Olfaktorisk onsdag: Le Labo City Exclusives 2024

Olfaktorisk onsdag: Le Labo City Exclusives 2024
31.07.24
Olfaktorisk onsdag: Le Labo City Exclusives 2024

Det er fra i morgen, du kan bestille prøver af Le Labo City Exclusive duftene. Det er kun en måned om året, de bliver solgt i alle butikkerne, så det gælder om at være forberedt. Sidste år var det Myrrhe 55, de lancerede, og den duft elsker jeg simpelthen, den er bare så skøn. Faktisk var der én af duftene, som man slet ikke kunne få i butikken i København sidste år. Det var desværre præcis den, jeg havde udset mig… Desperationen må have lyst ud af mig, for senere på måneden landede den alligevel i butikken. Den vil jeg skrive meget mere om senere på måneden. Faktisk har jeg dedikeret olfaktorisk onsdag de næste par onsdage til anmeldelser af nogle af Le Labo City Exclusives duftene. Med den nye tilføjelse til linjen er der sytten forskellige byer, der har sin egen City Exclusive.

Coriandre 39

Umiddelbart kan jeg ikke huske at have set Coriandre 39 før? Derfor tror jeg, at det er en ny City Exclusives lancering, og den hører ikke overraskende hjemme i Mexico City. Le Labo beskriver koriander som en ret kontroversiel krydderurt. Selvom jeg har svært ved at forestille mig duften, går jeg ud fra, at den er tung på citrus. Le Labo skriver også, at de er sikre på, at Coriandre 39 vil overraske. Det, håber og satser jeg bestemt på, er positivt. Åbningen bliver beskrevet som en krydret og skarp lime og en koriandernote, der har en brusende og sprød karakter. Derefter skulle det være grønne blomstrende noter, hvad det end dækker over… Og sidst men ikke mindst skulle den runde af med en varm moskus. Oplevelsen skulle minde om skovbadning i El Bosque de Chapultepec, der er en af de største parker i Mexico.

Le Labo City Exclusives

Der er som nævnt efterhånden sytten forskellige dufte i City Exclusive Collection. Det er kun i september, du kan købe duftene uden for den by, de hører hjemme i. Det er ikke vanskeligt med landene, der ligger tæt på… Der er dog kun fire europæiske byer, der har sin egen duft nemlig:

  • Amsterdam: Mousse de Chene 30
  • Berlin: Cedrat 37
  • London: Poivre 23
  • Paris: Vanille 44

Duftene er ellers godt spredt rundt om i verden. Myrrhe 55 er for eksempel fra Shanghai og en anden af mine favoritter Gaiac 10 er fra Tokyo. Det er desværre ikke rejsedestinationer, jeg frekventerer ofte, faktisk har jeg endnu ikke været i de pågældende byer. Derfor anbefaler jeg at være forberedt inden september, hvis der er en duft, man ønsker sig. Der er flere ældre indlæg om City Exclusives, blandt andet en anmeldelse af flere af de ovennævnte.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *