Tirsdagstip: Sandalklar i en fart

11.04.23

Når man går rundt med støvler, er det svært at forestille sig, at det nogensinde bliver vejr til sandaler igen. Alligevel sker det hvert eneste år, at det varmere vejr og dermed sandalerne lusker ud af sit vinterhi. Det ville være rigtig fint, hvis fødderne ikke var blevet nedprioriteret i de sidste mange måneder.
”Tirsdagstip: Sandalklar i en fart” er til dig, der ligesom mig negligerer fødderne og altid opdager det i sidste øjeblik. Forleden ville jeg have nylonstrømper på, og jeg kunne høre mine stakkels knastørre fødder skrabe hele vejen gennem strømpen. Det er jo lidt fjollet, når nu man udmærket ved præcist, hvad der skal til for at have bløde og fine fødder.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Sandalklar i en fart

Heldigvis kan du på bare to uger klare projekt: Sandalklar i en fart, selvfølgelig afhængigt af tilstanden på fødderne. Det er da ret overskueligt, vil jeg mene? Du behøver ikke ret meget for at projektet skal lykkes:

  • En helt almindelig skuresvamp eller kaffegrums til badet.
  • Alt i en Fodcreme*$ både morgen og aften.

Når jeg foreslår Alt i en Fodcreme*$, er det til dels skamløs selvpromovering… Det er også fordi Alt i en Fodcreme*$ i al beskedenhed er den rareste creme, jeg har brugt. Faktisk er det mig, der jo er notorisk cremehader, der måtte teste formuleringer på mine evigt varme fødder. Creme på kroppen er én ting, Creme på fødderne… jeg bryder mig virkelig ikke om det. Derfor er den så let, at du kan bruge den både om morgenen, hvor det i virkeligheden er vigtigst.

Ud med fodfilen og fodbadet

Hvis du nu tænker, at du lige vil i bund med filen, så lad være. Det er vitterligt det værste, du kan gøre, hvis du har hård hud. Det er nemlig varmen og friktionen, der fremmer væksten af den hårde hud. Hvorfor du også kan opleve, at gode strømper kan reducere den hårde hud markant. Bare tæer i skoene er måske pænt, men fremmer altså også den hårde hud. Desværre har fodbade sådan et selvforkælelses element, som er svært at komme udenom. Desværre fordi det er skrækkeligt udtørrende for huden og dermed faktisk kan fremme revner i hård hud. Det er jo ikke så optimalt, når det skulle gøre godt.

Tjekliste til bløde og glade fødder

For at det skal være nemt at gå til, har jeg sammenfattet de enkle tips til en liste herunder:

  • Drop brugen af fodfile, pimpsten og andet, der fremmer dannelsen af hård hud. Brug i stedet en skuresvamp eller kaffegrums i badet.
  • Undgå at gå på bare fødder og brug strømper i skoene for at undgå friktion.
  • Begræns eller drop fodbade helt, brug en badeolie frem for salt, når du endelig gør det.
  • Smør dine fødder ind i Alt i en Fodcreme*$ både morgen og aften.

Der har været mange læsere gennem tiden, der uopfordret har sendt billeder af deres resultater med Alt i en Fodcreme*$. De ligger rundt omkring på vores profiler på Facebook og Instagram. Billederne fra en af de skønne læsere, der hjalp os med at teste op til lanceringen, kan du se herunder. Vil du læse mere om, hvorfor den virker, kan du læse under vores produkter: Alt i en Fodcreme$.

Testpersonen har brugt vores Alt i en Fodcreme i 14 dage både morgen og aften. Vi har også bedt testpersonerne om at stoppe med at bruge fodfile og lignende.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Maria

Jeg har aldrig tænkt over, at en god strømpe kan reducere hård hud. Kan I komme med et eksempel på, hvad der er en god strømpe? Kh Maria

Helene Randløv

Hej Maria
Det er en, der sidder godt fast på foden helst i et svedtransporterende materiale. Jeg bruger selv sådan nogle løbestrømper fra Asics.

Kh. Helene

nanna

I gav engang et tip om, at sove med en plastikpose og så strømpe udover.
Gælder det også jeres egen fodkur? Mine fødder er simpelthen så tørre, men jeg hader at cremer fedter så meget. Ny-cremede fødder ned i sengetøj er det værste jeg ved. 😀 Hvad gør i selv?
God weekend- bh Nanna

Helene Randløv

Hej Nanna
Ja, det er virkelig også den klammeste følelse overhovedet. Som jeg skriver, er vores Alt i en Fodcreme meget let og den kan jeg godt selv holde ud at bruge. Helst gør jeg det, mens jeg sidder og læser eller sådan noget, altså et par timer inden jeg skal sove, ellers tager jeg bare et ganske tyndt lag på, inden jeg lægger mig.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *