Vind Maybelline Lash Stiletto Volume Mascara

02.09.10
Maybelline Lash Stiletto Volume Mascara

Maybelline Lash Stiletto Volume Mascara

Maybelline har været så søde at udlodde 10 Lash Stiletto Volume Mascara i sort til Pudderdåserne.dk’s læsere. Alt, hvad du skal gøre, er at svare på dette indlæg eller på Facebook og fortælle, hvad der er din yndlingsmascara og hvorfor. Du har indtil søndag aften kl. 20, hvorefter vi trækker lod om de 10 mascaraer.

Held og lykke!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Maria

Min yndlings-mascara er Volume & Curl Mascara fra LR Health & Beauty Systems i Black, fordi den giver volumen, er super sort og er langtidsholdbar uden at drysse samtidig med at den nemt fjernes med makeupfjerner igen om aftenen.

Katja

Min favorit pt. er Maybellins The colossal volum’ express & L’Oreals Volummisime, fordi de gør jobbet: giver fyldige vipper, drysser ikke, klatter ikke, stiver mine vipper af og bliver hvor den skal

Stine

Chanel Inimitable Mascara i sort… Vandfast og med den flotteste sorte farve. Ikke bare lidt men KULsort 😀

Mia

Har slet ikke nogen yndlingsmascara… Har endnu ikke fundet en bliver hvor den skal, men er til at få af igen, ikke klistrer vipperne sammen, giver fylde og længde og som ikke giver stenhårde vipper eller klatter.

Lis

Maybelline Great Lash Mascara. Den har en fornuftig pris, klumper ikke, farven er fin og så er den ganske holdbar. En god standard mascara, som er fast inventar hos mig. Og så er det kun en ekstra bonus, at den ikke irriterer mine øjne, selvom jeg har kontaktlinser.

Shila

Jeg har flere…
MACs Zoom Lash giver rigtig flotte vipper og har en lækker børste. Desværre syntes nemt, at den klatter.
Diorshow er klassikeren. Er helt vild med den meget store børste.
Lash Architect (L’Oreal) er overraskende god og den jeg mest bruger til hverdag. Det er den eneste “billige” mascara, jeg har prøvet, der virkelig giver mine vipper fylde og længde.

Ditte

Jeg var sikker på, at jeg havde deltaget i konkurrencen, men åbenbart ikke, piiinligt.
Jeg bruger den samme mascara som Katja.

Pudderdåse Katja

Nej der kan du se Ditte, med den slags slendrian er det jo klart vi må sætte konkurrencen på facebook også 😉

rijaH

Min yndlings for tiden er Max Factor Lash Extension, de tynde plastik børster er dem der virker bedst for mig og jeg har meget korte blonde vipper så skal helst ha noget forlængelse og fylde og det synes jeg virkelig de her opfylder rigtig godt.

Maria - Garderobeskabet

Min yndlingsmascara er Max Factor 2000 Calorie Mascara. Det er i hvert fald den, jeg vender tilbage til gang efter gang. Den giver både fylde, længde og separerer mine vipper.

Gitte L

Ja, min yndlingsmascara er for øjeblikket fra Bobbi Brown i farven smoke. Den forlænger og farver godt.
Jeg elsker make-up og har prøvet mange mascaraer, men denne ser ud til at opfylde mine ønsker. Dog bruger jeg næsten altid 2 forskellige mascaraer – gerne sammen – så jeg vil elske at komme i betragtning til en af dem du beskriver ovenfor…..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *