Fredagsfavorit: L’Oréal Elvital Glycolic Gloss

Fredagsfavorit: L’Oréal Elvital Glycolic Gloss
23.08.24
Fredagsfavorit: L’Oréal Elvital Glycolic Gloss

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Det var naturligvis glimmeret i L’Oréal Elvital Glycolic Gloss Leave-in Serum¤ jeg faldt for. Selvfølgelig er hele serien interessant, men det var altså glimmeret, der fangede min opmærksomhed. Går du kategorisk uden om Elvital, fordi produkterne står i supermarkedet, så er det tid til at skifte holdning. Blandt de sidste mange serier er der masser af produkter, der er værd at se nærmere på. L’Oréal står jo bag ekstremt mange mærker også til frisører. Der er selvfølgelig mange forskelle på både serier og produkter, men der er også virkelig mange ligheder. Desværre har jeg slet ikke styr på serierne fra de øvrige mærker. Hvis denne serie læner sig op af nogle andre produkter, ved jeg derfor ikke, hvilke produkter det er. Det betyder heller ikke det store, for denne serie kan sagtens stå på egne ben.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

L’Oréal Elvital Glycolic Gloss ¤

Serien består af fire produkter, hvor tre af dem er lette at bruge. Det sidste er mere besværligt, men til gengæld holder effekten ret længe.

Trods en massiv udgroning bliver jeg hele tiden spurgt, om jeg lige har fået farvet hår. Det skyldes afgjort denne serie.

Du kan finde serien, hvor du ellers køber L’Oréal Elvital, Matas*, Nicehair.dk, diverse supermarkeder og Normal. Produkterne koster mellem 54,95 og 84,95 kroner. Der findes også en traditionel hårkur og en hårcreme, de kunne også være sjove at se nærmere på.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *