Trøsteindlæg om en moderne klassiker: Chanel Particulière

To fashionista og beauty events i Magasin

Magasin Beauty Event

September byder på et par gode oplevelser i Magasin. Først er der Fashionista Evening  hvor du kan komme til eksklusiv shoppeaften i Magasin. Aftenen byder ikke kun på masser af inspiration, men også 20 procent på udvalgte mærker. Desværre har det ikke været muligt at få oplyst præcist hvilke mærker.

Fashionista Evening foregår den 2. september i Odense og Lyngby og den 9. september i Århus og København. Arrangementet varer fra kl 19.30-22 og koster 50 kroner.

Læs mere om arrangementet og køb billetter her

Beauty Evening byder ligeledes på masser af inspiration. Du kan møde Ellen Hillingsø, Marianne Tromborg, Gun-Britt og mange flere. De har holdt arrangementet før, hvor der var 20 procent rabat på alt. Det var et fantastisk arrangement, men der ser desværre ikke ud til at være rabat denne gang?

Beauty Evening foregår 13. september kl 18.30-21.30 i Odense, 14. september 19.30-22 i Århus, 15. september 19.30-22 i Lyngby og 16. september 19.30-22 i København. Arrangementet koster 100 kroner.

Læs mere om arrangementet og køb billetter herFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trøsteindlæg om en moderne klassiker: Chanel Particulière