Fredagsfavorit: Depend Micellar Make-up Remover Pads

Fredagsfavorit: Depend Micellar Make-up Remover Pads
19.07.24
Fredagsfavorit: Depend Micellar Make-up Remover Pads

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Dagens favorit Depend Micellar Make-up Remover Pads ¤ er geniale til brug i håret, til pletrens og selvfølgelig som makeupfjerner. Det er naturligvis i forbindelse med ”Tirsdagstip: Brug din oliefrie micellar water i håret”, jeg mener. Det er nu ikke derfor, Depend Micellar Make-up Remover Pads ¤ ligger fast i min taske. I takt med at jeg begyndte at døje med pollenallergi, stoppede jeg nærmest med at bruge makeup. Det irriterer mig, fordi jeg jo både synes, det er pænt, men det er også velvære for mig. Derfor har jeg været nødt til at finde løsninger, så jeg kan få makeuppen af i en fart. Når øjnene begynder at klø eller blive irriterede skal det af og til gå virkelig stærkt. Det var ved sådan et tilfælde, jeg faldt over Depend Micellar Make-up Remover Pads ¤. De er drøneffektive og kan fjerne selv tung makeup i et snuptag.

Depend Micellar Make-up Remover Pads ¤

Når mine øjne pludselig bliver sure, så går der et øjeblik, før ubehaget næsten ikke er til at holde ud. Det er her de effektive rondeller bliver uundværlige. Hvis du synes det lyder overdrevet, har du aldrig prøvet, at dine øjne spontant klør på den måde. Det er sket et par gange, at jeg har fået revet mig selv i øjet. Det kan bare slet ikke anbefales. Det er derfor makeuppen skal af i en fart. Desværre er det sket mere end en gang, at jeg har revet mig selv. Nu er øjenomgivelserne jo sarte, så det er altså hverken rart eller behageligt, når det sker. De er også gode til at få solcreme eller andet creme væk fra øjet. De er gode, når man sveder, eller man har været for gavmild eller skal genpåføre SPF i ansigtet.

Pletrens og erstatning for tørshampoo

Rondellerne er noget af det bedste, man kan have i tasken, hvis man er en type, der spilder. De er faktisk bedre end vådservietterne, jeg før i tiden brugte til børnene. Det er rart at have en nødløsning i hånden, hvis man ikke lige har en skiftebluse med. Fordi rondellerne netop tiltrækker fedt, er de virkelig effektive, næsten ligegyldigt, hvad du har spildt.
Hvis det har været en lang dag, og du egentlig helst ville have været i bad, inden du skal ud. Så er rondellerne geniale til rens af hår, lidt svedige armhuler eller andre steder. Hvis du bruger dem til kroppen er de lidt små, men til håret er de fabelagtige. Det er intet mindre end genialt, at man kan fjerne både fedt og frizz på samme tid. Det kan du læse meget mere om i tippet fra i tirsdags.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Depend Micellar Make-up Remover Pads koster 59,95 kroner for 60 styks i Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Britt

Er de med parfume?

Helene Randløv

Kære Britt
Beklager, jeg tænkte slet ikke over at skrive det, fordi det står på emballagen.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *