Feelunique lever videre under Sephora

31.10.22

Indeholder reklamelinks til Feelunique*

Feelunique lever endnu. Selvom den britiske version af Feelunique er blevet til Sephora, så er Feelunique for internationale kunder stadig sig selv. Forvirret? Det kan vi godt forstå – det er vi også.

Den engelske webshop Feelunique er nemlig blevet opkøbt af Sephora. Den er nu blevet tilSephoras nye engelske webshop, hvis du besøger den fra UK. Den store nyhed er i denne forbindelse, at Sephora vil åbne i England. Feeluniques enkelte britiske butikker bliver i den forbindelse også til nye Sephora-butikker.

Men for os europæiske kunder er Feelunique stadig sig selv, nu ejet af Sephora. Om det på længere sigt vil betyde ændringer kan vi selvfølgelig ikke vide, men Feelunique ser stadig ud som før Sephora overtog. Det betyder, at du stadig kan købe over 1500 brands, herunder:

Den nye engelske Sephora ligner til forveksling Feelunique med et andet design lagt henover og et par ekstra mærker på. Faktisk kan man som dansker godt bestille der, men mange mærker er undtaget, og jeg kan ikke finde oplysninger om fragt overhovedet, så det er et vovestykke at kaste sig ud i. Man kunne dog godt få den tanke, at det er samme webshop med to forskellige designs? Vi må teste en dag.

Told og moms er forudbetalt

Køber du for UNDER 150 euro sender Feelunique med DDP og der kommer altså ikke ekstra told og moms på. Læs mere her*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anett

Dette er dessverre ikke riktig for oss her i Norge, vi får ikke lenger handle i Feelunique/Sephora UK. Når vi forsøker gå inn i butikken bliver vi kun sendt videre til Sephora Sverige, der har helt andre produkter og 20% høyere priser på alt i forhold til hva Feelunique hadde. Jeg savner Feelunique så meget, jeg var trofast kunde siden 2014 og handlet hver månede derfra.

Helene Randløv

Det er virkelig ærgerligt :-/

Sanne

Elsker feeluniq, spændende produkter og gode priser 😍 jeg gik dog lidt i panik da jeg ikke kunne bestille – men fandt ud af at man skulle bruge nets sms kode i stedet, da mit id drillede.

Helene Randløv

Dejligt at det lykkedes 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *