21. november. Søndagen efter kan du spare 20 procent på Clinique.

God og billig rynkecreme i Matas
Matas har frem til lørdag tilbud på en antirynkecreme, som rent faktisk har en – i hvert fald teoretisk – chance for at virke. Olay Regenerist, som du kan købe for 99,95 frem til lørdag i Matas, indeholder stoffet Palmitoyl Pentapeptide-4, som er et relativt nyt stof, som viser lovende effekter i den videnskabelige forskning. Jeg garanterer ikke dramatiske resultater, det er stadigt et nyt videnskabeligt felt, men hvis du vil prøve noget, som har en chance for at påvirke rynker, er dette et af de bedste bud.

Matas har også stadigt 25 % på alle Maybellines foundation, heriblandt Pudderdåsernes yndlingsfoundation Superstay 24hr, som holder usandsynligt godt, og Clarins Instant Light Lip Perfector, som er en rigtigt god og diskret lipgloss, til 89 kroner, hvilket er et rigtigt godt tilbud på en ellers dyr lipgloss.

Tilbud på YSL Touche Eclat og Tigi hårprodukter
Cheap Smells har stadigt gode tilbud på den populære concealer Touche Eclat fra Yves Saint Laurent og på udvalgte hårsæt fra Tigi

Derma Eco i Super Best
Super Best har tilbud på Derma Eco 50 ml. Dag/Natcreme til  75 kr og 150 ml. Rensegel, skintonic eller make-up fjerner til 59 k.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smokey eyes med Smut