Månedens favoritter: August 2024

Månedens favoritter: August 2024
30.08.24
Månedens favoritter: August 2024

Når Månedens favoritter: August 2024 bliver udgivet, sidder jeg højt oppe i luften… I weekenden besøger jeg nemlig vores dejlige venner og kolleger i Stockholm, når Daisy Beauty holder Expo. Det glæder jeg mig altid til, det er nogle pakkede og særdeles skønne dage.
August har været en vild måned, og jeg må erkende, at jeg glæder mig til at september er overstået… I år har vores produkter nemlig jubilæum, og det er virkelig overvældende. Det er selvfølgelig helt fantastisk, og jeg glæder mig virkelig til at præsentere, det vi har arbejdet på. Faktisk sad jeg i Stockholm sidste år og vrælede over en mail om det, vi endelig er blevet færdige med. Derfor føles det måske også lidt ekstra overvældende at skulle til afsted, så tæt på lanceringen. Erfaringen siger mig heldigvis, at det bliver dejligt alligevel, og jeg trænger bestemt også til at puste lidt ud.

August 2024

I kufferten er der kun få af ”Månedens favoritter: August 2024”, som har bragt mig glæde i månedens løb. Desværre er ingen af produkterne særlig rejsevenlige, så jeg måtte sortere med hård hånd. De fleste af produkterne er jeg på ingen måde færdig med, faktisk har jeg lige genkøbt flere af dem. Det er altid træls at løbe tør for favoritterne, og jeg får nok aldrig nok salve, leave-in eller læbepomade. Der er en flydende gelé, der kan bruges som blikfang, øjenskygge og eyeliner. Det er et ret smukt og intenst smokey eye. Så er der nogle rare renseprodukter og god pleje til hud, hår og læber. En duft der ellers bor på den anden side af jorden, og medlemmer fra en særlig kollektion til neglene. Så er der pensler til neglene og en speciel blush eller læbestift, der får farve efter din pH-værdi i huden.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Le Labo Myrrhe 55

Det har, som du måske ved, været svært for mig at dele Le Labo City Exclusives. Månedens favoritter skal nemlig helst være nemme at få fat i. Hvis du synes, Myrrhe 55 lyder spændende, har du kun september til at dufte til den. Ellers må du en tur til Shanghai for at dufte til den, og der er unægtelig lidt langt. Myrrhe 55 faldt jeg pladask for, da den kom sidste år, så jeg købte den på stedet. Desværre fik jeg ikke taget den i brug før jeg så en video om, at den helst skulle hvile efter købet. Så jeg turde ikke åbne den før jeg havde forhørt mig i butikken. Duften er utrolig drøj og holder længe på huden, så jeg har ikke brugt ret meget af den. Det glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med i år.

2. The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser

Det hører til sjældenhederne, at jeg bruger et renseprodukt, man skal fjerne med vand på den måde. Derfor bliver jeg nærmest lidt nervøs, fordi det kan betyde rigtig sur hud. The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser var blevet nærstuderet inden, så jeg slap for uheldige overraskelser. Den er et rigtig behageligt bekendtskab, den er blød og rar, mens den effektivt renser huden uden at udtørre. Det går endda at fjerne øjenmakeup med den, dog er den ikke vanvittigt behagelig i øjnene. Husk at begrænse vandmængden ved at bruge en klud, når du bruger denne type rens. Huden bliver nemt træt, tør og sur af at blive udsat for vand. Tippet med kluden gælder altså, uanset om du bruger den i badet eller ved håndvasken. The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser skummer kun ganske lidt, så den er let at vaske af igen.

3. CND Vinylux Apribot og Mauve-Morphosis

Det var lige før jeg fik åndenød, da jeg så CNDs Dynamic Duality kollektion. Der er en turkis glimmerlak, der changerer både lilla og blågrønt. Den er vanvittigt smuk og jeg forudser allerede nu et varmt venskab mellem den og jeg. Apribot og Mauve-Morphosis klæder hinanden ufattelig godt. Det er blevet til en hel del forskellige mønsterkombinationer med de to. Apribot er lys ferskenfarvet med masser af hvidt og transparent perlemor, mens Mauve-Morphosis er en cremet gammelrosa nuance. Apribot er en rigtig firser farve… og er derfor lidt vild, når neglene er lange. Det krævede i hvert fald lidt tilvænning for mig, fordi den som nævnt er fyldt med perlemor. Den skal have tre meget tynde lag for at ligge pænt og dække. Tricket med lyse neglelakker, der har tendens til at blive stribede er flere meget tynde lag.

4. A-Derma Epitheliale A.H Ultra Balm*

I årevis er vaseline blevet skældt ud af mange forskellige årsager. Hvis du er en af modstanderne, er A-Derma Epitheliale A.H Ultra Balm produktet til dig. Det er en meget fed salve, der er en lise for tør og slidt hud. Den lægger ikke bare et beskyttende lag på huden, den fugter og nærer også med naturlige ingredienser. Den er tænkt som et alternativ til vaseline, og det er præcis sådan, jeg bruger den. Selvfølgelig er jeg også helt tosset med at smøre salve i ansigtet.
I øjeblikket tester jeg for eksempel et produkt, der er lidt for hidsigt til min hud. Uden en gedigen creme får bivirkningerne huden til at skalle af. Der har A-Derma Epitheliale A.H Ultra Balm været helt perfekt som beskyttelse og fugt. Der er masser af gode olier og fedtstoffer, hyaluronsyre og naturligvis havreekstrakt i.

