Olfaktorisk onsdag: Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli | 64

Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli
07.12.22
Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli

Det gik ikke stille for sig, da Kayali fejrede fødselsdag i midten af november. Det gjorde de blandt andet med lanceringen af deres ellevte duft Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli | 64. Den skulle efter sigende være den allerede elskede Vanilla | 28s sofistikerede storesøster. Den er bestemt skøn, men jeg synes overhovedet ikke, de to kan sammenlignes. På den ene side er jeg vildt begejstret for lanceringen, på den anden side er jeg det overhovedet ikke. Kayali har nemlig allerede annonceret, at duften kun er tilgængelig i et begrænset oplag. Det synes jeg er jævnt træls næsten uanset, hvilket produkt det handler om. Nogle af mine yndlingslæbestifter, øjenskygger og alt mulig andet falder nemlig i den kategori. Og er derfor udgået. Selvfølgelig ved jeg godt, at det er et spørgsmål om at øge efterspørgslen på duften.

| 64
Nummeret bag navnet indikerer det antal gange, duften er blevet ændret i tilblivelsen. Det undrer mig derfor, at Kayali vælger at lade netop denne duft udgå. Når det nu er den, der har været arbejdet længst på, og den der har været flest ændringer til. Man kan da håbe, at efterspørgslen på duften alligevel vejer tungest. Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli | 64 har nemlig været en længe efterspurgt tilføjelse til Kayalis duftlinje. Samtidig med at følge duftlinjen, skiller den sig væsentlig ud i min næse. Den er langt mere ren, klassisk og netop sofistikeret end de andre dufte. Fælles for Kayalis dufte, som jeg ser det, er, at de er lidt yngre og mere legesyge. Video og billedmaterialet i forbindelse med denne lancering siger næsten det hele. Det er flydende guld, der bliver hældt ud over en flaske Vanilla | 28.

Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli | 64
For mig er åbningen som duften af den tobak, min far selv blandede til sin pibe, da jeg var barn. Tobak er en virkelig ekstravagant note, den er dyb, krydret, varm, let blomstret og cremet. De samme kvaliteter kan nemt beskrive en rigtig god rom. Og det er netop en af de noter, der åbner Vanilla Royale Sugared Patchouli | 64. Før rommen er der en ganske let antydning af jasmin og åbningen smelter over i det næsten berusende søde hjerte med den blomstrede version af vanilje nemlig orkidé. Hjertet er en overdosis af vanilje… Der sammen med blandingen af crème brûlée, tonkabønne og karamel er sukret men ikke vammel. Tilføjelsen af en krydret blanding af roser og læder udligner og tøjler sødmen. Sukker, oud, patchouli, træ, rav og moskus introducerer en kontrastfyldt dybde, en indtagende ro, noget syndigt og god holdbarhed.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Kayali Vanilla Royale Sugared Patchouli | 64 sælges eksklusivt i Sephora i Danmark*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *