Tirsdagstip: Når resultaterne udebliver

Huda Chin Lift Sheet Mask
07.02.23
Huda Chin Lift Sheet Mask

Der er særligt én type, der går igen i indbakken, som også tager meget lang tid at svare. Det er ikke kritik, det er bare værd at tænke over, når nu man faktisk beder om hjælp… Det er typen, der har et meget fast plejeritual med produkter, de ikke har lyst til at skifte ud. Når resultaterne udebliver, er det mig og min vejledning, der får skylden. Det, synes jeg selvfølgelig, er ret træls, fordi vejledningen netop ikke er blevet fulgt. Først og fremmest kan jeg kun give anbefalinger. Hvad du skal bruge, eller hvordan du skal gøre det, kan jeg ikke diktere. Desværre kan jeg heller ikke garantere, at du opnår resultater. Der er dog markant større chance for, at du opnår effekt… Når du både læser de links og den tekst, jeg sender og følger vejledningen for eksempel om at “trappe langsomt op“.

Der findes INGEN quickfixes

Hør nu her… Der findes virkelig meget rigtig god markedsføring! Desværre findes der ingen quickfixes. Når en reklame lover dig fantastisk hud, hår eller hvad ved jeg på rekordtid, så er det oftest markedsføring. Når der med bittesmå bogstaver står: ”… otte ud af ti testpersoner oplevede markant forbedring af huden efter første påføring”. Betyder det med andre ord, vi fandt ti personer, der aldrig før har brugt creme, og de var begejstrede. Vil du opleve store forandringer, kan du ikke nøjes med at gøre, som du har gjort hele tiden. Det kræver ofte en ny tilgang til dit ritual eller hvad end, du vil ændre. Huden fungerer nemlig rimelig meget ligesom alt muligt andet i livet. Forandring kræver både ”ofre” og masser af tid.

Fem sekunders-reglen

Her til aften faldt jeg over et gammelt råd, som jeg skyndte mig at dele i vores stories på Instagram. Det er fem sekunders-reglen. Den går i alt sin enkelthed ud på, at det er strengt forbudt at kommentere alt, der tager mere end fem sekunder at ordne. Ser du en med:

 • Spinat mellem tænderne
 • Toiletpapir under skoen
 • En åben knap midt på maven
 • Chokolade på kinden
 • Søvn i øjenkrogen

Og alle de andre små ting, så kan man stille nævne det for vedkommende. Selvfølgelig er det ikke noget med at råbe det ud over hele kontoret.
Tager det længere end fem sekunder at ordne, ja… så holder du simpelthen din mund! Det er altså ret fjollet at kommentere:

 • Vægt
 • Skæve tænder
 • Dobbelt hage(r)
 • Neglesvamp
 • Hudfarve (ja, man får faktisk også tit kommentarer, når man er ”for lys/bleg”)
 • Hudproblemer (som bumser, eksem osv.)

Udover at det er virkelig uforskammet, hvis ikke det er et menneske, du virkelig holder af. Så fortæller det langt mere om dig end om den person, du har valgt at udsætte for dine kommentarer.
Og hvorfor er den regel overhovedet relevant i dette indlæg, spørger du måske…
Det er den, fordi Liv Martine, der forleden delte den effekt, hun har opnået med vores produkter, i tidens løb har fået mange kommentarer om sin hud. Bare for at sætte tingene lidt i perspektiv startede hun altså med at følge vores råd og anbefalinger i marts 2022. Det er altså rigtig snart et helt år, der er gået. Ting tager tid! Det er rigtig svært, når man helst vil se resultater med det samme. Det betaler sig dog oftest at være tålmodig.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *