Månedens favoritter: April 2024

Månedens favoritter: April 2024
03.05.24
Månedens favoritter: April 2024

Denne ”Månedens favoritter: April 2024” er indlæg nummer enogtredive i træk… det er helt ubegribeligt. Det gør mig virkelig glad og lidt stolt, at det er lykkedes mig at holde ved. Det har i årenes løb vist sig at være en lidt udfordrende opgave at fortsætte med at dele favoritterne. Det ser ud til, at jeg har knækket koden, det føles ret så skønt.
I øjeblikket går ugerne hurtigere, end jeg kan nå at følge med… Den ene dag planlægger jeg noget og vupti, er ugen slut. Det resulterer i hængepartier her, der og alle vegne… det er ærligt talt lidt træls. I denne uge var jeg voldsomt produktiv og virkelig velplanlagt, men min krop har drillet. Så er det imidlertid svært at få enderne til at mødes. Alt er dog lykkedes, så indlægget bliver udgivet til tiden, derfor klapper jeg alligevel mig selv på skulderen.

April 2024

Hey! Det ser ud som om, det ENDELIG er forår og dét glæder mig virkelig. Der har været udsigt til lidt for meget regn og skyer på min personlige himmel. Livet er altså lettere, når ens familie trives og har det godt så nu kan jeg se, at solen er på vej. Produkterne der udgør Månedens favoritter: April 2024 er glimmermakeup, der havde debut til Danish Beauty Award. En pivgod håndcreme, en cremet olie og negleolie, måske er jeg blevet besat af en cremeelsker? Der er fine pasteller til neglene, som er voldsomt pæne både alene og sammen! Så er der et for mig helt uinteressant mærke, der nu kombinerer nogle interesser til et sandt hit. Der er også en læbefarve i et lidt anderledes format… Der er masker i en æske, og så er der et vildt interessant produkt til håret.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. By Far Daydream of Passing Clouds*

Det er nok ikke rigtig en hemmelighed, at jeg elsker krimskrams, dimser og glimmer. By Far er ellers ikke et mærke, der har fanget min opmærksomhed for deres designs. Det gjorde de dog sidste år, da de lancerede dufte i sådan et byg-selv-accessory-format. Det er skægt! De er selvfølgelig beregnet som tingeltangel til By Fars designs og tasker, men de er samtidig meget praktiske. Det er sådan nogle små metalhylstre med en lille flaske i, der selvfølgelig kan genfyldes. Der er syv forskellige dufte i Daydream of-serien. Passing Clouds er sådan en sart hvisken uden ret store armbevægelser. Den åbner med pudrede violer, let brusende rosapeber og en grøn og frisk petitgrain. I hjertet er især rosen dominerende, men der er også en sprødhed fra ren hvid moskus. I bunden er det ambrette og et strejf af en let grøn patchouli.

2. Juvia’s Place Afrogalactic Glitter Eyeliner

Ligesom med de cremede øjenskygger herunder, fik jeg først taget disse eyelinere i brug til Danish Beauty Award. Det betyder dog ikke, at jeg ikke har værdsat dem før nu… De har ligget her på mit bord og været kæleeyelinere, lige siden de landede i min postkasse. Det er jo lidt halvpebret at shoppe fra U.S.A. med det håndteringsgebyr, der kommer på, fordi man ikke kan betale toldafgiften på forhånd. Det må jeg indrømme irriterer mig, men det holder mig stadig ikke tilbage, når Juvia’s Place lancerer nyheder. De her eyelinere er meget smukke og selvfølgelig veganske, så jeg kan bruge dem. Det er nogle lidt anderledes farver, det er jeg ret vild med, fordi det udfordrer min kreativitet. Det er der kommet masser af leg og nogle ret fine looks ud af siden Danish Beauty Award.

3. Hurraw! Plantcolor No. 1 Lipcolor¤

Læbepomaderne fra Hurraw er et megahit! De fås i over tyve skønne duft- eller smagsvarianter. Og så er de ovale og flade, så de på en eller anden måde fylder mindre. Nu er der også kommet læbestift… eller rettere sagt halvtransparent læbefarve og de er bare så fine. Der findes tre farver, hvoraf jeg valgte No. 1, der er den røde af dem. Det var lidt fjollet, at jeg ikke købte alle tre med det samme, men så langt tænkte jeg altså ikke. Senere har jeg modtaget en til i samme farve til et event, den flyttede selvfølgelig straks ind i min taske. Her da jeg skulle finde link til produktet, opdagede jeg, at Hurraw også har andre spændende makeupprodukter. Dem skal jeg afgjort kigge nærmere på, men nu starter jeg lige med de andre fine farver af deres Lipcolor.

4. Aveeno Daily Moisturising Creamy Oil¤

Det kan godt være, at jeg bliver nødt til at revidere min selvopfattelse i forhold til creme… Med alderen har jeg åbenbart udviklet en vis svaghed for bodylotion, -creme og -olie. I denne måned var der hele to varianter, der kæmpede om pladsen her blandt favoritterne. Det er helt uhørt og OOC, som jeg ville have sagt i gamle dage. Med til den historie hører, at jeg spillede World of Warcraft på en PVP-server engang i mit tidligere liv. I Månedens favoritter: April 2024 er der også både håndcreme og negleolie, jeg bliver jo helt forskrækket over mig selv. Aveeno Daily Moisturising Creamy Oil er en fabelagtig konsistens, jeg elsker simpelthen den helt lette fornemmelse af produktet på huden. Den har en rar og let duft af mandler, hvilket jeg er glad for, hvorfor den er glimrende underlag til mange dufte.

5. Bodyologist Soft Hands Advanced Hand Cream

Hvis du synes håndcremer er lidt kedelige, så har du aldrig prøvet Soft Hands. Selv jeg, der bestemt ikke værdsætter fedtede hænder, ELSKER den. Dermed ikke sagt, at man får fedtede hænder af den… men altså det er jo en creme til hænderne. Den er hurtigt masseret ind, så du har glæde af effekten og ikke fedteriet. Der er masser af gode fedtstoffer i, der både har effekt på hud og negle. I øvrigt er den spækket med gode ingredienser til huden. Der er både vitamin A og niacinamid i, som blandt andet har en effekt på pigmentpletter og hudens fasthed. Tuben med 60 ml. i er god til tasken, men du kan også få Soft Hands i en flaske med pumpe til natbordet. Bodyologist Soft Hands er en god investering, fordi hænderne som bekendt er dit visitkort…

6. Nail Kind Candy Couture Collection¤

Der kommer mange mindre kollektioner fra Nail Kind, her er Candy Couture Collection. De kan naturligvis fint bruges alene, men jeg er jo sådan et legebarn, der elsker at kombinere dem. De tre nuancer: Eye Candy, Rose Delicious og Apple Crush er let støvede pasteller. De er simpelthen så flotte og sjove at lege med.
Et af de lidt improviserede mønstre, jeg fik kreeret, var en marmoragtig effekt med alle tre nuancer. Først lagde jeg flere små klatter af hver farve på neglen, hvorefter jeg trak en tandstik igennem. Det er klart, at man skal arbejde lidt hurtigt, for at det kan lykkes. Til gengæld er det også muligt at lave designet med venstre hånd. De støvede pasteller klæder mange forskellige hudfarver og matcher også mange farver i garderoben. Det er altid kun fantasien og måske tiden, der sætter begrænsningerne.

7. Nilens Jord Nutri Oil

Mine negle elsker olie, udfordringen er mest, at jeg skal huske at bruge den. Nutri Oil har en vildt god applikator, der leverer den helt rigtige mængde olie uden at dryppe. Et lille minus er, at den er i en glasflaske, der gør sig bedst på skrivebordet. Der husker jeg heldigvis også at få den brugt, så det er meget heldigt. Der ligger lyngblomster i olien, det ser meget yndigt ud, men de er bare til pynt. Nutri Oil er baseret på mandelolie, der altid er et hit til tørre negle. Vitamin E er der også i. Konsistensen er særlig, da den føles mere som en gelé end en egentlig olie. Det hjælper mig til at få den brugt oftere, da jeg ikke behøver at tænke på fedtede fingre. Den er nemlig både hurtig og let at massere ind i neglebåndene.

8. Máry & May Hyaluronic Panthenol Hydra Mask¤

Egentlig gider jeg ikke ret godt sheet masks… undtagelsen er åbenbart, at der kommer mange i en pakke. Denne her er jeg blevet helt vild med at bruge, og min hud kan også virkelig godt lide denne vane. Den er virkelig god, når huden er træt og tør. Den er også virkelig god, hvis man er hævet i ansigtet, fordi man har grædt. Hvis man slår grædegrim om i et leksikon, er jeg sikker på, at der er et billede af mig. Huden hæver op, og jeg får røde plamager, og det varer lang tid, før huden falder til ro igen. Kønt er det ikke, men altså nogen gange skal der åbenbart en tudetur til, før man kan leve videre. Der er tredive masker i æsken og de tørrer ikke ud, min har været åben siden slutningen af februar.

9. & Other Stories Eye Colour Cream i farverne Moonbeam Magic og Zink Eternal

Der er nogle MEGET fine farver af Eye Colour Creams, jeg har købt tre… og drømmer om resten af farverne.
Moonbeam Magic brugte jeg for første gang som base til mit look til Danish Beauty Award. Det var den egentlig ikke vildt velegnet til, fordi den indeholder meget glimmer. Det er selvfølgelig fint, men ikke helt optimalt som base… efter min mening. I stedet gav jeg den gas med en mat skygge i globelinjen, og det holdt heldigvis fint. Sædvanligvis går jeg uden om mørke cremeøjenskygger, fordi de kan være frygtelige at tone ud. Zink Eternal er helt åndssvagt pæn og er ikke svær at have med at gøre, selvom man bruger fingrene. Det er et virkelig godt bud på en supernem festmakeup, der holder, og som ikke kræver pensler at lægge.

10. Amika The Wizard Silicone-free Detangling Primer

Da vi skulle til Danish Beauty Award, havde jeg sat håret rigtig pænt, hvis jeg selv skal sige det. Det trængte lige til lidt kærlighed, så jeg tog frisuren ud igen og sprayede løs med The Wizard. Nu har jeg jo før fortalt, at dosering ikke er min stærke side. At vælge The Wizard til formålet er muligvis den dårligste beslutning, jeg har taget længe. Nu er det jo ikke produktets skyld, at jeg er et fjols…  Frisuren blev med andre ord ikke som før, og jeg endte med en meget fast knold i stedet. Det ville være en lodret løgn, hvis jeg sagde, jeg ikke var gnaven. Overraskelsen var derfor virkelig stor, da jeg tog håret ud og det så sundt og lækkert ud. Mit hår hang vitterligt i fedtede totter omkring ansigtet på grund af min overdosering tidligere på aftenen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *