Link: Sådan lægger du fransk manicure

De bedste webshops med makeup, skønhed og hudpleje

Sommerkollage

Pudderdåserne har her samlet listen over vores yndlingswebshops, primært i det store udland. Der er ikke ret mange interessante danske webshops, men udenlandske webshops bugner af billig makeup og mærker, vi ikke kan få herhjemme.

Magasins webshop
Der var en ting til at starte med på Magasins webshop i kategorien skønhed, og det var MAC. Magasin.dk er det første og eneste sted, der forhandler MAC online i Danmark. Men siden er der kommet meget andet til, blandt andet Clinique, Bobbi Brown, Ole Henriksen, Murad, Tromborg og meget mere.

Beauty Bay
BeautyBay.com er en af Englands største webshops med makeup og skønhed, og de har alle de gode mærker til fornuftige priser. Her kan du købe Essie, Ole Henriksen, MD Formulations, Murad, Bare Escentuals, Illamasqua, Seche Vite, Urban Decay, og jeg kunne blive ved og ved. Du kan også købe Revitalash, mirakelproduktet til at gøre dine øjenvipper længere. Du kan se priser i danske kroner. Fragt er 3,50 pund pr ordre og 0,50 pund pr vare.

Lookfantastic.com
LookFantastick.com minder på mange måder om BeautyBay og har mange af de samme mærker. Her kan du for eksempel købe OPI, Tweezerman, Decleor, Clarins, et stort udvalg af parfumer og en liste så lang af mærker, at der ikke er plads her. Du kan ikke mindst købe ghd glattejern væsentligt billigere end i Danmark, og det engelske stik er lige til at skrue af. Fragt er 2,20 pund pr ordre plus 1,55 pund pr vare.

FeelUnique.com
FeelUnique.com er igen skåret over samme læst, men sælger mange af de mærker du kender fra herhjemme. For eksempel Yves Saint Laurent, Tigi, Redken, Elizabeth Arden og mange flere. Generelt for denne og de to ovenstående er, at de har et imponerende udvalg og vel at mærke til britiske priser. Gratis fragt til Danmark.

HQhair.com
HQhair.com lever endelig igen, og de har selvfølgelig NARS, Urban Decay, OPI, hårprodukter i massevis og meget andet og ikke mindst billige ghd glattejern.

Garden Pharmacy
Garden Pharmacy er mig bekendt den eneste webshop, der sælger Chanel makeup og sender til Danmark. Det er primært det, jeg har købt hos dem, for ikke bare kan du købe til engelske priser, men du kan også få den nye kollektioner der, længe før i Danmark. Derudover har de primært de luksusmærker, vi kender i forvejen; Yves Saint Laurent, Dior, Lancome, Clarins, Esteé Lauder og mange flere. Porto her er lidt højere, men bestemt stadigt rimeligt, så køb godt ind, når du handler her. Fragt udregnes efter vægt, men er rimelig.

Makeup-online.dk
En dansk webshop drevet af søde Shila, som sælger alle de mærker, du ikke kan få herhjemme ellers og billige restpartier. Find blandt andet Sigma pensler, Urban Decay øjenskygger og meget mere.

Eleven.se
Svensk webshop, der sælger fede mærker som Clean, Smashbox, China Glaze, Blue Lagoon, Embryollise, Essie og jeg kan blive ved. Svenske priser og dejligt trygt at handle indenfor Skandinavien. Fragt er lidt dyr på 145 svenske kroner, men du kan handle fragfrit, hvis du køber for over 1000 svenske kroner.

StrawberryNET Cosmetics
Strawberrynet.com er en klassiker, og en af de shops, der har været på markedet meget længe. Her kan du købe udvalgte produkter meget billigere end andre steder, men de har typisk ikke alle varer indenfor et bestemt mærke, så det er lidt lagersalgsagtigt. Men du kan virkeligt gøre kup her. Fragten er gratis.

Ebay.com
Ebay er jo ikke en klassisk webshop, men der er mulighed for at gøre mange kup. Især neglelak er billigt, læs mere i guiden her. Hold dig langt væk fra MAC, med mindre du ved, hvad du gør. Det meste er fake.

Men der er jo en masse andre. Har vi glemt nogle? Hvilke webshops kan du anbefale?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

45 kommentarer

 • Kunne i evt. opdatere med hvor meget det koster hos hver shop at få sendt til DK? Så er det jo endnu lettere at vælge :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I har da glemt Strawberrynet.com :) Nu hvor firmaet sender fra Sverige og har indregnet moms i deres priser er det ikke helt så fordelagtigt længere, som det var en gang. Men da man eksempelvis kan købe “salonsizes” af nogle hudplejeprodukter kan der af og til spares rigtig mange penge på produkter, man bruger meget. Og på nogle mærker kan der i det hele taget spares penge.
  Derudover skal man ikke betale for forsendelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kristine: For pokker da! Hvordan kunne jeg glemme den? Det må være resterne af snot i mit hoved.

   Rijah, god ide! Det gør jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  http://www.gorgeousshop.co.uk

  Har både hudpleje og hårpleje til yderst favorable engelske priser, det koster dog £10, men de er hurtigt tjent ind. Levering er 3-5 arbejdsdage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Purity har også lavet en virkeligt god guide til webshops – http://purity.webblogg.se/2009/december/puritys-guide-till-natshoppar.html.

  Der står mange af de samme webshops, plus nogle flere – men så også en del svenske, som vi nok ikke kan bruge.
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Katja,

  Tusind tak for tips til gode hjemmesider, men har du prøvet at bestille fra CheapSmells.com? Jeg ville nemlig gøre det forleden, men opdagede at virksomheden er beliggende på en ø, der hedder Guernsey og som ikke er medlem af EU. Der kommer derfor højst sandsynligt told på, og så er det jo ikke så billigt længere. Det samme gælder for feelunique,com, men jeg mener, at de modregner tolden for dig.
  Hvad er dine erfaringer?
  Godt nytår og tak for et rigtig godt website.
  Mh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Signe

   Tak for de pæne ord, det sætter vi pris på :-)

   Så vidt jeg kan gennemskue så er Guernsey ikke medlem af EU men derimod EEA. Det skulle også betyde, at der ikke kommer told og skat på, det er samme aftale, som der er med Norge for eksempel. Jeg har i hvert fald ikke oplevet at der kom told på, men tør ikke garantere. Feelunique.com har jeg aldrig hørt om told på, men det er ved at være længe siden, jeg har købt derfra. Har du prøvet det?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • marie

   Jeg bestilte her forleden fra cheapsmells.com og jeg kan garantere, at der hverken er told el. moms ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Marie, godt at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siri

   Hej, jeg har bestilt fra cheapsmells 3 ganger. Den ene gangen blev pakken stoppet i tolden og jeg måtte betale omkostninger på posthuset (jeg handlet for over over DKK 80,-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Katja,

  Jeg har bestilt fra Feelunique.com én gang, hvor jeg blev pålagt told (de er beliggende på Jersey). De vil til gengæld gerne refundere pengene for dig. Jeg synes bare det var for besværligt, så jeg bestiller fra beautybay.com istedet for. Men hvis man scanner toldpapirene ind, hvor de kan se, at man har betalt, og mailer det til dem, så overfører de det til ens konto. Det skal man bare lige vide. Jeg vil da prøve cheapsmells.com. hvis de ikke pålægger told.

  Tak for hurtigt svar og lige et spørgsmål mere. Burde jeg ikke få en mail i min mailboks, når du svarer på den her tråd?

  Kh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Aaah. Jeg har lige tjekket, nu forstår jeg. Jersey ligger udenfor EEA, så ja, der kommer told på Feelunique. Dejligt at de refunderer. Det burde der ikke komme på CheapSmells, men jeg tør ikke lægge hovedet på blokken.

  Jo du burde få en mail. Gjorde du ikke det? Har du tjekket dit spamfilter? Jeg tjekker lige indstillingerne.

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at man SKAL betale importmoms, hvis man bestiller fra Cheap Smells. På den måde kommer parfumerne for min bestillings vedkommende til at koste det samme som i Danmark (hvis ikke mere). Så det skal man lige være forberedt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for advarslen Kristina.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siri

   Dette kan jeg bekræfte. Man skal holde seg under Dkk 80 for å være safe hos cheapsmells.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej :)

  Tænker nogen her måske kan hjælpe mig…

  Jeg plejer at købe den lækreste og super virksomme (uden at det blir for dolly-agtigt) lip-plumper
  fra Bloom på den danske Simplyvain men de har haft udsolgt af den i måneder…
  Nogen der ved hvor man ellers kan købe den?

  Savner den SÅ meget…!!!! SUUUUK!!!!

  Kh Trine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Trine

   Jeg kender den slet ikke, men lad os håbe der kommer en forbi der gør! Det er så surt, når man ikke kan få de produkter man elsker. Suk!

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ja.. :) jeg håber :)

  Og til Jer der ikke kender den, kan jeg varmt anbefale den, den er som en læbepomade og ikke for glossy,
  fugter og plejer læberne rigtig godt samtidig med den giver naturlig fylde uden at prikke og stikke :)

  Så hold øje med simplyvain hvis de skulle få den hjem igen… eller hvis en herinde kan give et tip til et andet sted der har dem…

  Kh Trine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Lindberg

  I har da glemt eyeslipsface.co.uk fyfyf :D
  Samt glamr.co.uk de har ikke så meget men et glimrende billi´gt udvalg af sleek palletterne. (SOM ER LEGENDARISKE) samt zoeva.de hvor man kan kome organiske pensler og paletter til ingen penge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kelli

  Jeg køber neglelak af mærket N.Y.C og den findes vist ikke så mange steder i DK endnu. Jeg købte den på en ferie i USA og indtil videre har jeg fundet den mega billigt hos kosmetik-lagersalg.dk

  Ellers køber jeg hos strawberrynet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hejsa:)

  Der er også Asos.com :)
  Men jeg vil lige høre om der nogen der har handlet på beautybay.com?
  Og er der nogen der har en ide om hvor man kan købe The Naked palette fra Urban decay, billigst?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har købt meget på beautybay.

   Jeg købte min Naked på look fantastic. Tror det handler mere om, hvor den er på lager :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Jeg har læst meget om, at der er lang leveringstid…hvad er din/ jeres mening? Og hvad syntes i?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har jeg ikke oplevet de gange, jeg har bestilt der. Kun sådan almindelig post-tid fra England.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beautyshopaholic is my favorite webshop <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg kan også anbefale http://www.echemist.co.uk/. Nemt at overskue hvad det koster, da man kan se det i danske kroner, samt free worldwide delivery!! De har en masse spændende og BILLIGE ting. Synes at deres udvalg af hudpleje produkter er særdeles godt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  BEAUTYBAY.COM – TOLD???

  Hej Pudderdåserne, håber i kan hjælpe mig – For ser i jeg skal konfirmeres her d. 18 Maj,
  jeg vil gerne bestille 3 ting:
  Urban Decay Naked palette (Original/1)
  Urban Decay Naked palette 2
  og Urban Decay Naked palette Basics

  – Meeeen jeg får ALDRIG lov til at købe derfra (og de er på lager lige pt. ihvertfald), men mine forældre er i tvivl om der kan komme told på og om det overhovedet er lovligt at få sendt til danmark, ved i tilfældigvis noget om det, eller andre?

  Håber i svarer hurtigst muligt, så de stadig er på lager!

  Knus Maja som skal konfirmeres SNART :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Maja

   Beautybay ligger i England. Altså indenfor EU og derfor kommer der ikke told eller moms på.

   Det er en absolut legitim webshop, autoriseret forhandler og det er naturligvis lovligt at købe på en udenlandsk webshop.

   Hvis dine forældre ikke stoler på mig, så kan de læse mere her: http://www.forbrugereuropa.dk/EHandel/Told-og-moms

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Buus

  Fantastisk oversigt :)
  Ved I om stikket til Ghd glattejern stadig kan skrues af, så det kan bruges her hjemme? Der står nemlig inde på lookfantastic.com: This ghd styler comes with a UK three pin plug only.
  Mvh Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa. I skal passe på med feel unique, der kan man risikere told da deres varelager ligger udenfor Eu selvom det er en engelsk hjemmeside. Jeg har bestilt derfra en del gange og pludselig kom der told på, gik videre med sagen og fandt ud af det var pga varerlageret. Ved ikke om de har ændret det nu ca 2 år siden jeg oplevet og bestilte aldrig derfra igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Camilla. Du har helt ret, det oplever jeg også selv. Det er et gammelt indlæg det her, men vi har skrevet det efterfølgende. Det er desværre stadig sådan, at pakker fra Feelunique ofte ryger i tolden. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alina

  Hej, pudderdåserne eller andre derude, er der nogle som har prøvet at komme make up fra denne hjemmeside: http://www.love-makeup.co.uk ?
  I såfald hvad synes I om det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Line

  Hej

  Rigtigt fint og meget brugbart indlæg.
  Men det ville måske være en god ide at opdatere indlægget.
  Ghd er billigere at købe i England, men de sælges ikke længere med det engelske stik udenpå.
  Så hvis man vil købe et ghd jern fra England skal man selv til at skifte stikket. Og så frafalder garantien.
  Plus det er besværligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille Line
   Vi har masser af denne type indlæg liggende og sletter sjældent. Vi opfordrer altid vores læsere til at være vågne, når de shopper online.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kære pudderdåserne

  Har over flere omgange købt på strawberrynet, men er blevet i tvivl om produkterne er fake? Har i en holdning/erfaring med det?
  Er blevet skeptisk pga små variationer i produkterne og nogle dårlige anmeldelser på nettet. Der er dog stadig flest gode anmeldelser derude.

  Håber i vil hjælpe

  Mvh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christine

   Det er virkelig lang tid siden, jeg selv har købt noget på Strawberrynet, men de erfaringer, jeg har, er kun gode!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Der har været få tilfælde hvor Strawberrynet uforvarende har solgt falske produkter uden at være klar over det. De opkøber og sælger restpartier verden over. Men helt overordnet er det et seriøst firma kun med ægte produkter. Og jeg er helt sikker på de ramte har fået deres penge igen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvilke af dem kommer der ikke told på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har hørt meget dårligt om beautybay. Folk skulle ikke have modtaget deres vare. Har i fornylig haft erfaringer med siden?

  Jeg håber meget på svar så jeg ikke gør en dum handel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har aldrig selv haft problemer. Jeg har netop selv lagt en ordre igen – Er det for nyligt, de ikke har modtaget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,
  Hvad er prisen på told fra beautybay?? Altså hvis der er told på. Håber I svarer, indlægget er jo lidt gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Beautybay sender fra EU, så der kommer ikke ekstra told eller moms på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link: Sådan lægger du fransk manicure