5. Le Mini Macaron Les Brushes

Hvis man holder af at lege med neglelak og pynte neglene med forskellige motiver, så skal værktøjet være i orden. Les Brushes fra Le Mini Macaron har stået på min ønskeseddel i lang tid, og nu er de endelig mine. De har allerede været brugt flittigt. Når man har de rigtige pensler, er det virkelig ingen sag at male motiver. Faktisk har jeg haft så meget nyt at lege med i august, at jeg måtte lave en venteliste. Der er jo kun ti negle at pynte, og der var rigtig meget at prøve af. Det skal jeg nok få gjort efterhånden…Til weekenden skulle jeg jo helst have pæne negle, derfor startede jeg med penslerne. Det fine Liquid Nail Powder, jeg delte på Instagram, måtte altså vente. Det er derfor kommet på nu… Og det er præcis så smukt, som jeg forestillede mig.

6. Q+A Vitamin A.C.E Cleansing Shower Oil

Læs endelig ”Fredagsfavorit: Q+A Kropspleje”, hvis du ikke allerede har gjort det. Q+A Kropspleje er simpelthen så god og virkelig effektiv en serie. Mit forhold til bruseolie er i forvejen virkelig godt, men denne her er bare så rar! Mod min forventning kan jeg godt lide duften af Exotic Mango + Guava Scent. Den passer faktisk godt til flere af de dufte, jeg har båret i august, inklusiv Myrrhe 55 herover. Der er virkelig et hav af gode ingredienser i Q+A Vitamin A.C.E Cleansing Shower Oil. Godt nok sidder de ikke så længe på huden, men olierne har selvfølgelig en plejende effekt alligevel. Når jeg bader med olien, har jeg ikke brug for creme efterfølgende, da den både leverer glød og pleje. Samtidig undgår jeg de der knastørre overarme og skinneben, som jeg må indrømme har indhentet mig med årene.

7. Matas Striber Hyaluron Leave-in Hårkur*

Selvom det irriterer mig, at Matas ikke har gjort hele den stribede hyaluronserie sulfatfri, har jeg intet skidt at sige. Hvis man hopper uden om seriens to vaskeprodukter, altså bodyshampoo og shampoo, så er den FANTASTISK. Udover at produkterne er virkelig fugtgivende og rare at bruge, så dufter de skønt og rent. Faktisk har jeg mest brugt Hyaluron Leave-in Hårkur i tørt hår, og sådan fungerer den glimrende… Den skal egentlig i vådt hår efter badet, men jeg fik lyst til at afprøve den som en slags hårcreme. Mit hår blev hverken tungt eller fedtet af produktet, tværtimod var det bare så pænt. Effekten holder længe i håret efter vask, og håret virker og syner velfugtet og knap så slidt. Mine spidser syner hurtigt meget tørre efter vask, når jeg sætter håret op. Hyaluron Leave-in Hårkur sørger for glade spidser.

8. KVD Beauty Dazzle Gel Hyper-Metallic Eyeshadow i farven Violet Aurora*

Måske kan du huske, at jeg faldt for nogle øjenskygger fra KVD Beauty, som jeg ikke var så heldig med? Derfor var jeg nysgerrig, da Dazzle Gel Hyper-Metallic Eyeshadow blev lanceret. De er netop det, jeg troede, de andre øjenskygger var. Min lettelse var stor, da de fuldstændigt matchede mine forventninger. Som nævnt ovenfor er de nemme at bruge på flere forskellige måder. De er fine som eyeliner, og de bliver siddende, selv når mine øjne løber lidt i vand. De er så smukke til et intenst og mørkt smokey eye. Der starter jeg med en dybblå eller lilla nuance i globelinjen. Derefter lægger jeg geléskyggen på hele låget og toner op mod globelinjen, så overgangen bliver pæn. Sidst men ikke mindst kan den duppes ovenpå mørkere skygger som blikfang og for at skabe lidt dimension.

9. Lancôme Idôle Squalane-12 Butterglow i farven Lisa’s Coral Glow

Siden jeg blev præsenteret for dette skønne produkt, har jeg ventet og ventet på at finde det i butikkerne. Nogle gange har jeg bare lyst til at skrive om tingene lige med det samme, fordi de begejstrer mig. Det kan der være mange grunde til, i dette tilfælde er det et produkt som taget ud af mine drømme. Det er en slags farvet læbepomade, det er en semitransparent og virkelig plejende formel, samtidig med at den er drøj. Den indeholder som navnet indikerer squalane, men der er også ceramider i, som jo beskytter barrieren. Det har vi især brug for på læberne, så jeg er kæmpefan. Farverne er virkelig pæne, hvilket er en anden grund til, at jeg har været så utålmodig. Det er selvfølgelig de røde nuancer That’s My Jam og Mauve-Tivation jeg skal have fingrene i.

10. Pixi On-the-Glow Blush pH Tinted Moisture Stick*

I tidens løb har jeg prøvet så mange forskellige highlighter, blush og bronzer sticks. At blive overrasket over konsistensen havde jeg derfor ikke forventet. Der er ikke noget ved Pixi On-the-Glow Blush pH Tinted Moisture Stick, der er som det plejer. Den er virkelig let og smelter nærmest ind i huden, så man skal fordele den lidt hurtigt. Farven er dog det hele værd, den tilpasser sig nemlig hudens pH-værdi.
Husk nu at blush sticks og lignende ikke er til dig med urenheder og bumser på kinderne. De kan desværre forværre problemet. Pixi On-the-Glow Blush pH Tinted Moisture Stick er godt nok helt let på huden. Det kan være svært at forestille sig, at den lette konsistens skulle lave ballade og giver bumser. Det er dog ikke kun konsistensen, men også farvestofferne, der kan drille huden og fremprovokere bumser.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *