Test: Penselsæt fra Sunyoung

13.06.10
Foto: www.kosmetikan.se
En dag jeg sad og surfede, faldt jeg pludselig over et ualmindelig billigt penselsæt fra Sunyoung. Mange af vores læsere spørger ofte hvilke pensler, som er værd at købe, hvis man ikke lige har råd til M.A.Cs gode men dyre pensler. Forleden modtog jeg pakken med sættet i og jeg blev virkelig overrasket.

Når sandheden skal frem, havde jeg ikke særlig høje forventninger til penslerne. Derfor er glæden så meget større, når jeg nu kan dele min opdagelse med jer.

Sættet kostede sølle 63 kr. og består af 8 pensler i alt: To pensler til ansigtet en til foundation og en til pudder/blush. De tre resterende pensler har dobbelt funktion, det vil sige, at der er to pensler per skaft (en i hver ende). Disse 6 pensler tæller en skråpensel for eksempel til bryn, en blyantspensel til smokey eyes, en smudger (en skrå gummispids) til at tone eyeliner ud med, en concealer/læbestiftspensel, en stor øjenskygge pensel til globelinien og en alm. øjenskygge pensel.

Penslerne skyndte jeg mig selvfølgelig at vaske, så de var klar til at teste. Den første overraskelse var, at de stort set ikke fældede under vask. I brug er de også rigtig fine, meget tættere and andre billige mærker jeg har prøvet. Jeg har brugt dem en uges tid og de fungerer glimrende. Nye pensler kræver altid lidt tilvænning, men alt i alt har jeg ikke mærket den helt store forskel fra mine sædvanlige pensler. Der er selvfølgelig nogle pensler jeg har manglet, men igen er det vanen og ikke sættets skyld.

Hvis du ikke er vant til pensler, trænger til fornyelse eller blot ønsker et lille penselsæt til tasken/feriekufferten er dette sæt ideelt. Lige nu er penslerne på tilbud til kun 63 kr. (normalpris 127 kr.) og du får altså 8 fremragende pensler til den pris. Det er da billigt!

Jeg købte sættet her hos Kosmetikan. Jeg fik en rigtig god og meget hurtig service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
RikkeV

Lyder da perfekt til den pris….
Jeg tænkte idag på noget andet…Er det den der Mac penselrens du buger når du skal rense din pensel for at skifte til ny farve skygge???…Men hvis det er, hvad så når penslen bliver våd inden du skal i næste farve???….Du bruger jo nogen gange samme pensel til hele looket…

Pudderdåse Helene

Hej Rikke!
Det jeg gør, når jeg bruger samme pensel til et helt look, er at tørre den af med en kleenex eller lignende. Jeg bruger stort set kun penselrens, hvis jeg har brugt MEGET pigmenterede skygger (som jeg ved farver hårene, hvis de bliver siddende). Sædvanligvis vasker jeg pensler min. 1 gang om ugen, de gange hvor der går længere imellem, renser jeg med penselrens efter hver gang de har været i brug. Jeg er meget forsigtig mht. at komme væske i øjenskyggerne, da det kan gøre den mere eller mindre ubrugelig.

Pia

Mener de virkelig, at pensler til 63 kr. koster 75 kr. i porto? De køber vist nogle dyre frimærker, den butik :hmm:

Pudderdåse Helene

Hej Pia!
Tjo, det overvejede jeg ikke engang da jeg bestilte, ups!

Pia

En anden gang må der være basis for noget fælles bestilling :snedig:

Pudderdåse Helene

Det lyder som en plan 🙂

anonym

jeg kan ikke finde penslerne når jeg trykker linket ??
det lyder vildt godt

Helene Randløv

Hej
Det er også over tre år siden 🙂
De har slet ikke sættet længere, og jeg kan ikke umiddelbart finde det andre steder. Billige pensler i nogenlunde samme kvalitet, kan du købe hos elf 🙂
Kh. Helene

amanda

tak og det tænkte jeg ikke lige på

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *