Jane Iredale Dot the i: For 200 kroner våde vatpinde

Maybelline Color Sensational Lipcolor

Foto: Maybelline.com

Nogen gange er man bare heldig! Den perfekte røde læbestift ligger i ens postkasse og venter blot på at komme på læberne. Pudderdåserne har fået lov til at prøve to farver af den nye Color Sensational Lipcolor. Den ene har jeg taget mig kærligt af, mens Katja tog sig af den anden.

Farve, konsistens og holdbarhed 
Jeg nappede selvfølgelig den røde (Fatal Red 530) og det valg er jeg bestemt ikke ked af. Det er en meget smuk farve og den holder rigtig godt uden at læberne føles tørre eller klistrede for den sags skyld. Jeg har haft den på i byen, til frokost og et par helt almindelige hverdage.

Bytur, frokost og hverdag
På byturen holdt den ret godt, trods de mange glas jeg lavede aftryk på, for aftryk kom der. Jeg kysser kun på min mand og han var ikke med denne aften, så hvor kyssesikker Color Sensational Lipcolor kan jeg ikke udtale mig om. 
Alle måltider er en udfordring for din læbestift. Color Sensational Lipcolor klarede det ganske glimrende. Sandwich og salatdressing (med olie, gisp!) er særlig udfordrende, men læbestiften holdt. Kun det inderste stykke i midten af både over og underlæbe behøvede lidt opfriskning. 
Hvis jeg skalvære helt ærlig, må jeg erkende, at det der med at friske makeuppen op i løbet af en dag, bare ikke er noget jeg for gjort. Med Color Sensational Lipcolor behøvede jeg heldigvis heller ikke særlig mange touch ups. Den sidder virkelig pænt meget længe. To opfriskninger blev det til, en efter frokost og en før møde om aftenen.

Noget negativt?
Det lyder alt sammen ret godt ikke? Det er det også. Der er én eneste ting, jeg kunne ønske var anderledes. Det er lugten…
Den skarpe læser har nok bemærket, at jeg ikke gider lugte til hvad som helst. Mit første indtryk af denne lugt er at den er sød, grænsende til det kvalmende. Jeg synes den lugter af de der skumsvampe med karamelsmag og det er altså lidt i overkanten, når nu vi taler om læbestift. Heldigvis kan jeg næsten ikke lugte den, når først den er kommet på læberne, så det er til at holde ud.

Farverne
De to farver jeg har set Fatal Red og Iced Caramel 625 er begge meget fine og på standenvar der et par andre der fangede min opmærksomhed. På Maybellines engelske site findes der 37 farver, hvoraf 4 af dem er den nye Pearl (som er lysere i farverne og med en ordentlig omgang glimmer). På det amerikanske site er der 58 farver hvoraf der er 10 i Pearl varianten .
Her i lille Danmark har jeg talt mig frem til 22 forskellige og 6 i  Pearl varianten.

Maybelline kan købes i supermarkeder, stormagasiner, parfumerier og i Matas og koster kr. 89,95kr.

2 kommentarer

 • Julie W Jensen

  Hejsa. For det første vil jeg gerne sige tusind tak fordi at I anmelder mange af de produkter som jeg tænkte på at købe. Jeg temmelig ny indenfor skønheds-verden og jeg ved ingenting om disse ting.

  Jeg har lææææænge overvejet at købe disse fine læbestifter, fordi at de ser cremet og lette ud. Hvilket er noget som jeg godt kan lide. Så tak for en oplysende produkt-anmeldelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Julie
   Hvor er det en dejlig kommentar at få. Tusind tak :-) Dejligt at høre, at du kan bruge det.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Iredale Dot the i: For 200 kroner våde vatpinde