Mascara-test: Umulig at fjerne og ringe effekt

Kom med til åbningen af Cliniques nye stand.

Clinique standen i Bloomingdale's

På onsdag den 30. juni kl. 10.00 slår Clinique dørene op for den nye stand i Magasin på Kgs. Nytorv. Det er forfatter og skønhedsblogger Charlotte Torpegaard, som klipper det sølvgrå bånd og erklærer standen for åben. Hun vil sammen med Benedicte Balling gå standen igennem med kamera og dele sine fund på bloggen.

Cliniques regionale præsident Jean Christophe Jourdes vil ligeledes være til stede og besvare spørgsmål omkring Clinique og det nye koncept.

Fortvivl ikke hvis du ikke har mulighed for at besøge standen onsdag. Torsdag den 1. juli vil der igen være fornemt besøg. Denne dag vil INs skønhedsredaktør Silke Grane fortælle om sine skønhedsfavoritter.

Inspiration, hjælp, tips og tricks kan hentes hos Cliniques konsulenter, som også vil udføre en hudanalyse, hvis du har interesse i sådan en.

Der vil være specielle tilbud og aktiviteter i anledning af åbningen.

Pudderdåserne glæder sig især til at se den nye makeupbar, hvor du kan sidde og prøve de mange forskellige produkter og farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascara-test: Umulig at fjerne og ringe effekt