Tirsdagstip: Lad kommentarerne prelle af

11.10.22

I sidste uge delte Katja en video af mig, der fjerner makeup med vores Alt i en Sæbe. Der var en (mand), der naturligvis var nødsaget til at fortælle mig i en humoristisk vending, at jeg er fed. Det er jeg selvfølgelig vildt taknemmelig for, at han gjorde, jeg har nemlig slet ikke selv lagt mærke til det. Nu er det jo ikke sådan, at jeg er en helgen og aldrig tænker noget fordømmende om andre. Der er bare virkelig langt fra tanke til at sige noget. En ting han og jeg helt sikkert ikke har tilfælles udover synlige mavemuskler, er nemlig pli… Og ikke mindst bevidstheden om, at alt skidt, fordømmende og så videre jeg tænker, udspringer i mig selv. Det er SÅ sølle at sidde der i ly bag skærmen og kommentere på andres udseende, vægt og så videre.

Lad kommentarerne prelle af
Et par dage efter kommentaren, hørte jeg det gamle TLC hit Unpretty et eller andet sted. Teksten er jeg godt nok ikke helt enig i. I hvert fald ønsker jeg ikke for nogen, at de skal opleve så mange smerter, som jeg har haft det seneste halve år. Når man er vant til at have et højt aktivitetsniveau, er det temmelig invaliderende ikke at kunne bevæge sig. Når det er en succes, de dage man kan vrikke med tæerne.
Når nogen får mig til at tvivle på mit værd, har jeg ikke behov for at få dem til at føle sig skidt tilpas. Uanset hvad kommentarerne handler om, er de netop altid forankret et eller andet sted i én selv. Derfor nytter det heller ikke at svare igen eller lade det påvirke humøret eller noget som helst andet.

Du er helt unik!
Det kæmpe privilegium, det er at kende dig, tilfalder kun meget få mennesker. Forhåbentlig har du så meget respekt for dig selv, at typerne, der vil ændre dig, aldrig får ordet!
En af grundende til, at ”lad kommentarerne prelle af” bør være dit mantra, er, at de ikke handler om dig. Ham den vittige i vores kommentarfelt kender ikke mig eller årsagen til, at jeg ser ud, som jeg gør. Selvfølgelig kan han bare være et rigtig ubehageligt menneske. Dog tvivler jeg på, at han havde været vittig på min bekostning, hvis han kendte bare en brøkdel af historien. I dette tilfælde er det jo helt åbenlyst, så hvorfor overhovedet kommentere?
Hvil i dig selv, og gør hvad du kan for din egen skyld!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Mona

Amen og halleluja!
Det er i forvejen et minefelt at bevæge sig i verden uden at møde mennesker der ikke hviler i sig selv.
Det minefelt bliver endnu mere eksplosivt når man fx er kronisk syg, hvilket er en dobbelt udfordring:
Man skal jonglere helbred, sygdom, læger, frygt og bekymringer om at få hverdagen til at hænge sammen, OVEN I at være fuxking udmattet – og så skal man SAMTIDIG forholde sig til fremmede menneskers uvidenhed, mangel på empati og, på ekstra træls dage, lortekommentarer.

Jeg synes spændings-feltet mellem krops-positivitet, krops-neutralitet og så skønheds-produkter er vanvittigt spændende og håber det er et emne I vil tale mere om!
PS: Og bare TAK for jeres utrættelige arbejde!

Helene Randløv

Mange tak Mona <3

Perlemor

Sikke en klaphat, og tak for de vise ord.
Jeg kan så sige at I fangede mit blik ved der endelig var en der så ud som noget jeg kan identificere mig med ❤️. Jeg bliver så frustreret over at se botox/filler sugerør overalt hvor jeg søger inspiration, så TAK for dig og jeres skønne produkter.

Helene Randløv

Hej Perlemor
Tak for de søde ord!
Kh. Helene

Louise

Tak for de ord ❤️

Alexandra

Godt sagt Helene 🙂

Både dig og Katja er super seje så sådan en kommentar skal du ikke tage dig af

Faktisk vil jeg sige at bloggen her kun har vundet i værdi hos mig, efter jeg fandt ud af at det var to helt normale damer med masser af viden om kemien bag skønhedsprodukter og evidens på området der står bag. Det er nemlig ikke altid tilfældet med skønhedsblogs. Jeg havde i årevis fået notifikationer om jeres blog på sociale medier men havde undgået den fejlfortolket den fordi der sad en lillebitte anorektisk dame på jeres logo.
Jeg blev super positivt overrasket da jeg dykkede ned i bloggen her – jeg elsker at det er viden der ligger bag – og ikke som på så mange andre skønhedsblogs hvor semi-kendisser der ligner en halv million står bag men hvor der ikke altid er megen viden om kemien bag produkterne.

You rock!

Helene Randløv

Hahah tak <3 Det er simpelthen så sært med vores Pudderdåsedame, det var først under et interview for nogle år siden, Katja og jeg observerede, at hun nok er ret så slank.

:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *