Tirsdagstip: Del håret op under styling

Babyliss hårklemme
28.11.23
Babyliss hårklemme

I går havde jeg en snak på Instagram med en særdeles dejlig og meget dygtig dame. Det startede med, at hun havde set en reklame for en føntørrerbørste. Spørgsmålet, der fik mig til at reagere, var: virker de? Få svarede ja… mig selv inklusiv… så var der forbløffende mange, der aldrig har hørt om sådan én. Snakken faldt blandt andet på forventningerne til sådan en fætter. Den dejlige dame ønsker sig en føntørrerbørste, der bare efterlader håret tørt efter en gennembørstning. Det ville unægtelig være fantastisk, dog er det ikke særlig realistisk på nuværende tidspunkt.
Nu lyder det måske, som om jeg er ekspert eller noget… Det er jeg overhovedet ikke! Er der nogen, der er doven, når det kommer til hår, så er det mig! Det er jeg lidt flov over, dog er det åbenbart ikke nok til, at jeg gør noget ved det!

Tid til styling?

Når man ved, hvad der skal til, er der jo ingen undskyldning for ikke at style håret pænt… Sædvanligvis er jeg bare fuld af gode undskyldninger for, at det ikke bliver til noget. Først og fremmest er der tiden, det skal nemlig gå stærkt, når det endelig er min tur på badeværelset… Ja, tro det eller lad være, jeg er nok den i familien, der bruger mindst tid derude. Så skal jeg også lige have en smule overskud, det har jeg altså sjældent, når gutterne står og venter. Det er nemt at rulle med øjnene, når det er dem, der faktisk brugte min tid. Bad, styling og påklædning tager jo en vis tid, men jeg er åbenbart dømt til at gøre det i lyntempo. Når jeg griber føntørreren, skulle jeg helst have været færdig, og så bliver stylingen naturligvis sprunget over.

Del håret op under styling

Når jeg kan præstere et minimum af overskud, ved jeg jo godt, at stylingen går MEGET hurtigere med lidt forberedelse. Bare det at tørre håret går hurtigere, når man følger ”Tirsdagstip: Del håret op under styling”. Samtidig ender man ikke med en høstak, fordi man bare tørrede håret på må og få.

  • Del håret op i fire til seks totter, dette gør du selvfølgelig, så det passer til din skilning og frisure.
  • Tør med føntørreren, tag højde for, hvilken føntørrer du har. Væn dig eventuelt af med den forældede rysten i håndleddet.
  • Form håret, køl af i den form og style.
  • Fikser eller sæt håret op.

Det er jo ikke svært, det eneste det kræver er øvelse og nok også lidt vane. Når du tager højde både for dit hår og dine redskaber, så er evnerne for styling faktisk til at overse.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *