Tirsdagstip: Husk at få en prøve inden køb

18.06.24

Udover spørgsmålet: “Hvad siger lægen?” er “Husk at få en prøve inden køb” det mest stillede spørgsmål fra mig. Det synes jeg altid, du skal spørge efter, uanset om det er vores eller andres produkter, du vil købe. For nylig gik det op for mig, at der er et tip, jeg vist aldrig har delt på bloggen. Det kan jeg selvfølgelig ikke være bekendt, så her kommer det. “Husk at få en prøve inden køb” gælder altid. Der er bare nogle produkter, der kan være sværere at få prøver af end andre. Det er netop dem dette tip skal handle om… Tippet er så indlysende, når man tænker over det, men det gør man bare ikke. Tippet kom til mig i en træls indkøbssituation med en meget lidt løsningsorienteret ekspedient. Det er mange år siden, men jeg husker hendes blik, som var det i går.

Husk at få en prøve inden køb

Det er jo sådan, at det er rimelig enkelt med prøverne, hvis bare produktet er tyktflydende nok. Så kan det nærmest komme ned i hvad som helst, hvis de ikke lige har de små prøvebægre. Desværre er det sådan, at nogle produkter trods prøvebægre er bøvlede at få prøver af. Det kan både være fordi, der simpelthen ikke kan være nok i bægret, eller fordi produktet er for flydende. Det var den situation, jeg selv befandt mig i. Mine sarte øjne har det jo med at reagere temmelig voldsomt på makeupfjerner, hvorfor jeg naturligvis bad om en prøve. Der var ingen prøvebægre, og det er ikke smart med væske i en cellofanpose. Efter at have stået model til ekspedientens himmelvendte øjne og dybe suk, var jeg ærligt talt både irriteret og provokeret.

Kom forberedt eller køb i butikken

Efter ovennævnte behandling foreslog jeg, at jeg købte nogle vatrondeller med. Det forslag faldt umiddelbart ikke i god jord heller, ekspedienten forstod simpelthen ikke, hvad nytte de kunne have. Efter et par runder og flere himmelvendte øjne, fangede ekspedienten endelig hensigten. Fugtede vatrondeller kan sådan en cellofanpose nemlig sagtens rumme. Og vupti, kunne jeg i ro og mag teste makeupfjerneren derhjemme. Flere af ekspedienterne i den pågældende butik har siden hen takket mig for det tip. Det er jo en træls situation for alle parter, og glade kunder kommer som bekendt igen. Nu er vatrondeller jo heller ikke noget, mine øjne er så glade for. Løsningen er derfor, at jeg har mine egne klude med i en pose. Det er nemmere at teste de flydende produkter, og alle ekspedienter med undtagelse af den første er glade for løsningen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *